Огляд WWE Raw за 06.11.2023

Арабський Руднічок позаду, а це означає, що WWE вже на військовому шляху до Козацьких Серій. На Руднічку відбулося не так вже й багато великих змін, але найбільшою з них, від червоного бренду, можна назвати крадіжку кейсу “Гривня в Банці“ Семі Зейном від Деміана Пріста. Тож сьогодні нам показужуть наслідки всіх цих подій. Ми у Вілкс-Барре, штат Пенсильванія, на Мохеган Сан Арена. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт. Погнали.

Шоу відкриває рекап подій з Арабського Руднічка.

WWE Photo

Після цього на арені появляється чемпіон світу у важкій вазі - Сет ‘Фрікін‘ Роллінс. Перш за все, він дякує Дрю МакІнтайру за чудовий матч і за те, що зробив його трохи кращим, ніж він був раніше. Дрю говорив, що він не був у змові з Судним Днем, і це було доведено в суботу. Крім того, Семі Зейн допоміг йому запобігти спробі кеш-іна, тож якщо Семі його чує, хай виходить сюди.

WWE Photo

Сет згадує про кейс і каже, що Пірс, мабуть, змусив Зейна віддати його. Семі це підтверджує. Сет хоче перейти до суті справи. Він, можливо, міг би впоратися з Прістом самостійно, але, можливо, і не зміг би. Тому він хоче віддячити Семі, і з суботи він думає про те, як він може віддячити йому.

WWE Photo

Семі каже, що радий, що допоміг Сету, і цінує його вдячність, але не тому він зробив те, що зробив. Він мав справу з Судним Днем і мав справу з їхніми балачками про те, що вони керують RAW, і це майже правда. У них є всі титули, окрім одного - того, що висить на талії Сета (а як же Гюнтер?!). Якщо Пріст отримає титул, то вони більше не будуть Судним Днем, це буде Бладлайн 2.0, і він не дозволить цьому статися. Поки в його легенях є ковток повітря, він буде боротися з ними, щоб переконатися, що вони не знищять це шоу.

WWE Photo

Сет каже: "Добре, Семі". Це те, що він завжди любив - відстоювати те, що Зейн вважає правильним. Шанси не мають значення. Справа ось у чому. Іноді такі люди, як Семі, не отримують того, на що заслуговують. Судний День не керують RAW, Сет керує цим шоу. Поки він чемпіон, цей кейс - не єдиний спосіб завоювати його титул. Причина, чому він знав, що Пірс поверне кейс, полягає в тому, що після того, як Семі вийшов з його офісу, Сет зайшов туди. Він зайшов туди, щоб сказати Пірсу, що хоче дати Семі бій за титул, і все, що Зейну потрібно зробити, це сказати коли саме.

Семі шокований, він смикає себе за бороду, обдумуючи свій вибір. Він каже Сету, що той застав його зненацька. Він дізнався на власному досвіді, як важко отримати титульний бій. Якщо він виграє титул, вірніше, КОЛИ він виграє титул, бо одного дня він його все таки виграє, він хоче битися з чемпіоном, якого не можна скомпрометувати. Семі каже, що не хоче проявити неповагу до Сета, але ми всі знаємо, що Сет зараз не готовий на всі 100%.

Сет знімає окуляри, каже Зейну щоб той припинив нести маячню. А чи сам Семі готовий на 100%? Вони давно знайомі, обидва займаються цим десятки років. Такі хлопці, як вони, ніколи не бувають готові на 100%, але це не заважає їм викладатись на всі 100%. Тож він повторює: "Семі Зейн, у тебе є тайтл-шот, тільки скажи, коли".

Семі не може придумати кращого місця чи часу, ніж сьогоднішній вечір. Вони тиснуть один одному руки.

Новий День проти Судного Дня

WWE Photo

Я не впевнений, чи таку вивіску варто було задіювати на Raw, адже цей матч легко міг би стати титульним матчем на одному з преміальних шоу. Подобається вам це чи ні, але Новий День - одна з найуспішніших команд в історії WWE, і вони все ще можуть побитися з будь-ким. Це міг би бути великий матч і, ймовірно, колись стане таким, але це дивний спосіб використання першого матчу.

Переможці: Судний День (8:54)

Нам показують, як раніше перед шоу, Джекі підбігає до Дрю МакІнтайра, який в'їжджає на арену на своєму позашляховику. Вона запитує його, що він далі планує робити, після своєї поразки. Він важко здихає, потім сідає в машину і їде геть.

Шинске Накамура проти Акіри Тозави

WWE Photo

Весь бій тривав надто мало, щоб сформувати якесь враження. Акіра Тозава останнім часом став дуже активно використовуватись і це мені подобається.

Переможець: Шинске Накамура (2:29)

WWE Photo

Після матчу на ринг виходить Отіс. Він зриває з себе футболку, кидаючи виклик Шинске, але японець відмахується від нього і залишає ринг.

Image

Нам повідомляють, що сьогодні відбудеться батл-роял, щоб визначити наступну претендентку на чемпіонство Рії Ріплі.

Матч за претендентсво #1 на Інтерконтинентальне чемпіонство: Міз проти Бронсона Ріда проти Рикошета проти Айвара

WWE Photo

Нам не приховували той факт, що Міз - ймовірний переможець, і це нормально. Є щось кумедне в тому, що Міз зміг викластися так, як він це зробив тут, оскільки він доклав більше зусиль, ніж зазвичай. Хоча я не можу уявити, щоб Міз відібрав титул у Гюнтера, він є новим претендентом з історією перемог у матчах, в яких ніхто не очікував від нього перемоги.

Переможець: Міз (13:43)

WWE Photo

Після матчу Айвар нападає на Міза, який святкував перемогу. Все закінчилось тим, що Айвар провів мунсолт з верхнього канату.

За лаштунками Академія Альфа допомагає Акірі набути впевненості в собі. Отіс каже, що наступного тижня він добереться до Шинске. Чед Гейбл каже, що Тозаві краще зосередитися на завтрашньому виступі на NXT. Гейбл каже, що вони будуть завтра в його куті, щоб підтримати його. Акіра радіє цьому. До них підходить Максін. Вона бере участь у батл-роялі і каже, що, можливо, перед ними наступна чемпіонка. Гейбл дає їй настанови.

Image

Нам показують, що раніше сьогодні на шоу, Брати Крід підписали свої контракти і офіційно приєдналися до RAW. Входять #DIY. Їм подобається те, що Брати Крід зробили в NXT. Вони з нетерпінням чекали зустрічі з ними. Тепер, коли вони тут, це може стати реальним. Пірс пропонує їм це зробити на сьогоднішньому шоу.

Брати Крід проти #DIY

WWE Photo

Можливо, вони змогли би викластись краще, але здається, що за два матчі Кріди себе добре зарекомендували. Звісно в цьому поєдинку я б був радив бачити і тих, і тих переможцями, тому добре, що чистої перемоги не було. В бій втрутився Людвіг Кайзер, який атакував Гаргано, тому статус DIY, можна сказати, що не сильно постраждав. Хоча Судний День зараз в мейн івента, але якщо Кріди пройдуть ще одну чи дві команди, їм не залишиться нічого іншого, окрім як поборотися за командні титули.

Переможці: Брати Крід (9:39)

Джей Усо зустрічається з Семі за лаштунками, щоб поговорити про сьогоднішній вечір. Він заслуговує на цей тайтл шот. Усо каже, щоб Семі вийшов і позав всім, хто він є. Усо каже, що Зейн наступний чемпіон. Семі каже, що цінує це. Джей каже, що вони з Коді будуть мати матч-реванш за беззаперечні командні чемпіонства. Можливо, що наступного тижня вони обидва будуть з титулами. Удачі.

Беккі Лінч за лаштунками каже, що поєдинок Ріплі проти Лінч - найочікуваніший матч, і що це так і буде. Позаду неї стоїть Ная Джекс. Вона хоче сказати Беккі, що жодна жінка не перекине її через канати, а це означає, що вона переможе, а це, в свою чергу, означає, що вона буде найщасливішою з тих пір, як розбила Беккі обличчя. Беккі каже, що після того, як це сталося, вона була в мейн-івенту РеслМанії, а Наю звільнили.

Байрон Сакстон за лаштунками і разом з ним жіночі командні чемпіонки. Вони обидві братимуть участь у батл роялі. Вони згадують про всіх інших жінок, і дві з них підходять. Шейна Базлер і Зої Старк кажуть Грін, що Базлер розірве на шматки першу-ліпшу людину, яку побачить. Грін каже Пайпер, щоб вона заступилася за неї, але Пайпер каже, що сьогодні кожна жінка сама за себе.

Коли Беккі виходить на батл-роял, Ся Лі нападає на неї ззаду. Сильний удар ногою, і Беккі вибуває з боротьби. Пірс прибігає, щоб сказати Лі, що вона більше не може брати участь у батл-роялі, а також Беккі Лінч вибуває з бою.

Батл-роял за претендентство #1 на світове жіноче чемпіонство

WWE Photo

На диво батл-роял тривав довго, але момент, коли Джекс вибула, дуже порадував. Те, що Старк отримала тайтл-шот - це свіжий підхід, але чи заслуговує Зоя на це?!. Окрім цього, Айві Найл мала дуже гарний дебют і, здається, є тим, кого WWE хоче просувати. Вони могли б трохи скоротити час, але найголовніше в цьому матчі було знайти Ріплі суперника, і це було добре зроблено.

Переможниця: Зої Старк (16:03)

Рія Ріплі обіцяє Джекі Редмонд, що впорається з Зої, коли та вийде на бій на Козацьких Серіях. Тут підходить Старк, щоб сказати Рії, що вона була близька до того, щоб перемогти її на Арабському Руднічку. Ріплі нагадує їй хто саме переміг в тому матчі.

Анонси на наступний тиждень:

Image
  • Міз проти Айвара

Image
  • Отіс проти Шинске Накамури

Image
  • Теган Нокс проти Пайпер Нівен

Image
  • Судний День (с) проти Джея Усо та Коді Роудса в матчі за беззаперечне командне чемпіонство

Сет Роллінс проти Семі Зейна в матчі за чемпіонство світу у важкій вазі

Це була досить хороша головна подія, і навіть було кілька моментів, що може відбутися титульна зміна. Те, що Зейн отримав тайтл-шот, безумовно цікаво, і те, що він вже пройшов довгий шлях, щоб нарешті виграти титул чемпіона світу.

Переможець: Сет Роллінс (20:24)

Після матчу Сет простягає руку. Семі подає теж, і вони потискають один одному руки. Зейн високо піднімає руку Сета. Семі залишає ринг. Сет залишається один, з піднятою рукою. Семі повертається, і в цей момент Судний День біжить до рингу! Сет бачить це і робить стрибок самогубця! Фінн, Пріст, Джей Ді і Дом атакують Семі і Сета!

Вибігає Джей Усо на допомогу своїм друзям! Він йде прямо на Дома і завдає суперкіку! Ще один для Джей Ді! Гарпун для Фінна! Пріст завдає потужного удару ногою Джею. Судний День готовий розтоптати Джея, але тут з'являється... КОДІ РОУДС!

Він атакує Пріста. З'являються рефері, які намагаються розборонити бійку. Це їм не дуже вдається. Коді завдає удару. Охорона намагається зупинити Коді від вбивства Дома. Вони стягують їх зі столу, і всі розходяться.

Пірс на рингу. У нього мікрофон. Він втомився від цього. Щовечора, щотижня. Він запитує, чи хочуть вони пограти в ігри? Вони хочуть пограти в ігри .... Пірс каже, що вони будуть грати в Чикаго, на Козацьких Серіях, в WAR GAMES!

Після анонсу, вони продовжують боротьбу, і кожен надирає дупу один одному. Коді опиняється на рингу сам. Він злітає з верхнього канату на купу людей, щоб розворушити натовп. На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається