Огляд WWE RAW за 11.09.2023

До "Шмаровозу" залишилося менше місяця, і поки що не так вже й багато було заплановано для шоу. З дещо запланованих моментів, цього тижня відбудеться матч за жіноче чемпіонство Рії Ріплі, а також повернення Коді Роудса. Однак є дещо більш історичне на цьому шоу, оскільки це останній випуск WWE перед тим, як Endeavor офіційно «зіллється» з компанією Вінса. Це #1581 випуск Понеділкового RAW, ми на Scope арені, в Норфолці, штат Вірджинія. За коментаторським столом Майкл Коул і Вейд Барретт. Починаємо…

WWE Photo

Джей Усо розпочинає шоу під бурхливі овації публіки. Він привітався з фанатами і каже, що йому приємно бути тут, на "Raw", а ще йому приємніше бути подалі від Бладлайну, і самому керувати своїм життям.

WWE Photo

Проте промову Усо перебиває Кевін Оуенс, який з мікрофоном прямує до рингу. Оуенс каже, що Усо мав би уточнити, що він прийшов на шоу Кевіна Оуенса. Він продовжив говорити, шо прекрасно розуміє Джея, через що йому доводиться проходити і в минулому, сам Кевін наробив не менше гріхів. Він розказує, що за лаштунками все ще є купа людей, які не довіряють Оуенсу, але багато хто каже, що також не варто довіряти і Джею. Оуенс каже, що минулого тижня Семі Зейн довірився йому, але це все, і якщо Усо хоче заслужити довіру і повагу, то йому потрібно пройти довгий шлях.

WWE Photo

На арені звучить музична тема Судного Дня. Балор, Пріст та Домінік прямують в сторону рингу. Фінн Балор каже, що Оуенсу треба проявляти більше поваги до Джея Усо. І взагалі, чому це Джей повинен щось доказувати, так як він нікому нічого не винен. Він каже, що Судний День поважають Джея, а Оуенс не може говорити від імені всієї роздягальні, тому що це Судний День керує Понеділковим RAW.

WWE Photo

Пріст говорить, що двері Судного Дня завжди відкриті для Джея. Пріст нагадав, що вони боролися з Оуенсом і Зейном, але останнього чомусь вони не бачать. Він запитує: «Де Семі?». Оуенс погоджується, що Зейна тут нема, але це не важливо, тому що він може і один надерти зад кожному учаснику Судного Дня. Джей вставляє свої «5 копійок» і каже що КО нема чому хвилюватися, так як Джей готовий йому допомогти з цим. Оуенс вагається, але погоджується на пропозицію Джея. Після цього сегменту шоу йде на рекламу.

Джей Усо та Кевін Оуенс проти Судного Дня (Фінн Балор і Деміен Пріст)

WWE Photo

В фіналі поєдинку Оуенс намагався провести Станнер Прісту, але останній відштовхнувся від атаки. Джей намагався провести суперкік… але випадково попав по Кевіну. Цим скористалися Судний День, щоб перемогти. Дійство на рингу було не поганим, але цей бій більше був проведений в рамках просування сюжету. Оуенс не довіряє Джею, і хоча Джей намагався робити щось хороше, в кінці кінців він «попікся». Це схоже на ще один крок у довгому протистоянні, і поки що добре те, що Джей відчуває себе великою зіркою, якій нічого не загрожує.

Переможці: Фінн Балор і Деміен Пріст

Після матчу Оуенс сверлить поглядом Джея, який намагався виправдати себе і довести що це була випадковість. Кевін йому не довіряє і шкутильгаючи покидає ринг.

Далі нам показують, як Ракель Родрігез готується до титульного бою, а Наталія намагається її підтримати в цьому.

Після перерви нас переносять за лаштунки, Джей намається пояснити все Оуенсу, але Кевін не хоче нічого чути від нього. КО покидає кадр, а Джей розчарований цією ситуацією.

Далі в ефір запустили трибʼют, що присвячений теракту 11 вересня 2001 року.

Міз проти Акіри Тозави

WWE Photo

Перед початком поєдинку нам нагадали, що 3 тижні тому Міз програв Тозаві. Рано чи пізно цей бій повинен був відбутися, оскільки Міз повинен був зруйнувати Тозаву, щоб повернути собі легітимність, а також виглядати більшою загрозою для Л.А Найта на цьому тижні. Це частина серйозного Міза, і це хороший момент, оскільки така версія Майка може бути досить ефективною. Сам поєдинок був ніщо інше як типовий сквош.

Переможець: Міз

Ми перенесимось за лаштунки. Ракель Родрігез дає інтервʼю Байрону Сакстону. Вона каже, що Ріплі, безумовно, є однією з найдомінуючих жінок в історії WWE, вона очолює жіночих дивізіон. Але Ракель не боїться її, вона нагадує, що Дом буде відсутній в рингсайді. В кінці розмови вона підкреслила, що стане наступною чемпіонкою світу WWE.

WWE Photo

Джованні Вінчі та Людвіг Кайзер йдуть до рингу, щоб почати церемонію святкування Гюнтера в статусі найдовшого Інтерконтинентального чемпіона в історії.

Тим часом ми знову за лаштунками, де Джекі Редмонд розмовляє з Базлер. Шейна хвалить Зої Старк за її роботу минулого тижня, але її перебиває Челсі Грін. Грін пропонує їй місце нового напарника, оскільки Пайпер Нівен ще не допускають лікарі. Базлер пропонує зробити їй боляче сьогодні і матчі, але Грін хоче йти геть, і обіцяє знайти нового напарника. Грін розвертається, і тут з'являється Пайпер Нівен, яка відбирає пояс в Челсі і каже, що вона повністю здорова.

WWE Photo

Ми знову в рингсайді. На ринн виходить Гюнтер, одягнений в один з найкрутіших костюмів. Він каже, що на превеликий подив більшості - він є найдовшим Інтерконтинентальним чемпіоном в історії. Гюнтер перераховує багатьох легенд, які володіли цим титулом і не зробили ніякого внеску в історію. Проте Гюнтер підняв престиж цього титулу на небачені до цього висоти. Але є одна проблема - в нього закінчується претенденти і є тільки один, з ким від може змагатися - він сам.

WWE Photo

Заграла музична тема Чеда Гейбла, який власне і появився на арені. Він вітає Гюнтера, згадує їхні попередні поєдинки, підкреслюючи що це були «бої століття». Гюнтер просить Гейбла вийти на ринг і повторити це ще раз перед ним.

WWE Photo

Гейбл продовжив говорити, що після перемоги Гюнтера, минулого тижня, він побачив в його очах усвідомлення того, що Гюнтер щойно провів найважчий захист титулу в своїй кар'єрі. Він каже, що вже одного разу переміг Гюнтера і зможе зробити це ще раз. Гейбл каже, що він змушений тепер виграти це чемпіонство оскільки йому довелося бачити, як плакала його сім'я минулого тижня. Гюнтер хвалить здібності Гейбла, але називає його поганим батьком.

WWE Photo

Гейбл не стримує себе і зарядив Гюнтеру по обличчю. Вінчі та Кайзер заступаються за свого напарника. На ринг вбігає Отіс і розкидує підопічних Гюнтера, але власне чемпіон остудив жар Отіса. Імперіум почали побиття Гейбла і Отіса, але їм на порятунок вибігає Томмасо Чампа зі стільцем в руках. Імперіум вирішили покинути ринг.

Дрю МакІнтайр розмовляє з Ксавʼєром Вудсом. Дрю вибачається перед Вудсом за те, що той кинув у нього стільцем, але Вудс говорить що не ображається. Його більше цікавить чому МакІнтайр говорить різні погані речі в стороні Кофі. Все виглядає так, що Дрю просто заздрить, що Кофі отримав свій великий момент РеслМанії перед десятками тисяч людей, в той час як МакІнтайр отримав свій великий момент в пустій будівлі. Шотландець не в захваті від таких слів і каже, що не хотілось б йому причинити біль Вудсу. Але учасник Нового Дня каже про це не турбуватись і запитує чи готовий він пройти через нього. Дрю бачить в цьому виклик і приймає пропозицію провести бій.

За лаштунками Джекі Редмонд спілкується з Академією Альфа та Томмасо Чампою. Чампа каже, що йому не подобається, як Гюнтер та Імперіум використовують свою чисельну перевагу, тому Отіс пропонує влаштувати сьогодні командну бійню 3 на 3. Чампа нічого не відповів і пішов геть.

Дрю МакІнтайр проти Ксавʼєра Вудса

WWE Photo

Це був набагато різкіший МакІнтайр, ніж зазвичай, і це добре. Дрю вже давно не був таким, як раніше, і перехід в хіли може бути саме тим, що йому потрібно. Зрештою, у нього є досвід і здібності, щоб змусити це запрацювати як треба, і мені цікаво подивитися, що з цього може вийти.

Переможець: Дрю МакІнтайр

WWE Photo

Коді Роудс виходить до рингу. Він запитує фанатів Норфолка «Про що вони хочуть поговорити?» Він пропонує поговорити про Джея Усо…

WWE Photo

Його перебиває Домінік Містеріо, який виходить в компанії Джей Ді Макдони. Домінік каже, що нехай краще Роудс розкаже, як привів на RAW Джея Усо, який приєднається до Судного Дня, залишивши Коді в дурнях. Американському Жахіттю не надто подобається зухвалість Дома і він бʼє його в пику. Зі спини на Роудса нападає Макдона, але той відбивається і викидає свого кривдника за межі рингу. В цей час Дом почав підніматися, але Роудс проводить йому Коді Каттер, а згодом і Кроссроудс Макдоні та Домініку.

Дрю МакІнтайр за лаштунками стикається з Джеєм Усо і каже, що у них є незавершена справа. МакІнтайр йому не довіряє. Джей із сарказмом каже, що це круто, але Макінтайр каже, що Джей нічого не вартий без своєї рідні. Самоанець в цих словах бачить виклик і пропонує Шотландцю провести бій між ними. Дрю погоджується.

Шейна Базлер проти Челсі Грін

WWE Photo

Сквош. Бій тривав трохи більше однієї хвилини.

WWE Photo

Після бою Пайпер і Челсі почали побиття Шейни, якій на допомогу вибігла Зої Старк. Вона суперкіком вирубає Пайпер, а Шейна смачно зарядила коліном Челсі.

На екрані появляється Шинске Накамура. Він розповідає, що Роллінс не такий святий, як фанати можуть подумати. Японець розказує про всі зради, які лежать на плечах Сета. Він каже, що так званий чемпіон світу у важкій вазі, є ніхто інший як брехун. Накамура каже, що Сет тільки позорить свою сімʼю. Він кидає виклик Роллінсу і обіцяє відібрати у нього чемпіонство.

WWE Photo

На ринг виходить власною персоною - Сет Роллінс. Чемпіон погоджується з усіма словами Шинске Накамури, але в першу чергу він є тим, хто він є, він є - Сет «Фрікін» Роллінс. Він каже, якщо Накамура так хоче отримати цей титул, то Сет готовий битися прямо зараз. Він викликає Накамуру вийти до рингу.

WWE Photo

Грає музика Накамури, але самого Шинске нема. Сет став оглядатися по сторонам, але камера переводиться на титантрон і ми бачимо як Накамура атакує Рикошета. Шинске ще раз обіцяє відібрати пояс в Сета, але не сьогодні, після цих слів він дає ще стусанів Рикошету і йде геть.

Джей Усо за лаштунками стикається з Фінном Балором. Фінн вважає, що те, що було сьогодні рингу - це було круто і Балор зізнається, що він фанат Джея. Він ще раз каже, що Джей може приєднатися до Судного Дня будь-коли.

Академія Альфа і Томмасо Чампа проти Імперіуму

WWE Photo

Це був швидкий, майже безперервний екшн. Отіс продовжував демонструвати свою харизму, завдяки якій навіть його безглузді вчинки виглядають добре. Але цей поєдинок це більше про стосунки між Гюнтером та Гейблом. Вони, ймовірно, проведуть ще один матч на «Шмаровозі», і Гейбл повинен виграти титул після такого галасу. Гейбл приніс перемогу своїй команді через больовий на Вінчі.

Переможці: Академія Альфа та Томмасо Чампа

Тіффані Стратон заходить до Адама Пірса. Вона цікавиться де Беккі Лінч і вимагає до себе поваги. З'являється Лінч, і Адам Пірс хоче підписати контракт на завтрашній бій. Але спершу Страттон каже, що вона завжди з повагою ставилася до Лінч, яка все одно чомусь полює за її чемпіонством. Лінч каже, що бачить у Страттон потенціал і розкриє його повністю після того як відбере у Страттон чемпіонство. Беккі підписує контракт, а Тіффані каже, що готова довести, що вона найкраща. Жінки підписують контракт і розходяться.

Рія Ріплі проти Ракель Родрігез в матчі за Світове чемпіонство WWE серед жінок

WWE Photo

Родрігез йшла нога в ногу з Ріплі, але потім стався фінал. Рефері провіряє стан Ріплі, але нізвідки взялась Ная Джекс, яка проводить самоанський дроп Ракель. Цим скористалася чемпіонка і захистила своє золото. Повернення Джекс - це великий шок, але якщо вона не покращила свої навички з моменту останнього забігу, це може бути не найкращим доповненням.

WWE Photo

Після бою Джекс піднімається на ринг до Ріплі і прописує їй хедбат. Джекс продовжує побиття чемпіонки і на цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається