UCW NXT, 22 випуск

Арена тьмяніє, одинокий прожектор освітлює центр рингу, де стоїть Едвард Мансон:

Ви думали, що бачили мій кінець? Ви думали, що падіння клітки в Asylum Violence War матчі розтрощить мене на непоправні шматки? Я не та людина, яку можна поховати під руїнами поразки. Ні, я архітектор своєї долі, і я будую свою спадщину на руїнах ваших обманутих очікувань! Я впав з вершини клітки, не один, не два, а п'ять разів, кожне падіння здавалося танцем з долею, оскільки воно могло стати останнім. І з кожним падінням всередині мене вирувало пекло, невблаганна рішучість, яка відмовлялася згасати. Я знав, мене так просто не зламати. Зараз, коли я стою тут, перед вами, я ношу шрами битви, нагадування про перенесене випробування. Але ці шрами не є символами поразки, а радше відзнаками честі, знаками воїна, який прийняв падіння і щоразу піднімався сильнішим. Доказом цього є гандикап матч на Heatwave. Ми з Кофі Кінгстоном вибороли перемогу у The Schism в меншості. Я тут не для того, щоб просити вашого співчуття чи розуміння. Я тут, щоб вимагати поваги, щоб забрати те, що належить мені по праву. Я не був переможений на Dead Heritage, ні. Мене не було утримано. Мій шлях триває, мій дух незламний, бо я — фенікс, що повстав з попелу, я Едвард Мансон!

Після цих слів Едвард кинув мікрофон на ринг, але звучить музична тема Владзьо і він виходить на арену. На його лиці видніється певна злість. Він бере мікрофон та каже:

Всі ви бачили минулого тижня, як я знищив Бадді Метьюза. Я йшов виконувати свою роботу. І я б так і казав надалі, але через те, що австралієць після поразки не прийняв це, а приєднався до таких же клоунів як і він сам, то так, я знищив Бадді Метьюза. І звісно, що все було у стилі клоунів після матчу — зібрались гуртом і напали на мене. Чесно, я не знаю, скільки б я витримав цього натиску гриму, червоних круглих носиків, перук та смішних черевиків, але мені на допомогу вийшли двоє прекрасних людей цього бренду — Кофі Кінгстон та Едвард Мансон.

Фанати аплодують Мансону, тим часом Владзьо уже стояв на ринзі, і звертається до Едварда:

Едварде, я давно бачив тебе уже, і по тим речам, що я бачив, ти уже тоді мав від мене повагу, а після минулого тижня — сам розумієш. Я не хотів бути причетним до твоєї ворожнечі з шизоїдами й не збирався, але після твоєї допомоги — ти можеш розраховувати на мене і Тайлера Бейта у протистоянні з тими вилупками.

Владзьо простягнув руку Едварду Мансону, але звучить музична тема Кофі Кінгстона. Він забігає на ринг, бере мікрофон і каже:

Здоров, пацани, як життя? Ми зможемо відстояти в протистоянні з The Schism. Головне — це СИЛА ДРУЖБИ І БРАТЕРСТВА! Едвард, можеш також покластися на мене в боротьбі проти тих засранців. Ми — сила і міць! Ми — друзі!

Кофі потиснув хлопцям руки. Вимкнулося світло. Коли воно увімкнулося, то на апронах рингу стояли Зайон, Кемерон, Джо та Бадді. Метьюз звертається до Владзьо:

Вони казали, що якщо одні двері замикаються — інші відкриваються. Я увійшов у ті двері та побачив темний дуб з трьома гілками. Хтось повинен був полити це дерево, щоб воно росло ще більшим і могутнішим. Цією людиною став я. Владзьо, ти справді думаєш, що перемігши мене на минулому тижні, ти став краще за мене? Ні! Це не так. Я хочу рематч. Якщо не приймеш його, то тобі та твоїм хлопцям гайки.

The Schism залізли на ринг, Бадді стояв ще на апроні. Владзьо сказав:

Я згоден на рематч!

Бадді усміхнувся і зайшов на ринг. The Schism вийшли з рингу. Едвард та Кофі теж зійшли з рингу.

Бадді Метьюз (з The Schism) проти Владзьо (з Едвардом Мансоном та Кофі Кінгстоном) — матч один на один

Переможець: Бадді Метьюз

Оцінка: 3

Нам показують кімнату, в якій повно диму і червоної підсвітки. В кадр заходить Шинське Накамура:

Наш матч був гарним прикладом того, що я тут не просто так. Біль і страждання наповнюють голови усіх моїх ворогів. Кажучи про Джонні, то дивлячись на нього я можу сказати, що до нашого матчу у нього вже в голові жили якісь голоси. Kinshasa зламала його і так хвору голову. Я не знаю, що від нього чекати. Але знаю, що одним матчем тут все не закінчиться…

Соло Сікоа проти EC3 — матч один на один 

Переможець: EC3

Оцінка: 3.5

Людвіг Кайзер стоїть на ринзі:

Леді та джентельмени, дозвольте вам представити найкращого в історії, людину, яка на NXT Halloween Havoc просто знищила Віра й Кіллера, та вашого чинного та вічного Asulym Ultimate чемпіона — Романа Мюллера

На ринг виходить Роман Мюллер під гімн Німеччини, над рингом висять прапори Німеччини, а самого Романа Мюллера супроводжують військові в німецькій формі. Роман Мюллер виходить на ринг та каже:

Леді та джентельмени, на NXT Halloween Havoc ви стали свідками найвеличнішої події в історії UCW. Я виграв титул та став вашим чемпіоном, на вашій українській арені відтепер висітимуть німецькі прапори та гратиме гімн Німеччини. Це буде продовжуватись до тих пір, поки я чемпіон! Ви ще не усвідомлюєте і не можете навіть уявити що я для вас приготував. Я сумую за своєю батьківщиною, тому я збираюсь змінити всю вашу паскудну країну. Я хочу скрізь бачити німецьких жінок, хочу скрізь відчувати запах німецької кухні, я хочу чути скрізь німецьку традиційну музику. NXT відтепер буде шматочком Німеччини тут, у вас. Я не збираюсь битись на цих ваших гейських аренах, я буду битись лише під німецьким прапором та після кожного поєдинку німецький стяг підніматиметься над вашими головами!

Глядачі освистують Романа Мюллера. Він продовжує:

Позакривайте свої ротяки, комуняки. Роман Мюллер чемпіон вашого шоу, тож подобається вам це чи ні, ви змушені мене любити та підтримувати. Ця арена має бути вся з моїми плакатами, ваш президент має ходити в моєму мерчі, тому що настали такі часи, часи Німеччини!

Звучить музична тема Кіллера Уєбальскі і він виходить на рампу:

Фашисте! Ой, я мав на увазі Мюллере! Що за нісенітниці ти тут розповідаєш? Ти став чемпіоном тільки через помилку судді, і вже вихваляєшся, наче ти володар всесвіту. Я почув, що рефері питає, чи хочу я горілки, коли ти тримав мене у больовому. І я сказав що звісно хочу, але йому чомусь здалося, що я здаюся. Але нічого, ця помилка — людський фактор, таке буває. А от те, що ти казав — не можна списувати на людський фактор, бо ти нелюд, який і по розвитку, і по своїх поглядах залишився у 1939 році. Так — Україна відкрита для всіх людей з різних країн. Але робити з України щось інше, посягати на її кордони — це біль для мого серця. Тому я зроблю дещо болюче для тебе!

Кіллер дістає з кишені прапор Німеччини й запальничку та підпалює прапор, який згорає на очах у Мюллера

Я сподіваюся, що ти зрозумів моє послання, і якщо ти дійсно чемпіон, яким ти себе вважаєш, то даси мені матч за цей титул! Один на один! І без твоєї фрау біля рингу.

Кіллер кидає мікрофон у купку попелу від прапору та йде за лаштунки.

Драгона Лі проти Натана Фрейзера — матч один на один 

Переможець: Натан Фрейзер

Оцінка: 5

Нам показують цирковий зал. Один промінь світла світить на центр сцени. Раптом вмикається гучна циркова музика. Клоун Джонні виїжджає на одноколісному велосипеді. Він, сміючись, каже:

Діточки, зараз я вам розповім історію. Вона дуууууже цікава і смішна. Я народився у невеликому місті Брей біля Дубліну. Моя мати була директором невеликого цирку. Зараз ми саме в ньому і знаходимось. Батько заробляв на життя, б'ючись в невеликих пабах. Змалку він мене вчив реслінгу. І у мене добре виходило. Я мріяв одного разу вийти з ним на матч в одній команді. Але сталося непередбачуване. Одного разу його в пабі запримітив один поважний пан, який приїхав з Японії в пошуку молодих талантів. Він запропонував моєму батьку контракт, який він одразу і підписав. Він прийшов додому пізно ввечері. Мама вже спала, я дивився японський реслінг по телевізору. Батько зібрав речі і, сказавши, що пішов за сигаретами, поїхав до Дубліну, звідки й полетів підкорювати японську реслінг сцену. З того моменту він не з'являвся більше вдома. 

Голос Джонні змінився на більш тихий і злий:

А я більше не хотів бути пов'язаним з ним.

Хтось з дітей запитує:

Хей, Джонні, а де зараз твої батьки?

Джонні дуже веселим голосом каже:

Мати вмерла на моїх очах. Тато вмер в моїх очах… Я більше не хочу про це говорити. Діти, у вас ще є до мене питання?

Хтось з дітей запитує:

Джонні, а розкажи ще якусь історію.

Джонні, сміючись, каже:

Ха-ха-ха, звісно… НІ!

Світло вимикається, і ми бачимо тільки маску Клоуна Джонні. Через декілька кадрів ми бачимо Клоуна Джонні, який стоїть на вогні палаючого цирку і сміється. Звідти лунають дитячі крики. Джонні каже:

Накамура, зустрінемося сьогодні на ринзі. Чекаю тебе. Ах-ха-ха-ха!

Джонні дістав петарду, запалив її та кинув в бік камери. Відео вимкнулося

Клоун Джонні проти Шинське Накамури — матч один на один

Переможець:

Оцінка: 2

Нам нагадують як закінчився відеоролик за участі Los Lotharios:

Енджел і Умберто вибігли на вулицю і побачили вибиті ворота, лежачу охорону та лімузин, який стояв біля будинку. З нього вийшли три особи в масках. Енджел каже:

Стійте там і не рухайтесь! Зараз охорона вас пов'яже. Як ви смієте руйнувати наші володіння!

Енджел хотів дістати щось з кишені, але Умберто зупинив Енджела і звернувся до незнайомців:

Хей, ви, чого хочете від нас? Ми не маємо справ з картелем і поставками. Цим займаються інші люди. Ми не винні.

З машини виходить ще одна особа в масці. Знявши маску, Умберто та Енджел впали в ступор. Під маскою була…

ПРОДОВЖЕННЯ СЛІДУЄ!

————————————————————

Нам показали, що на наступному випуску ми побачимо командних чемпіонів Asylum 2.0, The Bloodline:

————————————————————

Грає нова музична тема Предатора, він виходить на рампу з мікрофоном, йде до рингу, поправляючи окуляри, сідає на тернбакл і починає говорити з усмішкою:

Пані та панове, дівчата та хлопці, добрий вечір вам усім, я дуже радий вас бачити та чути!

Зал позитивно реагує на Предатора і підтримує його, усмішка Предатора різко зникає:

Я вийшов сюди, щоб повідати, що я чую останнім часом не тільки вас. Мене вже довго знищує зсередини почуття абсолютно порожнього персонажа. Я виходжу сюди, я розважаю вас, я розважаю тих, хто за лаштунками й не отримую абсолютно нічого у відповідь. Жоден мене не боїться, жоден навіть не вважає мене за загрозу, що ж. Час це виправити і я знаю як. Коли я прокинувся минулого тижня вночі від якогось шуму, я не зовсім розумів, що відбувається. Я вийшов на вулицю й шукав звідки ж йде цей невгамовний голос, аж раптом до мене дійшло. Я і є джерело звуку. Цей голос довго зі мною говорив і ми дійшли до одного висновку. Настав час змінювати наше життя. Ми більше не збираємось бути вашим блазнем, люди. Ми можемо бути й ми є значно більшим, ніж ви бачите і хочете бачити. Ми заслуговуємо ні на що менше, окрім як на головний титул Asylum. І ми хочемо лише одного, щоб головний менеджер NXT зробив цей матч офіційним. Слухай, Хеймане, виходь сюди та роби цей матч офіційним!

Звучить музична тема Пола Хеймана, і він виходить з мікрофоном у руці, звертаючись до Предатора:

Так, так, Предатор, я бачу, що ти прагнеш чогось грандіозного. Однак шлях, який ти намітив, може бути дещо складним. Я розумію твої амбіції. Але бачиш, Брок Леснар, наш чинний чемпіон, має ексклюзивний контракт. Він не зобов'язаний захищати титул проти будь-кого, особливо проти когось на кшталт тебе. Якщо ти претендуєш на титульний матч, тобі потрібно знайти інший підхід. Шляхи до слави рідко бувають прямими.

Після цих слів звучить музична тема Брока Леснара. Він виходить на рампу з титулом і прямує до Предатора. Підійшовши до рингу, він зупинився і  подивився на Предатора. Але зненацька Кевін Оуенс проводить Stunner Броку Леснару. Оуенс стає біля лежачого Леснара і дивиться в обличчя Предатору. Предатор злазить з рингу. Кевін закидує чемпіона на ринг. Оуенс чекає, поки Брок підніметься на ноги. Кевін проводить другий Stunner Леснару і йде з рингу, аж раптом звучить музична тема Містера Хаша і він вибігає на ринг та кешить свій кейс, який виграв в Breakout турнірі.

Брок Леснар проти Містера Хаша — CASH IN

Переможець: Брок Леснар

Оцінка: 2.25

ОЦІНКА ШОУ - 8.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Найкращий щорічний хілтерн у WWE за останнє десятиліття

    Хілтерн у WWE часто може бути саме тим, що потрібно суперзірці, щоб надати своїй кар'єрі нового імпульсу або навіть просто запустити її. Звичайно, буває важко правильно здійснити хілтерн, адже за ці роки було багато невдалих спроб зробити з когось поганого хлопця.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT New Year’s Evil 2024

    З Новим Роком! Вітаю всіх на огляді спеціального епізоду NXT - Новорічна Злюка. На шоу нам анонсували титульні захисти головних чемпіонств NXT, де Лайра Валькірія захищатиме свій титул від Блер Девенпорт, а смоктунов від Тріка Вільямса. Окрім цього пройде фінал Проривного турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Найкращий щорічний хілтерн у WWE за останнє десятиліття

    Хілтерн у WWE часто може бути саме тим, що потрібно суперзірці, щоб надати своїй кар'єрі нового імпульсу або навіть просто запустити її. Звичайно, буває важко правильно здійснити хілтерн, адже за ці роки було багато невдалих спроб зробити з когось поганого хлопця.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT New Year’s Evil 2024

    З Новим Роком! Вітаю всіх на огляді спеціального епізоду NXT - Новорічна Злюка. На шоу нам анонсували титульні захисти головних чемпіонств NXT, де Лайра Валькірія захищатиме свій титул від Блер Девенпорт, а смоктунов від Тріка Вільямса. Окрім цього пройде фінал Проривного турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe