Огляд WWE Smackdown за 24.11.2023

Ну що ж, друзі, вас вітає черговий огляд на Smackdown, який сьогодні є останнім шоу перед Козацькими Серіями. На даний момент синій бренд все ще відчувається як щось другорядне, з Романом Рейнсом і Логаном Полом які відсутні кожного тижня на щотижневому шоу. Ну що ж, подивимося що нам приготували сьогодні. Ми Розмонті, штат Іллінойс, на Allstate Арені. За коментаторським столом Майкл Коул, Корі Грейвс і Кевін Патрік. Погнали.

WWE Photo

До рингу виходять учасниці матчу Воєнні Ігри - Беккі Лінч, Шарлотта Флер, Б’янка Белейр і Шотці. Беккі спочатку розігріває натовп, а потім каже, що не могла проґавити шанс побити Damage Ctrl, навіть якщо це означало, що їй треба об'єднатися з Флер та Белейр.

WWE Photo

Б’янка каже, що Воєнні Ігри - це ідеальний шанс помститися Damage Ctrl. Шотці насміхається і каже, що не може дочекатися цієї бійки. Шарлотта просто погоджується з Шотці, а потім каже, що WarGames стануть кінцем Damage Ctrl.

Їх перебиває Бейлі, яка появляється на рампі з мікрофоном. Вона шокована тим, що Беккі і Шарлотта об'єдналися, але Бейлі знає цих двох довше, ніж будь-хто інший, і згадує, як погано вони ладнають в командні, і попереджає Белейр, що ці двоє, ймовірно, підставляють її, допоки вони всі тут теревенять. Вона стверджує, що материнство зробило Беккі м'якою.

WWE Photo

Шарлотта запитує, чому Бейлі тут сама. Беккі визнає, що, можливо, вони з Шарлоттою не ладнають, але вона тут, щоб битися. Тому вона кидає виклик на комадний матч: будь-які дві представниці Damаge Ctrl проти Беккі та Шарлотти в мейн івенті сьогоднішнього вечора. Бейлі погоджується.

Після реклами нам показують Damage Ctrl і до них підходить Бейлі, щоб запитати, хто хоче поборотися з Беккі та Шарлоттою. Вона запитує, хто хоче взяти участь у головній події, і Іо Скай пропонує Бейлі об'єднатися з Аскою для цього. Бейлі не в захваті від такого, але Аска виглядає шалено задоволеною.

Матч за Беззаперечне командне чемпіонство WWE: Судний День (с) проти Стріт Профітс

Я думав, що тут можлива титульна зміна, щоб відібрати пояси у фракції перед WarGames. Те, що Профіти знову програли, трохи дивно, але це може призвести до ще більшого роздратування Боббі Лешлі. З іншого боку, Судний День має певний імпульс напередодні важливої події, і це розумний логічно.

Переможці: Судний День (9:48)

Дівчата в роздягальні, Шарлотта і Беккі зляться одна на одну. Белейр намагається грати роль миротворця, і врешті-решт Беккі вирішує піти, щоб не загострювати конфлікт.

Нам показують промо-ролик з Драгоном Лі.

WWE Photo

Після цього настає час для ток-шоу “Ефект Грейсона Воллера”. Він на ринзі та каже, що буде брехуном, якщо скаже що ладив зі своїм сьогоднішнім гостем, але все може змінитися. Він вітає Кевіна Оуенса.

WWE Photo

Звучить музина тема Оуенса, але з’являється Тіорі, який пародіює Кевіна. Натовп бурхливо реагує на це. Воллер вітає Теорі, але справжній Кевін Оуенс не заставив себе чекати.

Waller effect

Оуенс з мікрофоном, прямує до рингу, він запитує, що вони роблять, а Воллер запитує, чому він тут. Оуенс каже, що його оголосили гостем цього шоу, тож, звісно, він тут. Грейсон скиглить, що Оуенса не має бути тут, тому що його відсторонили, Оуенс каже, що його відсторонення сьогодні відмінили, і він очікував, що прийде сюди, щоб обговорити їхні проблеми. Воллер каже, що Тіорі одягнений як Оуенс і вони сміються з нього. Оуенс хоче битися, Воллер згадує, що Оуенс коштував йому тріумфу в матчі проти Л.А. Найта, декілька тижнів тому. Оуенс попереджає їх, що трапляється, коли ти вимовляєш чиєсь ім'я, а його тут немає, а Тіорія вимовляє "Л.А. Найт".

WWE Photo

Найт не заставив себе чекати. У нього є мікрофон і він хоче поговорити. Він попереджає Тіорі і Воллера, що вони сьогодні дійсно перегнули палицю, вони хотіли висміяти Оуенса.

WWE Photo

Найт збирався дозволити Оуенсу вдарити їх обох одночасно, але потім вони почали говорити про нього, і, природно це переростає в бійку, в якій Найт і Оуенс з легкістю викидують Воллера і Тіорі, а потім розбивають декорації ток-шоу і шоу йде на рекламу.

Остін Тіорі та Грейсон Воллер проти Кевіна Оуенса та Л.А. Найта

WWE Photo

Реабілітація персонажа Найта, після поразки Рейнсу на Арабському Руднічку, продовжується. Найт переміг на трьох останніх Смекдаунах, і на нього має чекати щось велике після Козацьких Серій. Трохи дивно, що його немає в карді преміального шоу. Потрібно завершувати цю вакханалію навколо Оуенса і тамдема Тіорі/Воллер.

Переможці: Л.А. Найт і Кевін Оуенс (12:34)

Ми за лаштунками. Беккі Лінч розмовляє з Белейр, яка заспокоює Беккі і каже, що вони з Шарлоттою мають порозумітися заради Воєнних Ігор. Беккі дивується, чому всі просять її не бути запальною, адже це її особливість, але сьогодні вона триматиме себе в руках.

WWE Photo

Повертаємося на ринг, де Карліто тримає мікрофон. Він каже, що давно не був тут, і що Козацькі Серії буде його першим матчем на преміальному шоу за 13 років, і це круто. Але все, про що він може зараз думати - це його травмований друг Рей Містеріо. Він хоче дістатися до Сантоса Ескобара.

WWE Photo

Ескобар виходить на рампу, він спочатку говорить іспанською, а потім запитує, як Карліто може стверджувати, що він є членом LWO, або стверджувати, що Рей був його сім'єю.

WWE Photo

Карліто каже, що Рей завжди був його сім'єю. Ескобар розлючений і каже, що Рей завжди був його сім'єю, LWO була його сім'єю, а Карліто зруйнував його сім'ю і травмував Рея. Це все через Карліто.

WWE Photo

Вони обмінюються образами в мікрофон, потім це переростає в бійку. Карліто отримує перевагу на початку і завдає ударів але тут з'являється група рефері та офіційних представників, які розбороняють бійку.

Ескобар відступає, Джеймі Ноубл стримує Карліто, але тут Ескобар проривається крізь натовп і завдає удару коліном в спину Карліто ззаду.

Після перерви ми знову бачимо повтор нападу Ескобара на Карліто. На задньому плані Карліто кульгає, і Ескобар нападає знову на нього, але тут з'являється Драгон Лі, щоб врятувати Карліто, наносячи хуріканрану Ескобару.

Претті Дедлі проти Броулін Брутс

WWE Photo

Це був не стільки матч, скільки спосіб для продовження сюжету між Холандом і Бутча. Нам вже давно дражнять розколом цієї команди, і це має сенс для всіх. Я припускаю, що Шеймус скоро повернеться, тому що він повинен або об'єднати їх, або стати на бік одного з них, оскільки він завжди був центральною фігурою в цьому угрупуванні. Важливо, що по ходу матчу Рідж відмовився брати тег від свого партнера і вирішив взагалі покинути бій, але кількісна перевага Претті Дедлі дала про себе знати і Бутч не зміг з ними справитись.

Переможці: Претті Дедлі (3:30)

За лаштунками з'являється Шотці, щоб поговорити з Шарлоттою. Вона цінує те, що Шарлотта підтримала її після того, як вона поголила голову. Шарлотта намагається проявити емоції, але це не дуже вдається, і Шотці каже Шарлотті, що минуле не можна забути, але, можливо, лише кілька слів, сказаних Беккі, могли б змінити світ на краще.

Кайла розмовляє з Ніком Алдісом, той каже, що Карліто травмований і не зможе завтра вийти на бій з Ескобаром. Алдіс вже був готовий відмінити цей бій, але з'являється Драгон Лі і просить зайняти місце Карліто. Алдіс каже, що якщо Лі згоден, то хай так буде і вони обмінюються рукостисканнями.

Нам показують Судний День у їхній роздягальні. Вони обговорють свій матч Воєнні Ігри, а також звертаються до Ренді Ортона зі словами, якщо на того знову нападе Джей Усо, то Судний День подбає про те, щоб Ортон більше не повернувся.

Аска та Бейлі проти Беккі Лінч і Шарлотт Флер

WWE Photo

Додаткова напруга перед завтрашнім великим матчем. Беккі і Шарлотта мають довгу-довгу історію, і згадати про неї сьогодні - гарна ідея. Крім усього іншого, це дасть їм змогу відчути, наскільки важливим є їхнє завтрашнє порозуміння, адже сьогодні вони не змогли цього зробити. Хіли знову набирають обертів у Військових Іграх.

Переможці: Аска та Бейлі (11:44)

WWE Photo

Після матчу Беккі та Шарлотта сваряться, Белейр знову намагається зіграти роль миротворця, але врешті-решт Беккі йде з рингу. На цьому шоу закінчується.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe