UCW RAW, 106 випуск

Трей Мігель виходить на ринг:

Ви не чекали? А я повернувся! Я згадав, що хтось не прийняв мій виклик. Брон Строуман, це саме тебе стосується, ти все прекрасно розумієш, не намагайся від мене втекти. Прийми мій виклик і на SummerSlam я покажу тобі, чого я вартий. Перестань від мене тікати, Брон. Якщо ти себе вважаєш найкращим рестлером на нашому бренді, то прийми виклик, я готовий до всього, я не зупинюся!

Звучить музична тема Брона Строумана. Але ніхто не з'являється. Раптом на Трея нападає Брон з-за спини зі стільцем. Брон б'є стільцем по хворому плечу Трея. Вибігає охорона та медики. Брона виводять за лаштунки. Трея забирають на носилках і заносять в машину швидкої допомоги.

Коді Роудс та Ей Джей Стайлз проти The NOW (Грейсона Уоллера та Рікошета) — матч два на два

Переможці: Коді Роудс та Ей Джей Стайлз

Оцінка: 3.75

На ринзі ми бачимо The Hit Row:

Бі-Феб каже:

На ринзі Hit Row!

Всі кажуть:

Hit Row!

Топ Долла каже:

Ми звертаємось до Ring Aces. Через вас Ашанте не може виступати зараз.

Ашанте показує свою перебинтовану руку

Тож, ДжейДі, виходь сюди. Я покажу, що Hit Row не просто “репери”.

Звучить музична тема ДжейДі Макдони. Він виходить на ринг і каже:

Серйозно? Тільки перемотана рука? Я думав, я її тобі зламав. Вибачте, я недопрацював. Але можу це виправити.

ДжейДі бере руку Ашанте, але Топ Долла відштовхує Макдону. Топ Долла каже:

Слухай, малий, не вимахуйся тут.

Макдона каже:

Я вимахуюсь? Давай я проведу з тобою матч. Подивимось хто вимахується.

Вибігає рефері та починає матч.

ДжейДі Макдона проти Топ Долли (з Бі-Феб та Ашанте Адонісом) — матч один на один

Переможець: ДжейДі Макдона

Оцінка: 1.75

У Казучики Окади беруть інтерв'ю за лаштунками. Байрон Сакстон:

Окада, в недавньому інтерв'ю Мокслі жорстко пройшовся по тобі, сказав, що ти наговорив багато зайвого і погрожував скасувати титульний бій. Що ти можеш йому відповісти?

Казучика Окада:

Усе, що хотів, я вже сказав минулого разу. Мокслі тільки підтвердив мої слова. Він недостатньо зрілий, нестабільний і психічно неврівноважений. Досі не усвідомлює, де він перебуває. Це вища ліга, а не підпільні бої за гаражами. Він намагається довести, що його проблеми з алкоголем давно в минулому, але ми знаємо, що колишніх алкоголіків не буває. Погрожує, що скасує тайтл-шот... І це чемпіон?! Мені смішно на тебе дивитися. Ти жалюгідний проспиртований боягуз. Я намагаюся донести, що така людина не повинна бути головним чемпіоном, вона не є обличчям кампанії. Дні його чемпіонства добігають кінця. А всі незакриті питання ми обговоримо з ним на рингу.

Едді Герреро проти Реджі — матч один на один 

Переможець: Едді Герреро

Оцінка: 3

Звучить музична тема Ренді Ортона, він виходить на ринг до Едді та каже:

Поглянь на себе, святкуєш перемогу так, ніби це найбільше досягнення у твоїй кар'єрі. Насолоджуйся, поки це триває, тому що на SummerSlam це святкування перетвориться на агонію.

Ортон посміхається, кружляючи навколо Едді Герреро, як стерв'ятник, що вистежує свою здобич.

Ти стоїш тут, думаючи, що ти гідний поборотися за цей титул. Але мені варто бути відвертим, Едді... Кого ти тільки що побив? Я маю на увазі, серйозно, Едді, хто в біса такий Реджі? Якийсь циркач, якого ти привіз із собою? Ти побачив, як він жонглює на парковці, і вирішив: "Він буде чудовим кандидатом на бій зі мною"? Я не знаю, і, чесно кажучи, мені все одно. Твої перемоги для мене нічого не значать. Що має значення, так це мій інтернаціональний чемпіонський титул.

Після цих слів Ортон намагався вийти на RKO, але Едді відштовхнув його та зробив Dropkick в спину, змусивши його покинути ринг. Після цього шоу вийшло на рекламу.

————————————————————

Після реклами ми бачимо Пола Хеймана. Він балакає по телефону з лікарем з приводу травми Трея Мігеля і шоу знову виходить на рекламу.

Боббі Лешлі та Конор МакГрегор проти Метта Ріддла та Джеффа Харді — турнірний Tornado матч два на два

Переможець: Метт Ріддл та Джефф Харді

Оцінка: 2

Звучить музична тема The NOW, Кармело Хейс та Аксіом виходять з титулами командних чемпіонів на плечах та мікрофонами на ринг, Кармело починає:

Ми збираємося розповісти вам історію. Історію про найбезглуздішу ідею, яка була реалізована в стінах UCW.

Аксіом:

Зненацька генеральному менеджеру прийшла в голову геніальна ідея. Турнір з команд, учасники яких є випадковими рестлерами ростеру RAW, де переможці отримають шанс на тайтл-шот за командні титули. Звучало як грандіозний план, чи не так?

Кармело Хейс:

О, це звучало неймовірно у процесі створення. Але ось у чому проблема. Переможці цього так званого грандіозного турніру пройшли шлях від самого початку до кінця, аби зрозуміти, що вони не зовсім готові до командного золота. Чому? Тому що їм не вистачало ключового інгредієнта, який відрізняє чемпіонів від інших.

Аксіом:

Командна хімія. Це не просто дві людини на рингу, це синхронізація, знання кожного руху партнера і повна гармонія. І давайте не забувати, що це про те, щоб бути найкращими.

Кармело Хейс:

Отже, ця команда, щойно здобувши перемогу на турнірі, вийшла на ринг з командними чемпіонами червоного бренду. Але реальність вдарила по них з усієї сили. Командні чемпіони забезпечили собі перемогу. Ніяких сумнівів, ніяких суперечок — чемпіони довели, що вони найкращі.

Аксіом:

І ось ми тут, стоїмо перед вами, як командні чемпіони. Це історія, яка невдовзі відбудеться. Розумієте, цей турнір підходить до логічного завершення. Команди піднімаються, думаючи, що вони можуть скинути нас з трону. Але ця історія має стати дзвіночком в головах тих, хто зараз витрачає власні сили на турнір і хоче чогось досягти в цій компанії.

Кармело Хейс:

Тож турнір не мав абсолютно ніякого сенсу, тому що, врешті-решт, нічого не зміниться.

Аксіом:

До чого ж це ми... Вчіться на цій історії. Тому що, згодом, ви можете виявити, що деякі історії просто не мають іншого кінця.

Кармело Хейс:

А яке закінчення ви шукаєте? Воно вже написане. Командні чемпіони The NOW стоятимуть на висоті, незалежно від того, хто зробить крок уперед.

Кармело Хейс і Аксіом піднімають свої титули і йдуть за лаштунки арени.

————————————————————

Пол Хейман виходить на ринг з мікрофоном:

Пані та панове, сьогодні я стою перед вами не просто як генеральний менеджер, а як людина, яка несе відповідальність за безпеку та добробут нашого ростеру. Минулого тижня Трей Мігель продемонстрував рівень рішучості, який, хоч і гідний захоплення, але, на жаль, призвів до жахливих наслідків. Трей, всупереч порадам нашого медичного персоналу, які б захистили його від подальшої шкоди, вирішив з'явитися на RAW. Він довів себе до межі, і наслідки були серйозними. Він заплатив ціну за свою хоробрість. У світі RAW ми визнаємо пристрасть і відданість, з якою наші суперзірки виходять на ринг. Але ми також розуміємо, що існують межі... Межі, перетин яких може мати серйозні наслідки. Травма плеча Трея, яку він отримав у гонитві за славою, є тому підтвердженням. Отже, ось що ми будемо робити. Поки Трей одужує і йому потрібен час для повного відновлення, ми не дозволимо кейсу Money in the Bank припадати пилом. Ми будемо підтримувати ажіотаж, і на SummerSlam ми влаштуємо матч за кейс, в якому зійдуться п'ять рестлерів. Що стосується першого учасника, то, враховуючи його причетність до прикрої ситуації з Треєм, Брон Строуман візьме участь у цьому матчі. Трею, ми бажаємо тобі якнайшвидшого одужання. Твою рішучість визнають і поважають.

Хейман віддає мікрофон та йде за лаштунки.

ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 04.12.2023

    Останнік місяць в році. Наступне преміальне шоу буде вже аж в кінці січня, тому цікаво, що нам будуть показувати весь цей час. Нагадаю, що головною подією минулого тижня стало повернення Ренді Ортона та СМ Панка.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найемоційніших прощальних сюжетних ліній у реслінгу (та 5, які мали б закінчитися інакше)

    Прощальні історії у професійному реслінгу часто зарезервовані для найвідоміших імен, оскільки саме в них фанати вкладають найбільше коштів. Вони, як правило, мали легендарні кар'єри, які люди хочуть бачити завершеними в найкращий спосіб, і це те

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 16.10.2023

    Сьогодні на нас чекає прем'єра нового сезону, яка відбувається після фінального епізоду, що відбувся минулого тижня. Ідея сезонів в реслінгу здається дещо дивною, але як вже є. Однією з головних подій цього тижня є матч-реванш Судного Дня за беззаперечні командні титули

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 04.12.2023

    Останнік місяць в році. Наступне преміальне шоу буде вже аж в кінці січня, тому цікаво, що нам будуть показувати весь цей час. Нагадаю, що головною подією минулого тижня стало повернення Ренді Ортона та СМ Панка.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найемоційніших прощальних сюжетних ліній у реслінгу (та 5, які мали б закінчитися інакше)

    Прощальні історії у професійному реслінгу часто зарезервовані для найвідоміших імен, оскільки саме в них фанати вкладають найбільше коштів. Вони, як правило, мали легендарні кар'єри, які люди хочуть бачити завершеними в найкращий спосіб, і це те

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 16.10.2023

    Сьогодні на нас чекає прем'єра нового сезону, яка відбувається після фінального епізоду, що відбувся минулого тижня. Ідея сезонів в реслінгу здається дещо дивною, але як вже є. Однією з головних подій цього тижня є матч-реванш Судного Дня за беззаперечні командні титули

    Теми цього довгочиту:

    Wwe