Останні оновлення AI

Зміст

Світ штучного інтелекту дуже швидко розвивається, саме тому, легко пропустити деякі з останніх оновлень. Але не переживай! Ми підготували короткий огляд усіх останніх захоплюючих новин AI.

1. Microsoft Bing Chat тепер доступний у Chrome і Safari для вибраних користувачів

Microsoft випустила свій чат-бот Bing для користувачів сторонніх браузерів, таких як Google Chrome і Safari. З’явилося нове розширення для браузера, але воно доступне лише для обмеженої кількості користувачів.

Однак є деякі обмеження. При використанні чат-бота в сторонніх браузерах запити не можуть перевищувати 2000 символів, тоді як у Microsoft Edge чат-бот може обробляти запити до 3000 символів.

2. Нові спеціальні інструкції ChatGPT

Найновіший прогрес OpenAI, GPT-4, представив функцію, яку багато хто з нетерпінням чекав: рольові моделі, які постачаються з попередньо встановленими інструкціями.

Тепер користувачі можуть не лише взаємодіяти зі штучним інтелектом, але й налаштувати його індивідуальність. Незалежно від того, чи хочете ви, щоб ваш чат-бот відповідав сарказмом або у формі іспанської поезії, тепер це можливо за допомогою правильної конфігурації.

Note: This functionality is exclusive to ChatGPT Plus, but isn’t available to users in the UK and EU.

Щоб взяти участь у рольовій грі з ChatGPT, користувачі повинні перейти до налаштувань. У розділі «Бета-функції» є можливість вибрати «Користувацькі інструкції». Звідти ви вводите потрібний вам алгоритм.

3. Meta випустить чат-бота на основі ШІ з різними персонажами

Згідно зі звітом Financial Times, Meta розгорне чат-боти на основі штучного інтелекту з різними персонажами, включаючи одного, який консультуватиме користувачів щодо планів подорожей у стилі серфінгіста, а інший — у стилі розмови Авраама Лінкольна. Звучить божевільно, чи не так?

Для чого Meta це зробила? Для посилення взаємодії з його соціальними платформами. Користувачі зможуть використовувати чат-боти як спосіб пошуку на платформі та отримання рекомендацій.

Але Meta не перша велика компанія, яка робить це. Кілька місяців тому Snapchat випустив чат-бота зі штучним інтелектом під назвою «My AI» для платних передплатників.

4. Нова функція генеративної заливки Photoshop для відео

Photoshop представив нову функцію генеративної заливки, яку фотографи та дизайнери активно використовують у своїй роботі. Ця функція неймовірно зручна, і я часто використовую її для своїх проєкт.

Окрім використання генеративної заливки для фотографій, тепер ви можете застосувати її до відео, дозволяючи додавати до відео будь-які деталі.

5. Перетворення зображень на відео

Одним із лідерів у цій галузі є Runway, який нещодавно випустив друге покоління для створення відео.

Просто описавши сцену, ви можете отримати короткий відеокліп, і за бажанням ці кліпи можна об’єднати, щоб створити повний фільм, згенерований ШІ.

Ви будете вражені тим, чого можна досягти за допомогою Midjourney, Stable diffusion і Runway 2.

Gen-2 надає короткі чотирисекундні сцени за запитом. З безкоштовним обліковим записом ви отримуєте 105 секунд генерації, дозволяючи приблизно 26 спроб. Навіть якщо вам не подобається результат, це вважається використаною спробою. Безкоштовний обліковий запис дозволяє створити ще три проєкти, об’єднавши короткі відео в один.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається