Огляд WWE SmackDown за 06.10.2023

Це останнє шоу перед "Шмаровозом", а це означає, що нас чекають фінальні штрихи в білдап PLE . На нас очікує не титульний бій між Реєм Містеріо та Боббі Лешлі, поява Коді Роудса, та багато іншого. Ми в Ентерпрайз Цетрі, Сент Луїс, Міссурі. За коментаторським столом Майкл Коул, Корі Грейвс та Кевін Патрік.

WWE Photo

Шоу відкриває Л.А. Найт! Тільки но він промовляє своє: “Дозвольте мені поговорити з вами“.. як Пол Хейман тут же перебиває його промову.

WWE Photo

Пол Хейман роздратований скандуванням "ЩО", перш ніж сказати, що Найт стане наступною мегазіркою в цьому бізнесі. Те, що він настільки вражаючмй, вже є досягненням, але тепер Найт привертає увагу Хеймана і Бладлайну доведеться щось з цим робити, але Найт запитує, чи Хейман ще не закінчив базікати. Найт каже, що він не купився на нісенітниці Хеймана.

WWE Photo

Джиммі Усо готовий увійти в бійку, але на допомогу прибігає Джон Сіна. Бладлайн вирішують піти, а Найт звинувачує їх у тому, що вони песики, які виконують команди Романа Рейнса. Найт каже, що всі розмовляють за Шмаровоз, але що робити сьогодні?! Як щодо поєдинку між Джиммі Усо та Л.А. Найтом?

Нам показують, як Судний День у повному складі прибули на Smackdown. До них підходить Джей Ді Макдона і Пріст запитує якого чорта той тут робить? Ріплі відповідає, що це вона його сюди запросила, на що Пріст нічого не відповів і вони пішли далі.

Шарлотт Флер і Аска проти Damage Ctrl

WWE Photo

Це був не найгладший матч у світі, оскільки "Природний відбір" був радше поштовхом у спину Бейлі, аніж фінішером. З іншого боку, це був чудовий спосіб зробити Шарлотту знову домінуючою, оскільки вона здолала свою партнерку, а також обох суперниць, перш ніж здобути перемогу. Не жахливий матч, і він розставив все по місцях на завтра, але більше Шарлотти - це не зовсім цікавий шлях.

Переможці: Шарлотт Флер та Аска

Пол Хейман за лаштунками відчитує Джиммі та Соло за те, що ті приймають рішення без згоди Вождя Племені. Джиммі каже, що Рейнса тут ніколи нема. Вони йдуть в свою роздягальню, але двері привідчинені і там сидять Судний День. Джиммі каже, що вони попутали роздягальні, а Пріст каже, що вони саме там, де й повинні бути. Після перерви Соло Сікоа та Деміан Пріст влаштовують перепалку, але Рія Ріплі просить усіх вийти, щоб вони з Полом Хейманом могли поговорити. Ріплі та Хейман запевняють їх, що з ними все гаразд, і всі інші виходять. Ріплі: "Давай поговоримо".

Боббі Лешлі проти Рея Містеріо

Хороша робота, хоча LWO могли бути зруйновані прямо у нас на очах. Як і перший матч, цей був розроблений для підготовки до завтрашнього поєдинку, хоча можна було би і обійтись без того, щоб чемпіон був утриманий. Добре, що це був колишній чемпіон WWE, але є щось неправильне в тому, що чинний чемпіон так програє. Також по ходу поєдинку Монтез Форд та Анджело Доукінс знищили в рингсайді Хоакіна Вайлда та Круза Дель Торо.

Переможець: Боббі Лешлі

WWE Photo

Після поєдинку на допомогу Рею вибіг Сантос Ескобра зі стільцем в руках, але хіли вже покинули ринг.

Нам показують Мамі і Мудреця в роздягальні. Рія Ріплі, вочевидь, запропонувала союз Бладлайну, і Полу Хейману ця ідея подобається. Останнім часом він сам не свій, але це дуже добре. Якщо Ріплі вибачить його на хвилинку, він зробить телефонний дзвінок і отримає дозвіл. Ріплі запитує, що він має на увазі під "санкціонувати", і Хейман каже, що Вождь Племені має дати дозвіл на цей союз. Пол каже, що це можливо дозволено для Судного Дня, але в Бладлайні все вирішує Рейнс. Ріплі каже: "Поле, визнай мене". Вона каже, щоб Хейман визнав її так само, як Джей Усо визнав на Raw. Вона каже, щоб той дзвонив до Рейнса і йде з роздягальні.

Остін Тіорі проти Драгона Лі

WWE Photo

По ходу поєдинку вибіг Грейсон Воллер на допомогу Тіорі, але появився Камерон Граймс, який напав на Воллера. Лі - один з тих хлопців, які дуже добре тримаються на рингу, і для нього є сенс перейти в основу. Оскільки в NXT не так багато місця для зростання, перевести його сюди, де він може стати новим вискочкою, є гарною ідеєю. Він добре виглядав у своїх двох поєдинках, і він дуже легко може перетворитися на набагато більшу проблему досить швидко.

Переможець: Драгон Лі

За лаштунками Рія Ріплі розмовляє з Джимми Усо. Ми не чуємо їхню розмову, але судячи по Джиммі, йому подобається про що вони говорять.

Рей Містеріо виходить від лікаря і каже Зеліні та Сантосу, що Хоакін Вайльд і Круз Дель Торо не будуть допущені завтра до матчу на Шмаровозі. Зеліна Вега задається питанням що вони мають робити далі, а Рей каже, що в нього є ідея, але спершу йому треба комусь подзвонити.

Л.А. Найт проти Джиммі Усо

WWE Photo

Цей матч не встиг привести до конкретики, як перерва відрізала близько половини матчу. Що мені сподобалося, так це те, щоніхто з них офіційно не зазнав поразки напередодні Шмаровозу.

Переможець: Л.А Найт (по ДК)

WWE Photo

Після матчу Джон Сіна вибігає на порятунок, але тут виходить Судний День, щоб вирівняти шанси. На арені появляються Джей Усо та Коді Роудс, і бійка триває, Сікоа завдає суперкік Сіні. Найт валить Сікоа на підлогу і наносить БФТ Джей Ді МакДоні. Купа інших сильних прийомів валять Джей Ді, а хороші хлопці витріщаються на лиходіїв.

WWE Photo

На цьому шоу виходить з ефіру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається