UCW RAW, 111 випуск

Джонні Гаргано проти Казучіки Окади — матч один на один

Переможець: Казучіка Окада (за відліком)

Оцінка: 3.5


За лаштунками ми бачимо, що Кевін Оуенс прогулюється за лаштунками. Він побачив Кармело Хейса, підійшов до нього і каже:

Йоу, як справи, мен? Бачив, як я Омасіка удєлав? Тепер шукаю нових викликів, і я тільки що подумав, ми могли норм бій провести. Ти не проти, менчік?

Кармело повертається і агресивно каже:

Ой, дивіться хто тут у нас. Це ж Кевін Оуенс. Що ти тут робиш? Прийшов з NXT і думаєш, що ти кожного на бій викликати можеш? Я чемпіон з народження, я казав усім, що стану чемпіоном. І я став, але два наркомани відібрали це у мене. Я не можу знайти собі місця вже 3 тижні. І тут приходиш ти. І просто викликаєш мене на матч? Згода. На наступному тижні я буду готовий до матчу. А зараз відвали від мене.

Оуенс та Хейс подивилися один одному в очі та розійшлися.


Брон Строуман проти Аполло Крюса — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 4.25


Після матчу на титантроні ми бачимо кімнату, в якій знаходиться багато свічок. В темному помаранчевому світлі стоїть постать в капелюсі. Знявши його, ми бачимо Тайтуса О’Ніла. Він тихим голосом промовляє:

Броне, маю для тебе невелику історію. Будучи ще малим я відвідав багато похорон. Батько водив мене на ці свята життя та смерті. Він водив мене, бо я був ще малим і не розумів нічого з того, що тут відбувається. Я не розумів, чому люди плакали та страждали… але мені це подобалось. Коли я подорослішав, мій батько ставав більш холодним і незадоволеним. Я не розумів, чому таке з ним відбувається, чому він страждає… але мені це подобалось. І знаєш, Броне, що я хочу сказати цією історією. Що на King of the Ring ти будеш страждати, а я відстою свій титул і буду дивитися на тебе страждаючого… і я буду насолоджуватися цим. Тож, якщо ти ще не передумав, я буду чекати тебе на King of the Ring.

Свічки згасли.


Грає музична тема Метта Ріддла, на арену виїжджає сам Метт Ріддл з Джеффом Харді на самокатах. Вони заходять на ринг та Метт Ріддл починає говорити:

Леді та Джентельмени, вас вітають командні чемпіони RAW — Hardy Bros! Ми прийшли сюди не просто так, ми прийшли вам сказати ''Welcome to Monday Night Brooooo! У нас трохи дивна команда вийшла, але ми з Джеффом зійшлись поглядами на життя, ми одразу знайшли спільну мову, почали працювати разом та надихались можливим тріумфом. Коли настав день поєдинку за командні титули проти The NOW, ми трохи хвилювались, але, на щастя, все пішло як по маслу. Поєдинок був важкий, але ми впорались, ми стали командними чемпіонами. Але я вірю, що це не фінал, я вірю що наша команда буде в топах за всю історію UCW. Тим більше у мене є статусний наставник, чемпіон світу у важкій вазі — Шеймус. Повірте, коли ви співпрацюєте з Шеймусом то досягати успіху набагато простіше. Тому з таким божевільним партнером як Харді, прикладом Шеймуса та моєї бойової готовності ми зможемо досягти значно більшого успіху, ніж маємо зараз. Що скажеш, Джефф?

Джефф відповідає:

Ти правий. Ми зможемо досягти більшого успіху. І не важливо, хто стане на нашому шляху, враховуючи, що зараз ми обоє у своїй найкращій формі, всі решта команд, можуть просто спостерігати за нами, тому що вступати в конфронтацію з нами марна справа, і нічим хорошим вона для вас не закінчиться. Все, на що ви можете розраховувати, якщо станете на нашому шляху це — лікарняне ліжко. Тому що наша команда це не тільки про ТЕПЕР, а й про ЗАВЖДИ. Ми з Меттом готові побити рекорд по тривалості тримання командних титулів. І я впевнений, що в нас це запросто вийде, оскільки просто не народився бодай один спортсмен, який зможе скласти нам конкуренцію, а про двох таких я взагалі мовчу. The Now, по яким ми пройшлись катком, так на моє здивування, бій був не таким простим, але з першого до останнього моменту я знав для чого я виходжу в ринг, щоб після цього підняти командне золото над головою. Піднімаючи титул вверх, саме ось так, а тепер я готовий побажати вам хорошого дня, та піти далі відпочивати та насолоджуватись статусом командного чемпіона RAW.

Зненацька, ареною розходиться музична тема Mox-Gun. До рингу виходять Ель Фантазмо та Кіп Себіан. Пробравшись до командних чемпіонів, Кіп почав говорити:

Слухай, Джефф, а на тебе програш нам на Vendetta доволі гарно повпливав. Всі ті, хто з нами стикається, рано чи пізно йде до титулів, хоч і не важливо з яким результатом. У тебе ж все добре. Ти знайшов собі рідну душу, ваші чакри злились одна в одну, і ви пройшли важкий турнір за командні титули, і перемогли тих, кому ми нажаль програли у свій час. Але, чим це добре? 

Ель Фантазмо продовжив говорити:

А добре це тим, що ще раз вас перемогти — це буде круто! Так ще й отримаємо бонус у вигляді командних титулів RAW! Я бачу на ваших лицях питання, з чого б це ми отак зразу прийшли і потребувати титульний матч? Ну, бо так... Слухайте, ми любимо випити пива, ви любите курнути травки, всі ми веселі чуваки. Та і взагалі, ви бачите когось ще, хто вийшов до вас? Ні, тут тільки ми. Тому, погоджуйтесь, вам все одно прийдеться з нами зустрітись. Хоча... Кіп, пропоную надерти дупу їм, щоб точно погодились. Ти як? 

Кіп, подумавши, сказав:

Слухай, було б чисто для себе, цікаво всім нам з Mox-Gun мати перемогу, утримавши Джеффа. Джон його утримав на Vendetta. Сьогодні хочу я його утримати, а вже на найближчому PPV, ти, Ель, утримаєш Джеффа і ми будемо тут чемпіонами, як і Мокслі, який поверне головне золото у наставника Ріддла назад. Це чудово. Що ж, зробимо це.


Джефф Харді проти Кіпа Себіана — матч один на один

Переможець: Джефф Харді

Оцінка: 3


На титантроні з'являються наступні кадри: видно, що оператор потаємно знімає чийсь будинок. В один момент під'їжджає автомобіль, який паркується поряд з будинком. З салону виходить чоловік, і це був Джон Мокслі. Він відкриває задні двері, дістає звідти пакети з продуктами, закриває машину, і прямує до дверей будинку. До оператора шепотом за кадром хтось каже:

Все, пішли.

Поступово у кадрі з'являється Шеймус, який біжить до Мокслі. Джон саме вставляє ключі у дверний замок, як раптом, зненацька для нього, його атакує ззаду ірландець. Але Мокслі зібрався, і почався розмін ударами. Потім Мокслі хапає Шеймуса, розвертає, та пхає у колючі кущі. Поки Шеймус підводився, Джон нарешті відкриває двері, і швидко хоче закрити двері. Але йому не вдається цього зробити, бо Шеймус ставить ногу перед дверима, всю силу спрямувавши на двері так, що власник дому аж падає, опираючись на стіну. Підвівшись, знову хлопці розмінюються ударами. Удар коліном в живіт від ірландця, який після цього затягує Джона у кухню, і кидає його на стіл, який був накритий вечерею. Шеймус хотів підійти до Мокслі, але зненацька Джон підвівся, підібравши табуретку, яку жбурнув у нього, і та прилетіла ірландцю в голову. Шеймус втрачає на кілька секунд орієнтацію, чим оперативно скористався Джон. Він хотів всіма силами виштовхнути Шеймуса зі свого дому, тому поволік його до виходу. Але не тут то було. Ірландець підібрав керамічну вазу, яка стояла у холі, зробив підсічку Джону, і вже лежачого, Шеймус тріснув по голові вазою. Миттю Джон потік кров'ю. На цьому Шеймус не зупинився, взяв Мокслі, і жбурнув у вітальню прямо у плазмовий телевізор. Підходячи до нього, Шеймус підбирає невеликий скляний кавовий стіл, який також розбиває об Мокслі, який вже підводився. Уламки розлетілись по всій вітальні. Шеймус, якого охоплювала злість, оцінив всю ситуацію, і його охопила манія ще більше пустити крові Джону. Він каже напівпритомному Мокслі:

Ти ж любиш кров, так? Зараз тобі буде кров, гнида!

Шеймус помічає у вітальні ящик, в якому лежать набір для шиття, і багато полотна. Шеймус взяв невеликий шматок тканини, окутав ним також невеликий осколок скла, щоб не поранитись, і попрямував до Мокслі. Він прибирає його руки від лиця, і вже хотів полоснути Мокслі по лобі, але усвідомив, що це буде занадто. Шеймус ще на деякий час задумався, і викинув скло з рук. Але натомість він підняв Джона на спину, підніс його до вікна, та кинув його в нього. Шматки вікна розлетілись по вулиці, Мокслі через кілька секунд валявся на вулиці непритомний, бо сильно вдарився головою в раму вікна. Шеймус подивився в сторону, куди кинув свого ворога, тяжко дихаючи, як раптом він чує:

Джоне!

Це була дружина Джона, Рене Пакетт. Вона спускаючись зі сходів з другого поверху з дочкою на руках, злякано подивилась на чужака у домі, не відводячи очей з нього, вибігає на вулицю до свого чоловіка, який все ще непритомний.  Вона перевіряє його пульс, постійно промовляє його ім'я сама про себе і плаче, дочка теж дуже плаче, дивлячись на скривавленого батька. В цей час Шеймус уже стояв за спиною Рене. Він, згадуючи що зробив Джон з Алією на минулому шоу, охоплюється злістю і бажанням розправи, і вже був готовий напасти ззаду на Рене. Але, все ж в момент, Шеймус охолонув, закрив очі, на всі груди вдихнув і видихнув, його кулаки уже не були напружені. Рене побачила ірландця за своєю спиною і бачила всі ці емоції. Шеймус підходить ближче, кілька секунд дивиться на Джона, і згодом на Пакетт. Після цього каже: 

Ти все знаєш добре, але я — не він.

Шеймус розвернувся, і хотів уже піти, але зупинився, розвернувся і знову підійшов до Рене. Він дістає з кишені пачку купюр, дістає з неї певну суму, кидає на тіло Джона і каже:

Це за матеріальний збиток. 

Після цього ірландець уже остаточно пішов, поки Рене, плачучи, викликає швидку допомогу.


Ей Джей Стайлз проти Кріса Джеріко — півфінал турніру King of the Ring

Переможець: Кріс Джеріко (за відліком)

Оцінка: 0.5


ОЦІНКА ШОУ - 5.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Прогнозування мейн-івенту для кожного PLE WWE у 2024 році

    Преміальні шоу WWE були чудовими протягом останніх кількох років, що допомогло компанії досягти свого зіркового періоду за останні два десятиліття. З наближенням Королівської Битви фанати з нетерпінням чекають на те, що зможе підготувати компанія до сезону РеслМанії.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найкращих сюжетних історій з часів переходу WWE на PG

    WWE часто критикували за свій продукт після того, як вони перейшли на PG рейтинг, але вони неодноразово створювала феноменальні сюжетні лінії навіть в таких стриманих рамках.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Прогнозування мейн-івенту для кожного PLE WWE у 2024 році

    Преміальні шоу WWE були чудовими протягом останніх кількох років, що допомогло компанії досягти свого зіркового періоду за останні два десятиліття. З наближенням Королівської Битви фанати з нетерпінням чекають на те, що зможе підготувати компанія до сезону РеслМанії.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найкращих сюжетних історій з часів переходу WWE на PG

    WWE часто критикували за свій продукт після того, як вони перейшли на PG рейтинг, але вони неодноразово створювала феноменальні сюжетні лінії навіть в таких стриманих рамках.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling