Огляд WWE Raw за 04.12.2023

Останнік місяць в році. Наступне преміальне шоу буде вже аж в кінці січня, тому цікаво, що нам будуть показувати весь цей час. Нагадаю, що головною подією минулого тижня стало повернення Ренді Ортона та СМ Панка. Щодо цього тижня, то Сет Роллінс захищатиме чемпіонство світу у важкій вазі проти Джея Усо, а Семі Зейн зустрінеться з Дрю МакІнтайром. Ми в Олбані, Нью-Йорк, на MVP Арені. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт. Погнали.

Дрю МакSнтайр розпочинає сьогоднішній епізод RAW. Він зі своїм мечем виходить на ринг, нагадаємо, що сьогодні на нього чекає бій проти Семі Зейна. Дрю вітає нас на RAW. Він каже, що останнім часом здається, ніби всі з'їхали з глузду. Брехуни, лицеміри, боягузи, просто ідіоти. Мабуть, сьогодні можна наговорити лайна і піти з компанії, робити, що хочеш, повернутися, і тебе миттєво пробачать. Фанати починають скандувати: “СМ Панк“, а Дрю відповідає, що може говорити за будь-кого. Наприклад, наш чемпіон світу у важкій вазі, Сет Роллінс, якому Дрю зарядив хедбата минулого тижня, а він дав титульний матч Джею Усо. До речі, про Джея, він побіг до Ортона, піджавши хвоста. Мабуть, він здатен на вибачення. Є дехто, про кого він забув... Семі…

WWE Photo

Музична тема Семі Зейна перериваю слова Дрю. МакІнтайр каже, що йому є що сказати, і це правда. Семі - єдина людина у світі, яка заслужила на те, щоб Бладлайн кинув його. Семі був частиною "Кровної лінії", їхнім маленьким песиком. Він приєднався до них, а потім підставив їх. Що, на думку Семі, мало статися? Він на це заслужив.

WWE Photo

Семі каже, що Дрю має рацію, вони не схожі. Він не божевільний. Між ними є велика різниця. Коли Семі програв перед своєю сім'єю і підвів усіх, він залишився голодним, цілеспрямованим, мотивованим, і це привело його до перемоги в головній події РеслМанії. Зейн отримав спокуту і змусив свою сім'ю пишатися ним. Чи вважає Дрю, що його сім'я пишається ним? Дрю це явно задіває і він каже, що один з них сьогодні не зможе піти на своїх двох. Він вимагає суддю і дати гонг.

Семі Зейн проти Дрю МакІнтайра

WWE Photo

Це було дуже добре. Чудова історія, чудовий реслінг і такий необхідний фізичний доказ словесним промо, які Дрю видав. Йому вже все одно. Ні співчуття, ні співпереживання. Це не було перебором чи перегином, але спрацювало добре. Сам матч також був міцним. Дрю працював над ногою Зейна і схоже, що в нього вона травмована.

Переможець: Дрю МакІнтайр (20:05)

За лаштунками Шейна Базлер розминається перед матчем. До неї підходить Байрон Сакстон, щоб запитати її про Наю Джекс. Шейна каже, що саме вона відправила Джекс на лікарняне ліжко два роки тому, і сьогодні вона нагадає їй про це детально.

Після перерви ми знову за лаштунками. Джекі Редмонд хоче взяти інтерв’ю в Семі Зейна, якого на задньому плані оглядає лікар, але тут з'являється Дрю, який відправляє Семі в політ. Він б'є його, кричить, що він не такий, як Зейн. Він кричить, що Семі сам винен, а потім наступає йому на щиколотку, можливо, зламавши її, якраз тоді, коли підбігають відтягти Дрю від Зейна. Після перерви Адам Пірс, лікар, і Джей Усо перевіряють стан Зейна.

Беккі Лінч за лаштунками розмовляє з Байроном. Він збирається щось запитати, але тут з'являється Ная Джекс. Беккі каже їй, що забула про неї, але потім вона з'явилася в одному з інтерв'ю, і Беккі все ще винна їй виписати по 6 число. Джекс каже, що як тільки вона розчавить Шейну, вона вся належатиме Беккі.

Шейна Базлер проти Наї Джекс

WWE Photo

Напевно, це один з найкращих матчів Наї Джекс за весь час, хоча це не так вже й чудово. Шейна зробила багато... важкої роботи, а Джекс вперше в житті виглядала не жахливо.

Переможниця: Ная Джекс (12:09)

WWE Photo

Після поєдинку Беккі Лінч вийшла до рингу, але Джекс вирішила його покинути.

Image

Нам нагадують, що СМ Панк повернеться на Smackdown вже цього тижня. Майкл Коул впевнено заявляє, що за Панка точиться боротьба між RAW та Smackdown, де він з'явиться наступним.

#DIY проти Імперіум в матчі за правилами 2 з 3 фолів

Це було чудово і вкрай необхідно для всіх чотирьох чоловіків, оскільки Кайзер, мабуть, був найяскравішою зіркою, залишаючи інших трьох у тіні. Цей матч дозволив їм "надолужити згаяне" і показати, чого вони варті, особливо Вінчі, і він зробив саме це.

Переможці: #DIY з рахунком 2:1 (15:09)

За лаштунками Челсі Грін і Пайпер Нівен наштовхуються на Теган Нокс і Наталії. Вони були готові сказати їм, що збираються вже піти, але чують, що у Теган і Натті сьогодні матч, тому вони залишаться. Грін каже Натті, що цей матч нічого не змінить в житті Наталії, і Натті намагається напасти, перш чемпіонки втечуть. У спину Наталія називає Грін шавкою.

Нам показують, як Брати Крід вибороли собі тайтл-шот на Беззаперечне командне чемпіонство. Після цього ми повертаємось за лаштунки, де Новий День хвалить Крідів. Тут до них приєднуються Академія Альфа, щоб запропонувати Крідам допомогу у тренуваннях. Вони виглядають враженими, що стає ще більш вражаючим, коли Максін присідає з Акірою Тозавою на спині.

Ми вже в іншій локації за лаштунками, а саме у VIP-ложі Судного Дня, де угрупування вже втомилося від витівок Р-Труфа. Джей-Ді каже Труфу, що він не член Судного Дня і ніколи не буде його частиною, забирайся геть з цієї ложі. Труф каже, що їм варто посилити охорону. Деміен Пріст говорить про Дрю після того, як Р-Труф йде, кажучи, що з МакІнтайром треба розібратися. Домінік Містеріо каже, що ніхто не повинен чіпати Дрю, згідно з наказом Рії. Пріст каже, що Ріплі тут немає, як і Фінна, тож він візьме на себе ініціативу. Він просить Дома і Джей-Ді зайнятися Братами Крід сьогодні.

Теган Нокс і Наталія проти Кайден Картер і Катани Ченс

WWE Photo

Жіночі командні чемпіонки вирішили приєднатися за коментаторський стіл, напередодні матчу. Це був важкий поєдинок, хоча і не тривалий, оскільки вони не мали хімії, а натовп був майже тихим. Ченс і Картер, як правило, в основному базуються на швидких і хайфлай рухах, які вони можуть зробити, але тут це не допомагало. Це було більш недбало, і хоча мені подобаються більш сформовані команди, які рухаються до титулів, Ченс і Картер дійсно не вразили.

Переможниці: Кайден Картер і Катана Ченс (4:48)

WWE Photo

До рингу виходить Коді Роудс, щоб поговорити з фанатами. Коді розповідає, що вперше побачив туман, коли був маленьким хлопчиком. Він був наляканий людиною, яка зробила це, людиною на ім'я Великий Мута. Тепер, коли він став дорослим, він може сказати, що його дитячі страхи були виправдані. Він не буде нікого звинувачувати. Якщо хтось і винен, то тільки він сам. Він повинен був звернути увагу на Накамуру, на натяки, які були кинуті. Він знає, що має мішень на спині, але він готовий. Шинске привернув увагу Коді. Роудс каже, що є два шляхи, як можна вчинити: Накмура може вийти і пояснитися Коді, або він може спуститися і вони поб'ються прямо зараз.

На троні з'являється Накамура. Він каже, що минулого тижня він змусив очі Коді горіти, але сьогодні він їх відкриє. Він покаже Коді те, чого той не бачить. Шлях, який вони пройшли, - це та сама історія. Як і Коді, Накамура піднявся на гору. Обидва перемогли в Королівській Битві, потрапили на РеслМанію. Як і Коді, він бачив вершину. Як і Коді, він послизнувся і впав у бездонну яму.

WWE Photo

Накамура продовжив, що вони обидва зазнали однакового приниження. Диявол у свідомості Коді шепоче, що він ніколи не повернеться туди. Але Коді розбудив Шинске, і він тут, щоб встати на його місце і забрати цю історію з його рук. Він так і не закінчив свою історію, тож тепер він закінчить історію Коді. Роудс обурений, каже, що їхні історії не однакові. Поки Шинске не стоїть на рингу з Коді, він не цінує і не поважає його. Втеча від бою ніколи не була частиною його історії. Якщо вони однакові, хай доведе це.

Джей Усо заходить до кабінету Пірса, щоб сказати, що йому знову доведеться розібратися з Дрю. Пірс просить його заспокоїтись, але Джей дуже збуджений. Після чого він йде геть. Тут в кабінет заходить Гюнтер, якому Пірс розповідає, що має кілька ідей щодо його майбутнього.

Судний День (Домінік Містеріо та ДжейДі Макдона) проти Братів Крід

WWE Photo

Кріди зараз на абсолютному підйомі, і дати їм перемогу над частиною Судного Дня перед тим, як вони зійдуться в матчі за командні титули - це логічно, наскільки це можливо. У WWE завжди є місце для деяких зірок-аматорів, і те, що Кріди змішують свої аматорські навички з божевільним атлетизмом, робить речі приголомшливими. Не найкращий матч, але Кріди продовжують виглядати добре. Ще виділю момент, який мене потішив, це Р-Труф, який сидів в рингсайді у футболці Рії Ріплі.

Переможці: Брати Крід (10:49)

За лаштунками Адам Пірс підходить до Сета Роллінса, щоб сказати йому, що Панк будуть присутній на RAW наступного тижня, і він планує підписати з ним ексклюзивний контракт Raw. Сет висміює це і каже Пірсу, що коли Панк покаже своє справжнє обличчя, Пірсу краще дозволити Сету зробити те, що він повинен зробити. Але сьогодні йому потрібно захищати свій титул. З’являється Джей Усо, щоб сказати Сету, що він чекав цього 15 років. Він каже Сету, що той дивиться на нового чемпіона. Роллінс сміється, а потім каже, що за першої ж нагоди натовче Джею пику. Усо відповідає, що це круто, тому що він збирається набити пику Сету при першій же нагоді теж. Вони стукаються кулаками, і Джей каже, що це його ніч.

Матч за чемпіонство світу у важкій вазі: Сет Роллінс (с) проти Джея Усо

WWE Photo

Гідний матч. Це дійсно виглядало, як титульний бій, і ці двоє вибили один з одного все, що могли. Усо був не в змозі протистояти Роллінсу, але він провів чудовий бій. Важливо було змусити Усо відчути себе головною зіркою і дати Роллінсу хорошу перемогу.

Переможець: Сет Роллінс (22:41)

Джей і Сет проявляють повагу один до одного. Сет високо піднімає свій титул. Джей робить перепочинок за межами рингу, кладе руки на коліна, і з нізвідки...

WWE Photo

КЛЕЙМОР!!!! Сет проводить стрибок самогубця за ринг, але Дрю відкидає Сета вбік! Він хапає Джея і кидає його на коментаторський стіл!!!

На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається