Перший погляд на серіал Санні / Sunny

Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії. Минулого року це був серіал Краплі бога, який виглядав доволі непогано і концентрувався на темі різних культур. Тепер же американців протиставляють не тільки японцям, а й роботам.

За сюжетом нам розповідають про Сьюзі, чиї чоловік і син зникають у загадковій авіакатастрофі. Сама вона не ладить з японцями та свекрухою. Перші хвилини флешбеками та вставками показують, що відбувалося під час останньої їх зустрічі та загалом показують у якому світі ми знаходимося. Головна героїня здається доволі розгубленою на фоні трагедії, але продовжує відпускати купу гострих фраз в усіх, хто її оточує.

Як "розраду" вона отримує Санні, одного з домашніх роботів нового класу, створених її чоловіком. Роботи тут показані доволі приємними, за одним маленьким виключенням, вони можливо причетні до смерті людей. Саме майбутнє у картині описано відносно реалістично. У людей є домашній робот, який легко може замінити вам собаку, поприбиратися на кухні та навіть стати статевим партнером. Та картина усе ж повільно доносить, що за подібними роботами потрібен величезний контроль людини, інакше вони можуть не правильно зрозуміти власника та наробити дурниць.

Епізоди короткі по 30 хвилин і автори не намагаються занадто швидко донести усю інформацію, при цьому тримають напруження і щоепізоду потроху дають данні про те, куди зник її чоловік, чим він займався та й загалом, що відбувається з цими роботами.

Картина використовує спрощені візуальні образи і це поки що працює. Шкода, що не випустили серіал одразу, бо я б глянув повністю. Останній епізод вийде аж 5 вересня, головне не забути про серіал до того часу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.2KПрочитань
0Автори
16Читачі
Підтримати
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Бодкін / Bodkin

    За сюжетом нам хотіли розповісти драматичну детективну історію про різношерсту команду подкастерів, які вирішили розслідувати таємниче зникнення трьох незнайомців у химерному прибережному ірландському містечку.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається