Огляд WWE RAW Day 1 за 01.01.2024

Вітаю всіх в новому році, шановні читачі. Сьогодні на нашому огляді перше, новорічне шоу червоного бренду - Day 1. Шоу обіцяє бути цікавим, як мінімум вивіска нам це обіцяє. Чемпіон світу у важкій вазі Сет "Фрікін" Роллінс поставить на кін свій титул проти небезпечного Дрю МакІнтайра. Теган Нокс і Наталя будуть протистояти тандему Шейни Базлер і Зої Старк, протистояння яке триває вже кілька років, відколи Ная Джекс зламала ніс Беккі Лінч, отримає своє продовження у вигляді поєдинку 1 на 1 між цими жінками. А також Рія Ріплі детально покаже Айві Ніл, що нерозумно зв'язуватися з Мамі. Настільки, що вона добровільно поставить на кін своє чемпіонство, щоб показати, як мало вона думає про свою суперницю. Ми в Сан-Дієго, штат Каліфорнія. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт.

Шоу відкрили Майкл Коул та Вейд Барретт, які були в центрі рингу та відали глядачів на першому епізоді Понеділкового RAW у 2024 році. Після цього заграла музична тема Беккі Лінч, а в ефір запустили промо-ролик матчу Беккі Лінч проти Наї Джекс.

Беккі Лінч проти Наї Джекс


Хоча мені подобається Беккі Лінч, але Ная Джекс є Ная Джекс і ми знаємо її можливості. Повільні рухи, незграбні атаки, рухи, які повинні виглядати смертоносними, але виглядають слабкими - це все про Джекс. Проте варто відзначити, що Беккі працювала за двох, тому бій не став повним провалом. Нам навіть завезли “кров“, щоб підкреслити протистояння цих двох, але без факапу теж не обійшлось. Річ у тому, що Беккі поспішила з капсулою крові, тому можна зауважити, що кров пішла швидше, ніж відбувся удар Джекс. Поразка Лінч - рідкісне видовище, і теоретично це робить Джекс головною претенденткою на чемпіонство Ріплі. З огляду на це, я не впевнений, що далі чекатиме Лінч, окрім як реваншу, де вона зможе взяти тріумф.

Переможниця: Ная Джекс (11:52)

WWE Photo

Коді Роудс прямує до рингу. Роудс запитує про що хочуть поговорити фанати, каже, що варто було б анонсувати свої цілі на цей рік, але він стверджує, що застряг. Коді каже, що застряг через Шинске Накамуру і не може йти далі. Він каже, що всі знають, що Шинске - це сила, з якою треба рахуватися, але з його виконанням "Жаху перед Різдвом" він очікував, що воно буде більш витонченим. Роудс розказує, що не застряг на розмовах Накамури про свою сім'ю, що притаманно для цього фільму. Він застряг на самій персоні Накамури, тому що це має закінчитися. Він дасть Шинске можливість закінчити їхню ворожнечу сьогодні. Нехай туман, слова, все, що він відчуває, зупинить Коді. Це закінчиться, і закінчиться прямо зараз.

WWE Photo

На екрані з'являється Шинске Накамура, який тричі вимовляє ім'я Роудса. Він каже, що ніколи не думав, що буде так легко залізти в його голову і стати автором останнього розділу. Він прошепотів йому сюжет на вухо і підштовхнув свого героя до межі. Він засліпив Коді, щоб той не зміг побачити фінал. Історія Коді не закінчується сьогодні ввечері. Він хоче дати "Американському Жахіттю" ще один тиждень для сновидінь. Наступного тижня він стане тим, ким Коді ніколи не зможе стати. Він закінчить історію Коді, а потім закриє свою книгу. Шинске затуманює камеру, лунає його музика, а Коді стоїть посеред рингу "спантеличений", як каже Коул.

Кофі Кінгстон і Джей Усо проти Імперіум

Image

Бій тривав трохи більше як 5 хвилин. Кофі Кінгстон намагався відбитися від Джованні Вінчі, в момент коли Вінчі стрибає з канатів Кофі проводить йому дропкік. Після чого рефері зразу же побіг перевіряти стан реслера. Джей відібрав тег у Кінгстона, але рефері зупинив бій. Схоже, що Вінчі травмувався, навіть ніяких фото на сайт WWE не викладали з цього бою.

Переможці: Джей Усо та Кофі Кінгстон (6:04)

Тим часом нам показують ролик святкового туру WWE

WWE Photo

Міз на ринзі, щоб привітати нас з Новим роком і вітає нас на MIZ TV! Його гостем сьогодні є... Судний День.

WWE Photo

Але замість Судного Дня виходить…Р-Труф! Він тут, і він усміхається. Труф виходить на ринг і хапає мікрофон. Він запитує як справи. Міз називає його найбільш симпатичним учасником "Судного дня", а потім запитує, де всі інші.

WWE Photo

Труф озирається і каже, що присягається, що всі вони щойно були позаду нього. Міз запитує, чи Р-Труф знову бачить невидимих людей? Правдоруб запитує, чи Малий Джиммі тут, але Міз каже, що ні, і просить його сісти, але Труф каже, що він чекав всі ці роки, щоб сказати це: "Всім встати перед Судним Днем". Міз запитує його, яка його роль в Судному Дні. Труф каже, що у нього багато ролей. Це досить складно. Сьогодні він займається піаром, минулого тижня він займався адмініструванням. Завжди є робота, яку потрібно виконати. Він намагається зробити так, щоб Судний День подобався всім.

WWE Photo

Джей Ді МакДона і Домінік Містеріо виходять без музики, кажучи, що це має закінчитися сьогодні ввечері. Жоден учасник Судного Дня ніколи не буде присутнім на MIZ TV, запевняють хіли. Дом намагається заговорити, але це не дуже добре виходить. Труф запитує Судний День, чи розуміють вони, що Дома освистують у його рідному місті. Після цього він звертається до Макдони, нагадуючи, що той взагалі має бути виключений зі складу Судного Дня. Міз каже, що Труф каже вірні слова про програш Джей Ді, кажучи, що ж Макдона взагалі тут робить?

WWE Photo

Дом знову намагається заговорити, і його знову освистують. Міз каже, що 2023 рік не був для нього таким вже й чудовим, але він продовжував жити, робити те, що робить завжди - виступати та створювати спогади. Кумедно, але єдиний спогад, який він пам'ятає про Дома, - це те, як його відшмагав тато. Фанати пустили чанти “619“. Міз продовжив говорити, що Дома тягала за собою матуся, а нещодавно його відлупцював СМ Панк. Містеріо каже, що він закінчив говорити, але натовп продовжує освистувати його. Дом каже, що вони продовжать серію невдач Міза в командному матчі Судного Дня проти Міза… а Труф запитує “Хто буде твоїм партнером“. А Міз каже, що Дом говорив про Труфа, через те що вони були колись командою. Міз каже, що 2024 рік буде сповнений поверненнями, тому що "Класна Правда" готова до бою! Труф говорить, що він частина Судного Дня... Труф каже, що він зрозумів, що це один з тих дивних тестів на згуртованість. Після чого підморгує.

WWE Photo

Міз викидує клоузлайном Макдону за межі рингу, а Труф обнімає Містеріо, проте той відштовхує його і вилазить за межі рингу.

Міз і Р-Труф проти Домініка Містеріо та Джей Ді Макдони

WWE Photo

Матч був своєрідною комедією. Це також цілком прийнятний варіант. Нічого з точки зору якості реслінгу сказати не скажеш, але Труф - це перлина і це факт.

Переможці: Р-Труф і Міз (7:23)

Image

Нам нагадують як Грін і Пайпер втратили командне чемпіонство минулого тижня, після чого переносять в якийсь нічний клуб де Челсі Грін і Пайпер Нівен приходять, щоб кинути виклик новим чемпіонкам. Каната і Кайден говорять, що вони не проти провести матч-реванш, але якщо це підтвердить Адам Пірс, а після цього дівчата виливають свої напої в лице Грін.

Матч за світове жіноче чемпіонство: Рія Ріплі (с) проти Айві Найл

WWE Photo

Коротко про бій - перспективний новачок, який виклався на повну, щоб заявити про себе, і просто не впорався з завданням. Проблема Ріплі в тому, що у неї так багато було серйозних суперниць за час її рейну. Найл намагалася, але явно не була готова до такого рівня, і це зробило і без того очевидний результат ще очевиднішим. Перемога ніколи не викликала сумнівів, але завданням обох жінок було зробити так, щоб Айві виглядала добре навіть у разі поразки, і вони впоралися з цим завданням.

Переможниця: Рія Ріплі (13:01)

WWE Photo

Після реклами ми бачимо офіційне повернення колишнього чемпіона WWE! Це Джиндер Махал! Він засмучений тим, що ми розчаровані його появою. Тисячі змагалися, п'ятдесят чемпіонів, і його ім'я на вершині цього списку. Єдине, що розчаровує, це те, що стало з колись великою американською нацією. Це огидно. Це і є єдність? Чи відчуваємо ми себе єдиними, запитує Махал? Він каже, що люди, ніколи не були настільки розділені. Політика, новини, соціальні мережі - все однакове. Невігластво. Дезінформація. Джиндер каже бризкаючим гаслами США закрити роти. Ця країна - посміховисько. Але він об'єднає всіх. Він - об'єднувач. Якщо йому не вірите, то треба замовкнути і просто слухати.

WWE Photo

Джиндер читає вірші рідною мовою. Фанати стали освистувати його. Джиндер каже, що він говорить з розумом. Він знову буде говорити на пенджабі, він скаже нам те, що весь світ думає про США....

WWE Photo

Скеля тут! Народний чемпіон тут! Фанати зірвали арену.

WWE Photo

Скеля каже Джиндеру, що сьогодні в нього неприємності. Але перед цим Скеля хоче прояснити - Джиндер має рацію в одному. Він не Залізний Шейх, бо Скеля знав його, любив його, ми всі любили його, і якби він був тут зараз, він би запитав, хто такий цей нехороший брудний сучий син Джаброні. Звісно, тут є Скеля, народний чемпіон, - каже Джиндер. Чемпіон для всіх нас, джінгоїстів. Рок говорить, що пишається тим, що він американець, і він до біса пишається тим, що..... НАРЕШТІ СКЕЛЯ ПОВЕРНУЛАСЯ ДО САН-ДІЄГО! Джиндер хоче говорити про правду? Скеля говорить, що фанати освистують Джиндера не за те, як він виглядає, не за те, як він говорить, не за мову, якою він розмовляє, вони освистують його за те, що він...найбільший мудак, який ходить по Божій землі.

Джиндер пропалює дірку в очах Скелі. Двейн каже, що є такий вираз обличчя, їм усім знайоме обличчя суки, що відпочиває, але це обличчя розлюченого мудака. Скеля здогадується, що Джиндер весь час злий, бо його ніхто не любить і він не смішний. Якби він був одним із героїв фільмів Скелі, то, мабуть, був би у "Рятувальниках Малібу". Джиндер відповідає, що на щастя не бачив цього фільму. Рок продовжив говорити, Джиндер має нахабство називати Америку посміховиськом? Це не жарт ні для Рока, ні для цих людей. І для кожного американця, який це дивиться. Скеля називає його "Придурком першого дня". Скеля керує натовпом, коли одна половина говорить щось, а інша закінчує. Щойно Скеля погрожує надерти йому його солодкий зад…

WWE Photo

Як Джиндер нападає на Скелю, відправляючи його в кут і завдаючи кілька ударів правою. Скеля відбивається і проводить свій фірмовий спайнбастер, а після цього проводить свій Народний Лікоть, а після цього знімає свій ремінь і б’є Махала по його заду.

WWE Photo

Скеля підбирає мікрофон і говорить, що любить їх, він любить Сан-Дієго, вітає з Новим роком і каже що є ще дещо… Він каже, що сьогодні ввечері Скеля збирається кудись піти, і він збирається купити собі щось поїсти. Чи повинен він за барною стійкою, чи .... НА ЧОЛІ СТОЛУ..

Шейна Базлер і Зої Старк проти Теган Нокс і Наталії

WWE Photo

Окрім рекламної перерви, яка по суті знищила матч, він також був просто не дуже хорошим. Більше про це дійство нічого не скажеш.

Переможниці: Шейна Базлер і Зої Старк (5:32)

Анонси на наступний тиждень:

Image
  • Повернення СМ Панка;

Image
  • Шинске Накамура проти Коді Роудса;

Image
  • Матч за жіноче командне чемпіонство: Кайден Картер і Катана Ченс (с) проти Челсі Грін і Пайпер Нівен

Матч за чемпіонство світу у важкій вазі: Сет Роллінс (с) проти Дрю МакІнтайра

WWE Photo

Після того, як Сет Роллінс провів Педігрі МакІнтайру і провів утримання до двох..

WWE Photo

Зазвучала музична тема Деміена Пріста, який в супроводі рефері та Домініка Містеріо спішить до рингу! Це кеш-ін!!

WWE Photo

Сет намагається покинути ринг, але Пріст б'є його кейсом по голові!!! Пріст йде сказати рефері, але БАМ! КЛЕЙМОР ПРIСТУ!!! Дрю штовхає Дома у сходинки! Це дещо дало Роллінсу перепочити, що і зіграло свою фінішну роль.


Якщо ви очікували від цих двох чогось меншого, ніж крутого мейн-івенту, то будьте прокляті. Відмінний матч, навіть з урахуванням того, що поява Пріста була дещо передбаченою. Водночас МакІнтайру немає кого звинувачувати, окрім самого себе, що має ще більше підштовхнути його до краю. Роллінс здобуває ще одну перемогу і ми повинні ступити на шлях до його поєдинку з Панком, який цілком може стати хедлайнером одного з вечорів РеслМанії. Хороша головна подія.

Переможець: Сет Роллінс (18:04)

WWE Photo

На святкуванні Роллінса шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається