Огляд WWE Smackdown за 18.08.2023

Цього тижня на Smackdown Едж святкуватиме 25-річчя кар’єри у WWE, зустрічаючись у матчі з Шеймусом, а також Шарлотта Флер та Б'янка Белейр зустрінуться в командному поєдинку.

Минулого тижня Джей Усо помстився Роману Рейнсу, Соло Сікоа та власному брату Джиммі Усо. Після того, як Джей зробив це, він заявив, що йде з Бладлайн, Смекдауну і взагалі із WWE. Шоу проходить на арені Скотіабанк, в Торонто. Це епізод під #1252.

Ефект Грейсона Уоллера з Реєм Містеріо та Сантосом Ескобаром

Грейсон Уоллер вітає нас на ток-шоу "Ефект Грейсона Уоллера". Уоллер представив своїх гостей - чемпіона США Рея Містеріо та Сантоса Ескобара. Містеріо сказав, що йому дуже приємно знову стати чемпіоном США. Уоллер насміхався над Ескобаром, кажучи, що може собі уявити, як це. Рей каже, що він зіпсував план Остіна Тіорі і тепер титул чемпіона США у LWO. Уоллер сказав, що Рей вкрав можливість Ескобара і додав, що це мав бути вечір Ескобара, але Рей вкрав його можливість і вкрав чемпіонство у Ескобара. Уоллер говорить, що Рей не готовий передати факел, тому що він хоче утримати славу.

Ескобар наказав Тіорі заткнутися і продовжив говорити, що єдина людина, на яку він злий і розлючений - це нікчема, нікчема Остін Тіорі. Сантос каже, що дав Рею своє благословення, тому що він дуже поважає людину, легенду, члена Залу Слави WWE, друга і наставника - Рея Містеріо. Вболівальники аплодували. Ескобар сказав, що Тіорі отримав те, що заслужив.

Остін Тіорі перервав їхню розмову і появився на арені. Багато освистали його. Тіорі привітав Рея з тим, що він став триразовим чемпіоном США і поцікавився, чи є у Рея ще й нагорода "Батько року". Остін сказав, що те, що сталося минулого тижня, було трагедією, але він вийшов сьогодні на ринг сказати, що Ескобар був недостатньо мужнім, щоб вийти на ринг проти найсильнішого чемпіона США. Тіорі сказав, що Адам Пірс зараз вийде на ринг і поверне Тіорі титул чемпіона США. Пірс приєднався до них і сказав, що ніхто не хоче слухати скарги Тіорі сьогодні.

Появився Л.А. Найт і дорікнув Тіорі, що він захищав своє чемпіонство кожні три місяці. Найт привітав Рея і сказав, що йому байдуже, хто чемпіон, тому що цей пояс дістанеться Найту. Це призвело до того, що Найт запропонував матч проти Тіорі, і переможець отримає шанс на бій за титул чемпіона США. Пірс схвалив це, і цей матч буде наступним.

Остін Тіорі переміг Л.А. Найта

Остін Тіорі став претендентом № 1 на чемпіонство США після того, як Міз, який з'явився на Смекдауні на початку бою і сидів за коментаторським столом, помішав Найту, що і коштувало останньому перемоги. Найт мав на меті довести свою правоту, особливо в присутності Міза, який був у рингсайді, коли він вдарив Тіорі по обличчю прямо на очах у Майка. Втомившись від успіху Найта, Міз почав відволікати Л.А. Найта, і це дозволило Тіорі зробити накат своєму противнику і виграти матч, забезпечивши собі можливість стати чемпіоном.

В закулісних відео реслери вітали Еджа з його 25-річчям його кар’єри. Серед них були Джон Сіна, Шеймус, Наталія, Міз, Шарлотт Флер, Семі Зейн і всі вони подякували Еджу.

Нам показали триб’ют відео про кар’єру Еджа

Б’янка Белейр і Шарлотт Флер перемогли Іо Скай і Бейлі

Королева і The EST виявилися грізним дуетом, які об'єдналися, щоб перемогти Бейлі і чемпіонку WWE серед жінок Іо Скай. Флер і Белейр виглядали різкими на початку бою, але удар ззаду по нозі Белейр і незграбне приземлення Флер на щиколотку призупинили їхню жагу. Після того, як Флер прийняла на себе основний тягар побиття, вона нарешті змогла передати тег Белейр, яка і завершила цей поєдинок.

Знову була серія закулісних привітань для Еджа. Тепер участь прийняли Коді Роудс, Ей Джей Стайлз, Дольф Зіглер, Кевін Оуенс, Бекі Лінч, Бобі Лешлі, Рикошет, Рей Містеріо і Курт Енгл.

Б'янка Белейр збиралася дати інтерв'ю Кеті Келлі, але Damage CTRL напали на неї.

Стріт Профітс перемогли The O.C.

Монтез Форд і Анджело Доукінс в новому образі розгромили Карла Андерсона і Люка Галлоуса з The O.C. Стріт Профітс виглядали повністю омолодженими, оскільки вони використовували своє поєднання сили та швидкості для перемоги в поєдинку, підкресленої блискучою комбінацією сидячої пауербомби та некбрейкеру. Після матчу на рампі появився Бобі Лешлі і привітав своїх підопічних.

Кайла Брекстон намагалася взяти інтерв'ю у Пола Хеймана за лаштунками, але той відмовив їй. Брекстон сказала, що за лаштунками ходять різні чутки. Хейман згадав про те, що Джей Усо пішов зі Smackdown минулого тижня, також він відповів Кайлі про чутки про її маму і тата. Хейман сказав, що не хоче, щоб його запитували про кар'єру Еджа або про перемогу Остіна Тіорі над цим Л.А. Найтом. Хейман каже, що хоче поговорити про... він подивився на свій телефон і відповів на телефонний дзвінок. Пол слухав того, хто був на іншому кінці дроту. Кайла запитала, про що йдеться? Хейман сказав, що Джиммі Усо буде в прямому ефірі Smackdown наступного тижня. Кайла попросила його поділитися своїм джерелом, але Хейман сказав, що навіть він не наважиться це зробити.

Едж переміг Шеймуса

Заборонена суперзірка Едж стильно відсвяткував свою 25-ту річницю в WWE, перемігши Шеймуса в захоплюючому поєдинку перед рідним містом - Торонто. Едж спеціально вибрав Шеймуса для цієї можливості, оскільки дві суперзірки ніколи не зустрічалися до цього у поєдинку, і вони не гаяли часу, беручи участь у тому, що Шеймус називає "Бійцівським вечором". Обидві суперзірки глибоко занурилися в бій, Едж завдав блискавичного Брутального Кіку, а Шеймус - Гарпуна. Це була справді ніч Еджа, коли він переміг Кельтського Воїна в його особливий 25-річний ювілей. Після матчу рефері Чарльз Робінсон підняв руку Еджа , а на арені пролунав феєрверк. Вони показали дружину Еджа Бет Фенікс та дітей, які підтримували його. Едж послав їм поцілунок, а потім обійняв Шеймуса під бурхливі оплески фанатів. На цьому шоу закінчилося.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається