Огляд WWE RAW за 08.01.2024

Сьогодні вівторок, а це значить, що прийшов час для чергового огляду Понеділкового RAW. До Королівської Битви залишилося менш як три тижні, і хоча ще багато чого потрібно висвітлити, деякі деталі шоу починають складатися в єдине ціле. Сюди входять деякі імена, які були оголошені для однойменних матчів, включаючи СМ Панка. Сьогодні ми в Портленді, штат Орегон. За коментаторським столом Вейд Барретт і Майкл Коул. Погнали.


WWE Photo

Дрю Макінтайр розпочинає шоу! Він дещо шкодує. Йому довелося трохи побути на самоті. Він сказав собі, переконав себе, що кращий не переміг - він не програв чесно і справедливо. Дрю згадує той останній Клеймор і утримання, яке принесло б йому перемогу, якби не нога Роллінса на канатах.

WWE Photo

Плавно він переходить на особу Деміена Пріста, який намагався закешити свій кейс? Чому він вирішив зробив це під час його матчу? Чому він не дочекався, поки він закінчиться і він отримає титул? Пріст підставив себе і Дрю. Між усіма цими людьми, Коді використав свою політичну владу, щоб привезти сюди Джея, а СМ Панк був зустрінутий з розпростертими обіймами. Може і Дрю варто поїхати на дев'ять років, а коли він повернеться, його зустрінуть як героя!

WWE Photo

На арені звучить музична тема СМ Панка! Ось він тут і прямує до рингу. Панк згадує, що ми на землі “волинщиків”! (великодник на Родді Пайпера, який був кремований, а його прах похований на кладовищі Кресент Гроув у Тігарді, штат Орегон) Він здивований, що Дрю не вийшов у кілті, але тоді він міг би сподобатися фанатам. Пайпер був відомий своєю балакучістю. Панк теж відомий своєю балакучістю. А Дрю відомий цим? Відколи Панк повернувся, Дрю тільки цим і займався. Він вирішив, що раз він почув його ім'я, то вийде і дасть Дрю можливість поговорити віч-на-віч. Він сяде в кутку і дозволить Дрю сказати те, що він хоче.

WWE Photo

Дрю посміхається, дивлячись, як Панк лежить у кутку у своїх нових джинсах. Перш за все, він хоче привітати нас. Минуло понад місяць, а Панк все ще тут. Деякі хлопці та він побилися об заклад, що Панк скоро прогорить. Чим довше він тут затримується, тим більше людям це коштує. Можливо, у них з Сетом більше спільного, ніж вони думають. Дрю - один з небагатьох, хто подорожував з ним світом протягом багатьох років. Він знає справжнього Панка, так багато речей сталося через нього. Перше, що спадає йому на думку... Панк був чемпіоном і називав себе лідером. Він приходив у роздягальню та оголошував про це. Тоді йому потрібен був лідер, він був у темному місці. Проте часи помінялись, тоді Дрю був просто дитиною. У нього були особисті проблеми. Його кар'єра йшла на спад, і справжній лідер міг би сказати йому, що все буде добре, але Панк говорив про нього як про загрозу. Він говорив про це з Ортоном, але той не зміг йому допомогти - у нього були свої “голоси в голові”. Панк - це Straight Edge, у нього не було демонів, він сам є демоном. Після того, як його звільнили, він піднявся і вивчив себе. Тепер тут лідер Дрю! Дрю, насміхаючись, лягає навпроти на канати а-ля Панк.

Image

Панк каже, що в житті називав себе багатьма іменами, але лідером ніколи не був. Він показував приклад. Якщо Дрю хоче, щоб його тримали за руку, він може присягнути на вірність товариству Стрейт Еджу. Якщо він не лідер, то хто, на думку Дрю, вийшов з цієї компанії? Хто прийшов і став більшим, швидшим, сильнішим? Дрю вигравав Битву, він був у головній події РеслМанії. Дрю пішов по його шляху, і Панк йде шляхом Дрю, так само як і він. І тепер через це МакІнтайр злий? Що стосується демона, то він не демон, але коли його підштовхнути, він сам Сатана, і якщо Дрю один з небагатьох, хто побачив цю сторону, це говорить більше про Дрю, ніж про Панка, тому що він дійсно дуже хороший хлопець, поки не прийшов час ним не бути.

СМ Панк дивиться на годинник. Схоже, що цей час наближається. Він тут не заради друзів. Він тут, щоб виграти Королівську Битву та відправитись в мейн івент РеслМанії. Дрю каже, що тут є проблема. Дрю перемагав і брав участь у головній події, чого Панк ніколи не робив. Але це було не для нього. Ці перемоги були для всього світу. Він переможе на Битві цього року і нарешті виграє світове чемпіонство перед повним стадіоном, і цього разу це буде для нього, для Дрю. Панк підходить до Дрю, притискається підборіддям до грудей. Стає трохи гостріше, каже він. Він збирається показати приклад і піти геть, перш ніж Дрю вчепиться зубами йому в горло. Є лише одна людина, яка може завадити йому отримати те, що він хоче, і це він сам. Він вже давно зійшов з його шляху. Дрю не може зупинити його, Сет не може зупинити його, Коді не може зупинити його на шляху до перемоги в Королівській Битві. Лідер проти лідера, Панк обіцяє, що викине Дрю останнім з Битви. Після цього Панк кидає мікрофон і спокійно йде з рингу.


Image

Нас переносять за лаштунки, де Томмасо Чампа говорить, що сьогодні 19 річниця з моменту, коли він провів свій перший матч в реслінгу. Він стверджує, що сьогодні фортуна повинна бути на його боці, а також підкреслює, що у 2024 році вони з Гаргано будуть командними чемпіонами WWE.


Фінн Балор проти Томмасо Чампи

WWE Photo

Чампа все ще може перемогти будь-кого, і це було продемонстровано тут, коли частина DIY здобула перемогу, яка просунула команду вперед до ймовірного матчу за командне чемпіонство на Королівській Битві. Кінцівка більше зрівняла шанси, оскільки приємно бачити, як Судний День отримує те, що заслуговує, для різноманітності. Гарний початок, і це дає певне майбутнє для #DIY.

Переможець: Томмасо Чампа (8:15)


Image

Ми за лаштунками. Джекі Редмонд бере інтерв’ю в Беккі Лінч, запитуючи як Лінч почувається після поразки Джекс на минулому тижні. Беккі відповідає, що Ная завдавала їй потужного удару, але це не зламало її. Вона піднялась і готова битись. Тому вона офіційно оголошує себе учасницею Королівської Битви.


Кофі Кінгстон проти Людвіга Кайзера

WWE Photo

Це було більше схоже на бажання Кайзера помститися за свого травмованого друга, що є логічною історією. Ми зможемо повернутися до великого командного матчу-реваншу, коли Вінчі буде в порядку, але поки що Кайзер продовжує діяти дещо несподіваним чином, що приємно бачити.

Переможець: подвійний каунт-аут (8:46)

Після матчу бійка продовжується, і Кайзер кидає в Кофі один зі стільців. Кайзер тотально знищує Кінгстона. Прибігають рефері та відводять Кайзера від спустошеного тіла Кофі.


Після перерви ми з Джекі за лаштунками, і вона каже, що працює над тим, щоб отримати якісь новини стосовно стану Кофі, але повз неї проходить Людвіг Кайзер. Вона запитує його, що сталося, і він кричить, що Кофі сам напросився. Через Кофі він єдиний, хто тут залишився. Він несе всю вагу Імперіуму через Кофі Кінгстона. Він травмував Вінчі, тож сьогодні Людвіг травмував Кофі.


WWE Photo

Коул стоїть у центрі рингу. Він анонсує появу Наї Джекс, яка спускається до рингу з посмішкою. Коул каже, що вона шокувала світ, коли перемогла Беккі. Джекс відповідаж, що вона не була шокована. Тепер фанати дивляться на іншу Наю, більш цілеспрямовану. Що було б ще приголомшливішим, якби вона розбила обличчя Коулу. Вона розповідає, що тепер зосереджена на Королівській Битві. Вона заробить місце у мейн-івенті РеслМанії та переможе Іо Скай або Рію Ріплі. Ніхто не зможе її зупинити, ні чоловік, ні жінка.

WWE Photo

Рія Ріплі почула достатньо і тепер вона виходить до рингу, щоб зустрітись віч-на-віч з Джекс. Фанати запустили чанти “Мамі“. Вона каже, що ці люди знають, що відбувається, і вони також обидві знають, що Ная любить потеревенити. Вона поводить себе так, ніби вже виграла Королівську Битву. Але чи пам'ятає вона минулий рік? Рія елімінувала її. До того ж, Беккі Лінч не Рія Ріплі. Так що поки вона не захоче зробити крок назустріч Мамі, то потрібно перестати поводитися так, ніби Джекс панує над цим дивізіоном, тому що це не так. Ось попередження від Ріплі - якщо Ная виграє Битву, краще не згадувати ім'я Рії.

Джекс віддає Рії всі лаври, але каже, що не варто забувати, що саме Ная надерла їй зад, коли повернулася, і єдина причина, чому Джекс не тримає цей титул, - це те, що Рія боїться зустрітися з нею віч-на-віч в поєдинку. Але коли вона переможе у Королівській Битві, то вона неодмінно вибере Рію Ріплі.


Матч за жіноче командне чемпіонство: Катана Ченс і Кайден Картер (с) проти Челсі Грін і Пайпер Нівен

WWE Photo

Досить посередній виступ дівчат і впевнена перемога чемпіонок, яка допоможе їм закріпити за собою чемпіонство. Необхідний момент для дівчат, оскільки, схоже, вони дуже стараються в цьому дивізіоні.

Переможниці: Катана Ченс і Кайден Картер (9:48)


Тим часом нам анонсують, що сьогоднішній бій між Накамурою та Роудсом пройде за правилами вуличної бійки.


Нам показують ролик, в якому Р-Труф розповідає історію свого життя і про те, як і чому він вважає себе членом Судного Дня. Очевидно, він сказав лікарю, коли був немовлям, що одного дня він потрапить у Судний День.

Судний день за лаштунками дивиться цей ролик. Пріст каже, що це смішно. Рія питає, коли це припиниться, а Пріст відповідає, що коли прийде час, він розбереться з Р-Труфом. Фінн Балор каже, що DIY потребуватиме реанімації, МРТ, лікарів швидкої допомоги! Деміен Пріст хоче поговорити про те, що вони не маєть справи з Дрю МакІнтайром. Рія Ріплі каже, що їм не потрібен Дрю як їхній ворог. Пріст каже, що Дрю надто смішний, щоб бути його ворогом. До речі, чи розумно було з боку Рії робити з Джекс своїм ворогом?, - запитав Пріст. Рія каже, що подбає про неї, а Джей Ді Макдона має подбати про Міза.


Міз проти Джей Ді Макдони

Підготовка до того, що, здається, буде нас чекати - Дивовижна Правда проти Судного Дня і я не проти цієї ідеї. Це дасть нам просту титульну програму для Королівської Битви, поки хтось інший не прийде і не влаштує справжній бій пізніше. Наразі це був не найкращий матч, але бій зробив те, що мав зробити.

Переможець: Міз (12:00)


Image

За лаштунками Судний День кажуть, що це не може тривати далі. Пріст каже, що це має закінчитися і він має серйозну розмову до Домініка та Макдони.


WWE Photo

Сет Роллінз тут! Він каже, що ми на фінішній прямій! Наближається Королівська Битва, і опісля ми станемо на шлях до РеслМанії! Він каже, що ніколи не був у статусі світового чемпіона на головному шоу, але це все зміниться. Це рік Сета Роллінза. Він перетворив цей титул, який навіть не існував минулого року, на найважливіший титул в компанії. Він каже, що йому потрібно ще попрацювати, і ця робота ще не закінчена. Кого він переможе на Битві? Кого він збирається перемогти? Натовп скандує "Панк", а Сет каже, що у своїх мріях, тому що список претендентів вже складений.

WWE Photo

Тут звучить музична тема Махала, яка перериває промову чемпіона. Сет занепокоєний цим і запитує у коментаторів, чи в курсі вони про це. Джиндер каже, що, звісно, Сет тут співає собі дифірамби? Як так сталося, що менш ніж за п'ять хвилин він став більшим революціонером, ніж Сет за останні п'ять років? Єдина мета Сета - розважати цих клоунів. Цих дегенератів. Сет не говорить правди, не несе ніякої цінності, влаштовує дитячі істерики. Але він відволікається. Сет дає можливості, але тільки тим, хто цього заслуговує, як Джиндер. Сет має нахабство не помічати його? Нехай він нагадає Сету - він з легкістю побив Ренді Ортона. Джиндер бачить все це наскрізь. Зараз він привертає увагу Сета.

WWE Photo

Сет каже, що може сказати щось, що здивує Джиндера, але так, він має рацію. Ми не помічали його. Але це було навмисно. Ми намагалися забути його, але він з'явився минулого тижня, і Скеля затиснув його яйця в лещата. Він поважає той факт, що Джиндер з'явився на тиждень пізніше. Що він не поважає, так це те, що він приходить і руйнує вечірку. Тож так, він привертає увагу Сета. Набридло, що тебе не помічають? Хочеш зробити щось, що ці люди запам'ятають назавжди? Спробуй, Джиндер.

Сет каже: "Той самий старий Джиндер", потім повертається, щоб кинути мікрофон, і в цей момент Джиндер нападає. Сет намагається відбитися, але Джиндер проводить клоузлайн. Він піднімає Сета, але Сет завдає суперкік. СТОП-СТОП-СТОП!!! Він намагається провести "Стомп", але Джиндер викочується з рингу.

Отіс проти Айвара

WWE Photo

Останнім часом ми не раз бачили подібні поєдинки, і вони все ще працюють дуже добре. Це два великих, сильних хлопця, які б'ють один одного крутими потужними прийомами, і WWE знає, як це подати. Я міг би продовжити цей поєдинок трохи довше, але те, що хтось так бив Айвара, було вражаючим.

Переможець: Айвар (3:47)

WWE Photo

Після поєдинку Тозава виходить на ринг і пробує щоб доказати Айвару, але той його просто відштовхує.


Image

За лаштунками Джей Усо розмовляє Джекі Редмонд. Вона вітає його з Новим роком і запитує чи є у Джея якісь бажання. Джей каже, що його мрія отримати своє перше сольне чемпіонство у WWE. Заходить Бронсон Рід, який називає себе молодшим братом Джиммі Усо. Він також має плани стати чемпіоном, тому радить не ставати у Ріда на шляху.


Анонси на наступний тиждень:

Image
  • Матч за чемпіонство світу у важкій вазі: Сеті Роллінс (с) проти Джиндера Махала

Image
  • Повернення Гюнтера

Image
  • Р-Труф і Міз проти Фінна Балора та Деміена Пріста

Image
  • #DIY проти Домініка Містеріо та Джей Ді Макдони


Шинске Накамура проти Коді Роудса у вуличній бійці

Цьому матчу було виділено багато часу, і хоча були моменти, коли здавалося, що ми це вже десь бачили, хлопці зробили достатньо хорошу роботу, щоб підняти ставку та підігріти інтерес до цього поєдинку. Це був матч, який Коді не повинен був програти, і з цією перемогою він може продовжити свій шлях до РеслМанії.

Переможець: Коді Роудс (24:02)

WWE Photo

На святкуванні Коді Роудса шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається