Огляд AEW All Out 2023

Вашій увазі огляді чергового pay-per-view від AEW - All Out. На шоу нас чекає бій Оренджа Кессіді проти Джона Мокслі в мейн івенті, Браян Деніелсон проти Рікі Старкса в матчі з ремнями, FTR та Янг Бакс проти Bullet Club Gold та багато іншого.

Zero Hour:

  • Адам Пейдж переміг в батл роялі. Останнім було знищено Браяна Кейджа

  • Хикару Шида, Віллоу Найтінгейл і Скай Блу перемогли Афіну, Мерседес Мартінез і Діаманте

  • Акклеймед і Біллі Ганн перемогли Джеффа Джаррета, Джея Літала та Сатнам Сінгх захистивши командні чемпіонства AEW серед тріо.

Основне шоу

Адам Коул і ЕмДжейЕф перемогли Темний Ордер (Джона Сільвера та Алекса Рейнольдса) і захистили командне чемпіонство ROH

Хороший розігрів фанатів у оупенері. ЕмДжейЕй та Коул - в якісь мірі цікава команда, тому їхні матчі легко дивитися, а вболівальники реагують на все, що вони роблять. Пропрацьований сценарій травми для ЕмДжейЕфа дозволив створити історію, яка повернула його назад і залучила натовп у те, що відбувається, оскільки чемпіони зберегли свої титули.

Оцінка поєдинку: 3.25

Після поєдинку командні чемпіони все ще стояли на рампі. Самоа Джо вийшов і штовхнув Макса лівою рукою. Коул намагався заспокоїти свого друга. ЕмДжейЕф вибіг на ринг слідом за Джо, завʼязалася бійка. Їх розняла охорона, а вболівальники скандували "нехай б'ються".

Самоа Джо переміг Шейна Тейлора і захистив Телевізійне чемпіонство ROH

Це був середній матч, який приніс Джо вирішальну перемогу. Минулого тижня Джо програв Панку в його останньому матчі в AEW, тож тепер Джо повертається в стрій, здобувши перемогу. Крім того, Джо, ймовірно, зараз починає ворожнечу з ЕмДжейЕфом, а це означає, що Джо потрібні перемоги, щоб створити з нього загрозу.

Оцінка поєдинку: 2.25

Лучазавр переміг Дарбі Алліна і захистив ТNT чемпіонство

Це був хороший бій за титул. Аллін божевільний від деяких своїх рухів, а також від бампів, які він приймає, в той час як Лучазавр - талановитий здоровань. Я думав, що перемога Алліна була можлива, але я не проти такого результату, тому що Крістіан цікавий у цій ролі як хлопець, який поводиться як чемпіон, тоді як Лучазавр - це хлопець, який насправді бореться за чемпіонство.

Оцінка поєдинку: 3.5

Після матчу Крістіан Кейдж і Лучазавр намагалися атакувати Алліна та Вейна, тому члени роздягальні врятували їх. Хлопці на кшталт Шона Спірса та інших, які проводять час за лаштунками, нічого не роблячи.

Міро переміг Пауерхаус Хоббса

Це було чудово. Я не очікував, що це буде матч такого рівня, але обидва хлопці доклали неабияких зусиль, і це був цікавий поєдинок, за яким було приємно спостерігати. Міро і Хоббс виглядали правдоподібно у всьому, що вони робили. У них була хімія протягом усього матчу. Хоббс був більше хілом в матчі, але він не робив нічого такого, щоб обманювати або щось подібне. Я хотів би бачити від нього більше цього. Міро підбадьорювали протягом усього матчу. Всі кричалки були досить кумедними.

Оцінка поєдинку: 4

Після матчу вони потиснули один одному руки, а вболівальники аплодували. Міро повернувся спиною, а Хоббс атакував його. Хоббс накинувся на Міро з кулаками. Дружина Міро, Сі Джей Перрі (колишня Лана в WWE), появилась на арені. Вона вдарила стільцем Хоббса по спині, але йому ніби нічого з цього і він почав дивитися на неї зі злістю. Міро піднявся і двома ударами стільця вибив Хоббса з рингу. Замість того, щоб обійняти дружину, Міро просто подивився на Перрі, і той покинув ринг, не сказавши ні слова.

Кріс Стетлендер перемогла Рубі Сохо і захистила TBS чемпіонство

Бій був досить непоганим, але закінчився дешевим фіналом, який виглядав непереконливо. Я думаю, що цей фінал зашкодив матчу. Хоча очікувалося, що Кріс отримає перемогу, я б волів бачити більш рішучий фінал для неї, а не дешеву перемогу. Це ставить під сумнів майбутнє Ауткастс як угрупування, адже Тоні Шторм коштувала Рубі перемоги. Здавалося, що це було більше схоже на їхній розпад, ніж на перемогу Кріс як сильної чемпіонки.

Оцінка поєдинку: 3.25

Браян Деніелсон переміг Ріккі Старкса у матчі з ремнями

Приголомшливий матч, як і очікувалося. Браян був відсутній останні два місяці, ось він повернувся і показав абсолютно приголомшливий реслінг в цьому виснажливому поєдинку. Можливо, це був найкращий матч Ріккі в AEW на сьогоднішній день. Кровотеча Браяна ще до початку матчу була способом зробити так, щоб це одразу відчувалося як бійка, а не просто випадковий матч, влаштований напередодні ввечері. Старкс також стікав кров'ю під час матчу, що для нього рідкість, але знову ж таки підкреслює брутальність матчу.

Оцінка поєдинку: 4.25

Нам показують моменти перемоги Адама Пейджа у благодійному батл роялі з призовим фондом у 50 000 доларів. Найджел МакГіннес оголосив, що "Шибеник" пожертвував ці гроші Фонду громадської освіти Чикаго.

Клаудіо Кастаньйолі та Віллер Юта перемогли Едді Кінгстона та Кацуйорі Шибату

Я вважаю, що це було досить добре, але не на тому рівні, щоб назвати його чудовим. Фінал був трохи несподіваним, тому що Клаудіо не так часто перемагає з таким аперкотом. Однак він провів утримання одразу після цього тож це свідчить про те, що якщо він проводить швидке утримання , то це може стати його фінішером. Вболівальники були в захваті від атак Кінгстона в цьому поєдинку, але в іншому аспекті все було доволі тихо.

Оцінка поєдинку: 3.25

Коносуке Такешіта переміг Кенні Омегу

Це був міцний матч. Велика перемога молодого хлопця Такешіти над однією з найкращих зірок AEW. Це два хлопці, які можуть витягнути будь-який маневр і зробити так, щоб це виглядало правдоподібно. Бувають випадки, коли, на мою думку, вони могли б селити трохи краще, ніж вони це робили. Цією перемогою Такешіта дійсно дуже сильно перевершив усіх, особливо тим ударом коліном, який він використав для пінфолу. Знову ж таки, Кенні Омега в одиночному поєдинку показав приголомшливий матч, а Такешіта був правильним суперником, тому що вони розкрили найкращі якості один одного. Результат важливий, тому що Дон Калліс зможе хвалитися ним у наступні місяці.

Оцінка поєдинку: 4.5

Буллет Клаб Голд перемогли ФТР і Янг Бакс

Чудовий командний матч, який тривав довго, як і слід було очікувати. Протягом матчу було багато божевільних моментів. Більшу частину матчу ФТР не ладнали з Баксами, оскільки вони не були постійною командою, в той час як Булет Клаб були згуртованими, тож вони використали цю перевагу, щоб отримати перемогу. Як завжди в матчах Янг Бакс, більшу частину матчу не вистачало психології, а на рингу були випадкові хлопці, які виконували рухи, що мені не дуже подобається. У фіналі ми не мали жодного уявлення про те, хто був законною людиною на кожній стороні, а потім Колтен просто утримав Декса, щоб отримати перемогу.

Оцінка поєдинку: 4

Джон Мокслі переміг Оренджа Кессіді і став НОВИМ Інтернаціональним чемпіоном AEW

Перед матчем один з фанатів тримав у натовпі плакат з написом: "Якщо Орендж програє, ми піднімемо бунт". Та пофіг. Вони нічого не зробили. Абсолютно.

Це був чудовий матч, який також відчувався свіжим, тому що я не пам'ятаю, щоб вони боролися в одиночних матчах раніше. Потрібно було багато зусиль, щоб перемогти Оренджа, який бився з усіх сил, перш ніж Мокслі двічі поспіль провів свій фінішний прийом. Можливо, тепер буде інша історія з Кессіді, який, можливо, побореться за титул чемпіона світу AEW або поверне собі Інтернаціональний титул у майбутньому. Кровотеча Кессіді на початку бою (хоча мені не сподобалося місце, де це сталося) говорить про те, що він зазнав побоїв на рингу, і йому довелося багато чого подолати. Це було схоже на бій з Мокслі, який виснажував Кессіді, щоб перемогти його, і це, безумовно, було нелегко. Я хотів би, щоб Орендж покращив свої навички, щоб у нього було менше моментів, коли він не селлить, тому що він робить занадто багато таких моментів, які вбивають атмосферу бою. Селлінг - це важлива частина реслінгу.

Оцінка поєдинку: 4.25

Після матчу приятелі Мокслі з БКК, Браян Деніелсон, Клаудіо Кастанйьолі та Віллер Юта відсвяткували разом з Мокслі, який став новим Інтернаціональним чемпіоном AEW. Після святкуванн Мокслі зі своїми друзями покинули ринг. Орендж Кессіді все ще лежав на рингу, коли фанати влаштували йому овацію. Кадр з рингу показав, скільки крові пролив Кессіді на рингу. Натовп скандував "Дякую, Орендж". Він підняв кулак, щоб привітати натовп. Шоу закінчилося тим, що Кессіді став на одне коліно на рингу.

Підсумок

Я вважаю, що це було нормальне реслінг шоу. Воно в якісь мірі перевершило мої очікування, хоча вони були низькими в першу чергу через відсутність сюжетів. Коли дивишся AEW, ти розумієш, що матчі зазвичай будуть хорошими, але як таких сюжетів чекати не варто. Я впевнений, що багато хто з реслерів був мотивований показати хороше шоу, враховуючи всі негативні новини про звільнення Панка та інциденти за лаштунками, що сталися за останній тиждень. Я оцінив би шоу на 7 з 10, що і All In минулої неділі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe