Огляд серіалу Феррі (Під прикриттям) / Ferry: De Serie

Як тільки ви зрозумієте, що в серіалі йдеться про наркотики, це, швидше за все, спонукатиме вас порівняти його з "Пуститися берега", оскільки він вже встановив для нас інші стандарти і навіть дозволяє легко передбачити сцени. Цей серіал, безумовно, варто подивитися людям, які вже бачили кіноверсію і є фанатами серіалу "Під прикриттям". Я б не рекомендував дивитися цей серіал без попереднього перегляду фільму.

За сюжетом, перед нами постає Феррі - чоловік середніх років, який прагне домогтися успіху в кримінальному підпіллі, бо йому скоро на пенсію, а грошей у нього не густо. Він мріє стати впливовим виробником екстазі і готовий на все, щоб досягти своєї мети.

Хоча серіал, безсумнівно, захоплюючий і добре продуманий, він не цурається зображення суворих реалій кримінального життя. Акторська гра в цілому була виконана на високому рівні; у мене не виникало жодних проблем з вірою в персонажів та історію, яку вони розповідали. Як ми знаємо, коли йдеться про наркотики, не обійдеться без вбивств, але те, як померли деякі персонажі, було важко переварити. Френк здебільшого добре справляється з головною роллю. Йому вдається передати глядачам боротьбу персонажа, не стаючи при цьому надто емоційним.

Картина в цілому чудово занурює глядачів у світ, де відбувається історія. Операторська робота передає різкий контраст між розкішним кримінальним світом і похмурими реаліями життя на маргінесі. Дизайн і локації ефективно переносять глядачів у занедбане підворіття маленького містечка у Нідерландах, посилюючи загальну атмосферу серіалу.

Незважаючи на відсутність інтриги через, здавалося б, безпроблемну подорож Феррі, серіал все одно утримує інтерес глядачів, що робить його вартим уваги, але лише для тих, кому дійсно цікавий кримінал.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.7KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається