Огляд WWE NXT за 31.10.2023

Вітаю всіх на огляді 2 ночі спецвипуску NXT - Гарбузова Хавка. Цього разу шоу припадає на ніч Хелловіна. Головною подією разу стане матч-реванш Кармело Хейса проти смоктунова за чемпіонство NXT. Крім того, ми, ймовірно, почуємо щось від Chase U після їхньої перемоги минулого тижня. Давайте перейдемо до цього. За коментаторським столом Вік Джозеф та Букер Ті. Погнали.

Нам показують, як перед шоу шоу ведучі Гарбузової Хавки, Шотці та Скарлет, прибувають на парковку на культовій машині ECTO-1 та одягнені в костюми мисливців за привидами.

Після цього ми переносимося на арену, де знову виступають New Year’s Day із своїм треком “Vampyre“. Паралельно нам показують рекап основних подій з 1 ночі Гарбузової Хавки.

Брати Крід проти Енджели Гарзи та Умберто Карільйо за правилами Столи, Драбини та Страшилки

WWE Photo

Тут треба на початку уточнити, що цей бій проходить за правилами TLC, але з одним винятком - переможців виявляють через утримання. Якщо вам не подобаються такі матчі, то це не для вас. Але ці четверо абсолютно запалили (і один одного) в цьому матчі, і зробили це з неймовірно. Це була автотроща в найкращому сенсі. Неймовірний початок шоу. Якщо це був не останній виступ, то мабуть, один з них в NXT для Братів Крід. Вони зробили тут вже все, тому не бачу сенсу тримати тут їх і далі.

Переможці: Брати Крід (14:02)

Шотцівайз і Скарлетт використовують спіритичну дошку, просячи провідника допомогти їм сьогодні впоратися з нерозумними смертними. До них приєднуються ще дві руки - це Ісла Доун та Альба Файр! Вони кажуть, що в потойбічному світі є щось, що вимагає їхньої уваги, і вони повинні піти; нехай вони візьмуть це на себе. Вони обіцяють, що розберуться з цим, і Шотці та Скарлетт йдуть. Альба каже, що у них все під контролем, і Альба каже, що вони наповнять ніч бешкетуванням, хаосом і безладом.

Шотцівайз і Скарлетт використовують спіритичну дошку, просячи провідника допомогти їм сьогодні впоратися з нерозумними смертними. До них приєднуються ще дві руки - це Айла Доун та Альба Файр! Вони кажуть, що в потойбічному світі є щось, що вимагає їхньої уваги, і вони повинні піти. Вони обіцяють, що розберуться з цим, і Шотці та Скарлетт йдуть. Альба каже, що у них все під контролем, і додає, що вони наповнять цю ніч бешкетуванням, хаосом і безладом.

МакКензі запитує Тіффані Страттон про те, що Феллон Хенлі пародіює її, і Страттон каже, що з неї досить цього, адже її матч наступний, і йде геть.

Нам показують промку з Джо Гейсі, який розповідає про те, як він робив невимовні речі і бачив жахіття, але йому це подобається. Він не виправдовує свої вчинки, він лише людина і робить помилки. Але люди день за днем колють його своїми осудливими поглядами, хіба проблема в ньому? Він не просить прощення, у нього більше немає ніяких зачіпок, і, можливо, ми такі люди, які вірять у казки, а можливо, і ні.

Фелон Хенлі проти Тіффані Страттон

WWE Photo

Тіфф атакує Феллон під час її виходу і кидає її на огорожу, а потім у стійку рингу. Вона підхоплює Феллон і вдаряє її коліном у стійку рингу, а потім замикається больовий “Четвірка“ на стійці рингу. Офіційні особи намагаються їх розборонити, а Тіффані знущається над усіма. Бій так і не відбувся.

WWE Photo

Мета-четвірка з'являються в моторошному особняку, в костюмах команди Скубі Ду, де має бути Тозава з Кубком Спадщини. Вони не хочуть заходити, але Ноам каже, що вони мусять. Двері відчиняються, і вони нерішуче заходять. Дорогою їх лякають привиди, і вони піднімаються нагору. Вони заходять в особняк, і Леш каже, що Акіри, напевно, тут немає. Але ми чуємо голос Тозави, який невиразно відлунює. Ноам запитує Джакару, чи знає вона японську, і вона каже, що не знає.

WWE Photo

Ноам каже, що вони повинні йти далі. Ора каже, що вони всі мають тримаються разом і не розходитися. Раптом позаду них з'являється пара хлопців у костюмах, і вони тікають, розділившись. Далі буде...

Домінік Містеріо (с) проти Натана Фрейзера в матчі за Північноамериканське чемпіонство

WWE Photo

Дуже добротний матч між цими двома, як і очікувалося. У них було кілька недбалих моментів, які зашкодили бою в цілому, але загалом було досить добре. Перемога Домініка була очікуваною.

Переможець: Домінік Містеріо (10:26)

Після матчу повертається Вес Лі та нападає на Дома! Він б'є Містеріо, який тікає з рингу. Вес високо піднімає титул, а Рія і Дом явно цим розлючені.

Андре Чейз з Джейсі Джейн розмовляють за лаштунками. Вона каже, що Андре нарешті знає, як це - бути чемпіоном. Він має бути щасливим і вдячним. Вона каже, що буде прикривати його спину, а він її. Чейз каже, що не збирається шахраювати, тут до них приєднуються Дюк і Тея. Дюк каже, що йому вже тиждень не доводилося платити за обіди. А Чейз каже, що вони чесні і справедливі. Джейсі дивиться на нього, а потім йде.

В кадрі появляються Тоні Ді та Стекс і кажуть, що Андре і Дюк їм винні. Дюк каже, що вони отримають матч-реванш, а Тоні відповідає: "Так, і це теж". І всі розходяться.

Айла та Альба появляють на задньому фоні як Харлі Квінн та Отруйний Плющ. Вони говорять про те, що жіночі командні чемпіонки WWE мають страшне прокляття, і сміються.

Ми повертаємося в особняк, Джакара налякана і самотня, але заспокоює себе, проходячи повз вішалку з костюмами. З'являється рука зомбі і лякає її, вона тікає, але опиняється віч-на-віч з іншим зомбі. Вона продовжує бігти, поки позаду неї не з'являється моторошна дівчина в масці, і вона втрачає свідомість.

В іншому місці Ора стикається з привидом і каже: "Ні, цього не буде". Він йде тунелем з манекенами, і один з них не є манекеном, тому він б'є його. Він обертається і вітається з Тозавою, який б'є його. Ору затягують у темряву.

Леш йде і губить свої окуляри. Вона думає, що знайшла кубок, але це звичайний трофей. Вона відриває ще одне простирадло від чогось, і це виявляється голова зомбі. Вона відбивається від нападника, але високий чувак з гарбузовою головою тягне її геть. ПРОДОВЖЕННЯ БУДЕ.

Містер Стоун проти Брона Брейккера

WWE Photo

Це був просто сквош, нема що обговорювати.

Переможець: Брон Брейккер (2:37)

Брон викидує Стоуна за межі рингу, а потім піднімає сходинки рингу, відкидаючи їх убік. Він хапає Стоуна і кидає його на ці сходинки, піднімає верхню половину і хоче зробити те саме, що зробив з Вагнером - ПО ВСІЙ АРЕНІ ЗАГРАЛА МУЗИЧНА ТЕМА! Фон Вагнер тут! Він починає наносити удари Брону і виштовхує його на ринг - а потім викидає його назовні клоузлайном. Фон хапає Брона - чокслем на сходинки! Фон хапає верхню частину сходинок і готується розтрощини ними Брона - Брейккер ухиляється від удару, і вибігають судді та охоронці, щоб зупинити все це. Брон виглядає засмученим і відступає, а Фон допомагає Стоуну піднятися на ноги.

Скріптс і OTM десь в дніпровському метро. Скріптс каже, що він не очікував, що люди його зрозуміють. Він просто грав жив своїм життям. Його звуть Реджі, але вдома друзі кличуть його СКРІПТС. Він зроблений з того ж матеріалу, що й Бронко та Люсьєн. Вони хочуть помсти. Cкріптс каже, що ти або хтось, або ніхто, а вони - хтось.

Челсі Грін і Пайпер Нівен (с) проти Теї Хейл і Джейсі Джейн в матчі за жіноче командне чемпіонство WWE

WWE Photo

Не поганий матч, Джейсі і Тея дуже добре працюють разом як команда. Я сподіваюся, що вони залишаться разом.

Переможці: Челсі Грін і Пайпер Нівен (8:59)

Лексіс Кінг розмовляє з Маккензі, який задоволений своїм першим інтерв'ю. Він каже, що завжди задоволений своїми виступами і радий, що його ім'я привертає увагу. Це приходить з тим, щоб бути реальною зіркою. Це його життя, і він збирається робити все по-своєму. Кінг говорить про вплив і каже, що ми просто повинні побачити, що він зробить далі - або вже зробив. Він не пояснює ці слова, МакКензі намагається закінчити інтерв'ю, але Лексіс хоче продовжити говорити. МакКензі йде.

Iron Survivor Challenge повертається на NXT Deadline. Цю інформацію нам повідомляють коментатори.

Келані Джордан проти Лоли Вайс у фіналі турніру NXT Breakout

WWE Photo

Не найкращий матч вечора, але Лола здавалася очевидним фаворитом, тому що WWE просто більше зосереджують увагу на ній. Я не впевнений, що вона готова (у неї є зовнішній вигляд, але її робота на рингу все ще храмає, на відміну від Джордан). Але ми побачимо, куди вона піде далі.

Переможниця: Лола Вайс (6:55)

Ноам Дар самотній у моторошному особняку і кличе всіх, хто бачив його Кубок. Він великий, срібний, на ньому його ім'я, і він його. Він обертається, бачить Кубок і каже, що це найкращий день у його житті! Він запитує в нього (кубка), що вони з ним зробили, і облизує його - він впевнений, що тепер це точно його Кубок Спадщини.

Ноам озирається назад і бачить там усіх монстрів. Він намагається запропонувати їм щось. Появляється Тозава і відбирає Кубок, і Ноам каже, що з нього досить. Будь ласка, поверніть Кубок, каже Дар! Тозава каже, що хоче провести матч за Кубок Спадщини, Ноам каже, що нізащо, а монстри погрожують йому. Тоді Дар змінює свою думку і каже, що може провести матч наступного тижня. Тозава віддає йому кубок і йде, а монстрам каже "можна". Вони накидаються на Дара.

Айла та Альба кажуть, що духи знову заспокоїлися завдяки Шотці та Скарлетт, і вони (Айла та Альба) зберегли рівновагу. Альба запитує, що ще можна попросити на Гарбузову Хавку.

Вриваються Фон і Стоун, і Фон вимагає матч проти Брейкера наступного тижня. Стоун каже, що не буде домовлятися йому за цей поєдинок. Фону байдуже, що він ще не відновився. Він повторює це кілька разів. Він каже, що настав час покінчити з цим, але у нього болить голова. Вагнер каже, що все гаразд, і що він готовий до поєдинку.

Анонси на наступний тиждень:

  • Ноам Дар проти Акіри Тозави в матчі за Кубок Спадщини

  • Лайра Валькірія повертається на NXT в статусі чемпіонки

  • Розпочнуться кваліфікаційні матчі на матч NXT Iron Survivor Challenge, який відбудеться на преміальному шоу NXT Deadline

Смоктунов проти Кармело Хейса в матчі за NXT чемпіонство

WWE Photo

Обговорювати поєдинки смоктунова, якщо чесно, нема жодного бажання, тому пройдемся по сюжетній частині. Під кінець поєдинку появився Трік Вільямс, тому на це відволіксі Мело і цим скористався Смоктунов.

Переможець: смоктунов (16:40)

смоктунов святкує свою перемогу і покидає ринг, а Трік дивиться на Мело на рингу. Він піднімається на апрон і підходить до поваленого Мело, який дивиться на нього. Трік піднімає Мело, і вони дивляться один на одного, але камера швидко змінює свій ракурс.

Ми за лаштунками, де Барон Корбін атакує смоктунова. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається