Огляд WWE NXT за 12.12.2023

Всі “Дедлайни“ виконано, наступне преміальне шоу жовтого бренду буде аж 4 лютого. Проте у нас буде спеціальний епізод NXT Новорічна Злюка, на яке уже анонсовано 2 титульні матчі. Завдяки перемозі Блер Девенпорт і Тріка Вільямса в Iron Survivor матчах, їхні титульні поєдинки відбудуться на першому шоу року. Крім того, Драгон Лі став новим Північноамериканським чемпіоном, і нас ще може чекати гарячий кінець року. За коментаторським столом Вік Джозеф і Букер Ті. Погнали.

Шоу розпочинається з того, що Трік Вільямс і Кармело Хейс прибувають на парковку перед ареною. До них підходять журналісти, розпитуючи Тріка про його перемогу на “Ля Фініта“. Поки він хвалиться, що готується до боротьби за чемпіонство NXT на “Новорічній Злюці”, Хейс вирішує сам зайти через двері.

Після рекапу подій преміального шоу “Ля Фініта“ ми повертаємось за лаштунки і нам показують, що хтось напав на Мело. Підбігає Трік і запитується хто це зробив.

Ось ми вже на самій арені, де на рингу чекає Кора Джейд. Кора каже, що це були довгі, важкі, складні чотири місяці - для нас! На шоу “Ля Фініта“ хмари розійшлися, і туман розвіявся. А всі фанати тим часом цілували свої 8x10 фото з її зображенням, але все гаразд, бо вона повернулася. І це те, чого фанати хотіли, так? Фани написали їй повідомлення з проханням повернутися. Тоді вона їм не подобалася, але зараз фани її люблять. NXT Deadline був найкращим вечором, тому що публіка зрозуміли, що незалежно від того, наскільки різносторонньою є жіноча роздягальня NXT, все ж краще, коли Кора Джейд поруч. Кора каже, що Iron Survivor матч був чудовим, але наприкінці того дня всі говорили про Кору Джейд, коли вона стояла там, високо тримаючи чемпіонство жінок

WWE Photo

Чемпіонка не заставила себе чекати. Лайра вітає Кору з поверненням і каже, що Джейд дещо забула: те, що Кора напала на неї ззаду. Вона каже, що Кора божевільна. Лайра каже, що Кора, можливо, і не змінилася, але все навколо змінилося. Валькірія каже, що вона змінилася, вона вже не та жінка, з якою Кора колись жартувала - вона чемпіонка NXT серед жінок.

WWE Photo

До них приєднується Блер! Девенпорт каже, що Лайра, можливо, зараз і на вершині, але вона - Залізна Виживальниця, і вона перемогла чотирьох інших жінок, щоб дістатися до Лайри - і Кора не одна з них. Вона хоче нагадати Валькірії, що їй потрібно зосередитися на собі, адже час її титульного рейну спливає, і Блер стане чемпіонкою на “Новорічній Злюці”. Лайра каже, що Блер не зможе забрати її титул, і вона здивована, що Девенпорт і Джейд не найкращі подруги, адже вони обидві нападають на людей.

А ось і Ніккіта Лайонс! Вона мчить до рингу. Не встигла вона щось сказати, як це швидко переростає в бійку. Кору та Блер виганяють з рингу, а фейси залишаються позувати.

Келлі Кінкейд спілкується з Драгоном Лі, який каже, що суботній вечір став втіленням його мрії, адже в його куті був Рей Містеріо і він завоював Північноамериканське чемпіонство. Драгон каже, що у нього не було б такого шансу, якби не Вес Лі. Він бажає йому якнайшвидшого одужання і каже, що буде захищати титул так само, як це робив Вес, наскільки це можливо. І він буде захищати його сьогодні ввечері.

Мета-четвірка проти Феллон Хенлі, Джоша Бріггса та Брукса Дженсена

Бій не пройшов без зовнішнього втручання. В рингсайді появилась Тіффані Страттон, яка атакувала Феллон Хенлі. На мою думку Бріггса готують до бою за Кубок Спадщини з Ноамом Даром. Крім того, нас чекає хороший бій між Страттон і Хенлі. Бій міг бути кращим, але що маємо, те маємо.

Переможці: Джош Бріггс, Феллон Хенлі та Брукс Дженсен (11:03)

Мело перевіряють за лаштунками, і лікар каже, що Мело в порядку. Трік каже, що це чудового і Мело не пропустить свій бій на Smackdown, і запитує, хто це зробив? Хейс не знає, але натякає, що знав когось, хто вже бив його раніше. Він не скаже цього тут, але збирається викликати його на ринг. Трік каже, що розбереться з смоктуновим, а потім вони вирішуть свої проблеми. Мело каже, що вони мають розібратися зі своїми справами.

WWE Photo

Ми бачимо учасників чоловічого турніру NXT Breakout, які вишикувались на рампі, перед стартом турніру.

Неочікувано, до початку початку першого поєдинку виходить Лексіс Кінг і атакує Трея Беархілла стільцем.

Турнір NXT Breakout: Оба Фемі проти Майлза Борна

Це був пристойний сквош-матч, за винятком деяких важких моментів на початку, коли вони буквально спотикалися. Фемі має потенціал, але він також дуже “зелений”, про що свідчить це, або, принаймні, дозволив нервам взяти гору над собою. Побачимо, куди він піде далі, але це був не найкращий старт для нього на NXT.

Переможець: Оба Фемі (3:35)

Ніккіта підходить до Лайри і запитує, чи все гаразд. Валькірія каже, що через два тижні у неї відбудеться поєдинок Блер, Лола Вайс в додачу зі своєм турнірним контрактом теж хоче матчу, а тепер ще й Кора появилась. Ніккіта каже, що так само сильно, як Лайра хоче дістатися до Джейд, вона хоче дістатися до Блер Девенпорт, але удвічі більше. Лайра відкриває свою шафку, щоб попити води, і Ніккіта Лайонс бачить, що фото Валькірії та Лінч було змінено так, що на місці Беккі опинилось лице Татум. Обидві жінки вважають це дивним.

Келлі запитує Тіффані Страттон про Феллон Хенлі, і Тіф каже, що їй набридло її існування, і що вона програла на “Ля Фініта“ через Феллон. Страттон каже, що Феллон не може пити якісні напої, як вона, одягатися, як вона, чи бути зіркою, як вона. Тіффані каже, що Феллон ніколи не буде їй близькою, і йде геть.

Матч за Північноамериканське чемпіонство NXT: Драгон Лі (с) проти Тайлера Бейта

WWE Photo

Це був хороший спосіб закріпити Лі в статусі чемпіона, оскільки Бейт - людина з достатньою репутацією, щоб дати Драгону добрячого прочухана. Лі, схоже, є однією з наступних великих зірок для WWE, і розумно бачити, як він здобуває кілька перемог. Попереду у нього довгий шлях, але принаймні вже є гарний початок.

Переможець: Драгон Лі (10:52)

WWE Photo

Після поєдинку хлопці проявили повагу один до одного.

Дженсен дякує Бріггсу за те, що він вирвав перемогу, а Бріггс каже, що Мета-четвірка не така вже й м'яка, як вони думали. Заходить Феллон і вибачається, а Брукс підкреслює, що Бріггс утримав володаря Кубка Спадщини. Джош каже, що хоче виграти цей Кубок Спадщини, а Феллон каже, що його ім'я буде чудово виглядати на кубку. Дженсен погоджується, і вони б'ються кулачками.

Лексіс Кінг насміхається з того, що він раніше зробив. Він запитує Аву, що HBK, мабуть, дуже розлючений, чи не так? Ава каже, що вони всі дійшли згоди, щоб він взяв участь у цьому турнірі, бо хочуть, щоб йому надерли зад. Він каже, що місія виконана, і Ава схвильована тим, що вона поруч з ним. Ава каже: "…Звичайно". Вона каже, що Кінг замінить Беархілла в цьому турнірі.

Дайжак проти Едді Торпа

WWE Photo

Вони почали бійку ще під час виходу Торпа до рингу і б'ються навколо рингу, обмінюючись ударами. Дайжак перехоплює ініціативу. Він намагається кинути Едді на сходинки, але той ухилається і валить Дайжака, після чого лунає гонг.

Бій протривав.. бій толком і не відбувся. Дайжак так гепнув Торпа в кут рингу, що злетів верхній канат. Після чого взяв і почав цим металевий турбаклом бити по ребрам Топа. Рефері подав сигнал, щоб закінчити поєдинок.

Переможець: Едді Торп по ДК (0:56)

Дайжак продовжив атакувати Торпа, доки не з'являються рефері, щоб відтягти його.

Час для Чейз Ю! Чейз запитує цифри з продажу випічки: 66 $. Автомийка? 245$. Дюк каже, що це одна чверть... одна чверть, одна чверть, одна чверть відсотків. Чейз сказав, що подбає про це, і Дюк сказав, про що подбає? Тея каже, що у неї є ідея, і йде з Джейсі Джейн дивитися матч Райлі Осборна в секції Чейза. Заходить СКРИПТС і передає кейс Чейзу.

За лаштунками Блер каже, що Кора вкрала її момент. Кора каже, що це не вона, а Лайра. І якби Валькірія не вийшла на рампу, вона б ніколи цього не зробила. Блер каже, що Кора не буде боротися з Лайрою за титул, тому що черга Девенпорт. Блер каже, що вона подбає про Ніккіту, і вони трохи наїжджають одна на одну перед тим як Блер йде геть.

Турнір NXT Breakout: Кіану Карвер проти Райлі Озборна

WWE Photo

Озборн - це той, хто показав чималий потенціал на NXT LVL Up, і мене не дивує, що він переміг тут. Зацікавленість Хейл у ньому робить все це ще цікавішим. Не поганий матч на час, який їм відвели.

Переможець: Райлі Озборн (3:27)

Турнірна таблиця NXT Breakout виглядає наступним чином.

Драгон Лі йде за лаштунками, до нього піходить команда Гулака і вітає його. Лі скептично налаштований, і Гулак запитує, чи зворушлива промова Весу Лі - це разова акція?. Драгон відповідає іспанською, і Гулак перепитує: щотижня? Лі відповідає, що так, і Гулак каже, що в такому випадку вони з цим згодні. Лі запитує, з ким із них він зіткнеться наступного тижня?

Райлі за лаштунками, і Тея Хейл підбігає до нього, а Джейсі спостерігає за ним ззаду. Він каже, що цінує її присутність, а Хейл відповідає, що цінує його. Вона має на увазі... так. Райлі каже, що збирається прийняти душ, а вона каже, що йому це потрібно, а потім різко каже: “О, ні - ти чудово пахнеш”. Він іде, Джейсі показує Теї великий палець вгору, що "намагається бути милою", а Кіана та Іззі Дейм підходять і насміхаються з Теї.

Ніккіта Лайонс і Лайра Валькірія проти Кори Джейд і Блер Девенпорт

WWE Photo

Це був якийсь безлад, і насправді це було в мінус матчу. Джейд, яка утримала Валькірію, - це добре, але Джейд не “вкрала” шоу, а Лайонс з її дивним костюмом виглядала зовсім недоречно. На мою думку, в матчі потрібно було більше привернути увагу для Девенпорт. Не обійшлось і без Татум Пакслі. Її сюжетна роль мені також ще не зрозуміла. Побачимо що відбуватиметься далі.

Переможниці: Блер Девенпорт і Кора Джейд (8:27)

Після матчу Татум викидає Ніккіту з рингу, підповзає до Лайри і пестить її.

Хенк запитує Тенка, про що він думає, і той відповідає, що про те ж, про що і тиждень тому - про Галлус. Галлус заходять до них і кажуть, що їм треба піти до клубу і втопити свої печалі. Хенк каже, що у них більші серця, ніж у всіх трьох Галлусів разом взятих, і в них більша пристрасть до реслінгу. Джо Коффі каже, що не збирається брати в цьому участі. Хенк і Тенк йдуть, а появляється Джо Гейсі, щоб сказати, що треба бути справжнім Джо, щоб знати Джо, і згадує про чашку Джо. Щооооооооо?

Анонси на наступний тиждень:

  • Продовження NXT Breakout турніру

  • Тея Хейл і Джейсі Джейн проти Кіани Джеймс і Іззі Дейм

  • Тіффані Страттон проти Феллон Хенлі

  • Матч за Північноамериканське чемпіонство: Драгон Лі (с) проти когось із шайки Гулака

WWE Photo

Трік виходить на ринг! Він звертається до натовпу і просить вимкнути музику. Трік переходить одразу до справи. Він вийшов на матч на Ля Фініта проти найкращих в NXT, а вийшов Залізним Виживальником. У нього не було нічого, крім любові, і вони влаштували бійку. Також Трік почув, що NXT готується до підбиття підсумків цього року, і він би назвав цей матч найкращив в цьому році.

Але ось у чому справа: він був на рингу з собаками, але вони припустилися однієї помилки. Вони забули, що Трік Вільямс бореться усе своє життя. Він Трік Каррі, він Майк Трік, №23 в Лос-Анджелесі, він Трік Джеймс, сука! За три тижні на нас чекає Новорічна Злюка і там фанати побачать поєдинок смоктунова проти Тріка Вільямса.

WWE Photo
Ну і вираз пики

На ринаг виходить смоктунов, який розповідає, що кілька місяців тому вони стояли на рингу, і Трік подякував йому за те, що він підштовхнув його на абсолютно новий рівень. Того дня, за його словами, він захоплювався мужністю Тріка і пишався ним. Він не зміг подивитися пряму трансляцію, бо готувався до власного матчу, але подивився її пізніше і побачив, як Трік вирвав перемогу на останніх хвилинах. Він каже, що Трік на хвилі імпульсу, якого раніше майже не було. смоктунов починає скандувати "Ого, це Трік" і каже, що про це говорить весь ростер WWE. І він каже це стосовно подорожі Тріка: на "Новорічній Злюці" вона добіжить його кінця.

Трік каже смоктунову, що той сказав ці слова Вільямсу 2 місяці тому, то Трік би з ними погодився. Але зараз не той час, і він не той, ким був раніше, він людина, яка є тут, в NXT. І за три тижні він переможе смоктунова, і стане новим чемпіоном NXT. смоктунов каже, що йому подобається Трік, але він занадто багато страждав, щоб стати чемпіоном, занадто багато, щоб залишитися чемпіоном, і він зробить все можливе, щоб залишитися чемпіоном NXT і на далі!

WWE Photo

А ОСЬ І МЕЛО! Хейс шкутильгає на ринг і каже Тріку, що вибачається, але це не може більше чекати. Він каже, що ті справи, про які він говорив йому, що він повинен подбати? Так, це воно. Два місяці його ім'я поливали брудом, і сьогодні це закінчиться. Він знає, хто напав на Тріка, бо це той, хто напав на нього.

смоктунов намагається піти, але Мело просить його не робити цього. Мело каже, що нападником був цей руснявий підор, бо він агресор. смоктунов не вірить і не погоджується з цим, і Мело каже, що смоктунов атакував їх обох. смоктунов запитує, про що, в біса, він говорить? Він каже, що не має до цього ніякого відношення.

Мело каже: "Подумай, хто у виграші більше, ніж смоктунов?". Він каже, що напав на Тріка, бо не хотів мати справу з ними обома. смоктунов каже, що знав, що Мело був зарозумілим, але він також і марить? Мело каже, що це був його план з самого початку, ще з Хелловінської Хавки. смоктунов каже, що нічого з цього не робив.

WWE Photo

Трік просить смоктунову сказати правду. смоктунов дивиться йому в очі і каже, що не нападав на нього. Мело каже, що тепер вони на одній хвилі, і він нічого не може з цим вдіяти. Мело каже, що йому потрібно відібрати титул в смоктунова і намагається вирвати його, але в боротьбі Трік отримує удар титулом по голові.

WWE Photo

Натовп скандує "МЕЛО ВИНЕН!". Всі в шоці і на цьому моменті шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається