Огляд серіалу Ерік / Eric

Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів. Перед глядачем постає той самий Шерлок Холмс та Патрік Мелроуз, точніше їх найгірша сторона. Актору мабуть було легко відігрувати, бо усе це ми вже сотні разів бачили у його виконанні.

Історія розповідає про ляльковода і телеведучого Вінсента. В один момент його дев'ятирічний син Едгар вирушає до школи і безслідно зникає дорогою. Після зникнення сина, життя головного героя та його оточення представляють глядачу у найповніших деталях, однак за цим доволі нецікаво споглядати.

Перша та найпростіша метафора серіалу - це образ ляльки, як темної сторони персонажа, тому було дуже передбачувано, що він буде не тільки з нею спілкуватися, але і битися у фіналі. Сам же цей прийом не додає у картину якоїсь новітності, бо усе це було вже сотні разів на екрані, як і Камбербетч у наркотичному чи алкогольному стані. Мені іноді здається, що операторам просто подобається знімати Бенедікта у такому стані, наче це Бред Пітт який їсть.

Центральна напруга зникає вже на початку, коли ми дізнаємося про місцезнаходження хлопчика Едгара. А уся решта детективної лінії легко зчитується десь на середені шоу. Автори кидають глядачам усі відповіді в обличчя та не намагаються щось закрутити. В картині усе занадто просто і це просто починається з поганої гри авторів. Хлопчик, його матір, поліцейський та усі решта, виступають у ролі напівживих статистів на фоні Камбербетча. Вони настільки погано грають, що це змушує прискорювати перегляд. Історія не тримає напругу і фінал буквально самочевидний, бо іншого і бути не може.

Типова розповідь про невдале дитинство, яке затягнулося разом з образою на батьків - таке Нетфлікс транслював вже сотні разів. Я розумію, що це оригінальна історія і вона мала б заслуговувати на увагу, однак вона дуже слабенька, щоб приділяти їй увагу.

Підтримка Buy Me A Coffee: https://www.buymeacoffee.com/serialsnewsua

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/2SF4mq3VzC

Спільнота в Telegram: https://t.me/serialsnewsua

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.2KПрочитань
0Автори
16Читачі
Підтримати
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Бодкін / Bodkin

    За сюжетом нам хотіли розповісти драматичну детективну історію про різношерсту команду подкастерів, які вирішили розслідувати таємниче зникнення трьох незнайомців у химерному прибережному ірландському містечку.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається