Паризький стартап Payflows залучає €25 млн на побудову командного центру для фінансових команд

Payflows, універсальна SaaS-платформа для фінансових команд, залучила €25 млн фінансування для розробки операційної системи, яка безшовно інтегрує фінансові команди та робочі процеси. Раунд серії A очолює Balderton Capital, а існуючі інвестори Headline та Ribbit Capital подвоїли свої попередні інвестиції.

Payflows, заснована у 2022 році колишніми керівниками Luko Полін Глікман та Джозефом Ассуліном, будує "лист кохання фінансовій команді", виправивши застарілі системи для критично важливих фінансових функцій.

Історично склалося так, що фінансові команди працювали в ізоляції, витрачаючи години на рутинні та повторювані завдання, водночас їхні технічні потреби та запити залишалися незадоволеними. Так само, як Salesforce трансформувала функцію продажів, надавши єдине доступне місце для всієї інформації про клієнтів, усунувши інформаційні сховища та забезпечивши співпрацю, Payflows пропонує фінансовим командам єдине джерело достовірності для кредиторської та дебіторської заборгованості, клієнтів, постачальників, платежів та грошових потоків, надаючи всім членам команди необхідну інформацію.

Глікман, генеральний директор, та Ассулін, технічний директор, будують єдину платформу з модульними продуктами, яка працює поверх ERP-системи компанії та надає сучасним фінансовим командам необхідні їм дані та контроль завдяки оперативній видимості, більш плавній співпраці та підвищеній продуктивності.

За допомогою Payflows фінансовим директорам потрібно платити лише за дорогі ліцензії ERP, які їм дійсно потрібні, зберігаючи при цьому доступ своїх команд до даних, необхідних для ефективного виконання роботи.

Полін Глікман сказала: «Ми розробили Payflows як відсутню частину інструментарію CFO: єдина платформа для фінансових команд для синхронізації та координації даних усіх їхніх інструментів планування ресурсів підприємства та фінансових систем, з автоматизацією та співпрацею в основі. За допомогою Payflows робочі процеси щодо платежів, управління готівкою, закупівель та стягнення коштів можна змінити за лічені секунди – без необхідності кодування – безпосередньо фінансовою командою, без необхідності наймати розробників або дорогих консультантів. Ми надаємо сучасній фінансовій команді той контроль у реальному часі, якого вона заслуговує».

Payflows пропонує рішення для масштабування компаній середнього та високого рівня зростання, особливо тих, хто стикається зі складними нормативами та операціями на різних ринках і з різними валютами. На жаль, поточні рішення часто недостатньо складні для їхніх потреб або просто занадто дорогі. Платформа працює із застарілими інструментами управління ресурсами підприємства (ERP), пропонуючи клієнтам економічно ефективний спосіб окремо обирати модулі продуктів, які потім об'єднуються в повністю інтегровану фінансову систему.

«Ми використовуємо Payflows для синхронізації даних з наших банків, управління життєвим циклом договорів, систем обробки заявок та ERP в одному місці, надаючи нашим командам доступ до потрібної їм інформації в контексті. Payflows дозволив нам зруйнувати інформаційні сховища, заощадивши при цьому багато коштів і скоротивши кількість ліцензій, які ми маємо на кожен інструмент», – прокоментував Франсуа-Гійом Люттон із Reezocar (Group Société Générale).

Заснована у 2022 році, Payflows майже два роки працювала в режимі стелс. Серед клієнтів компанії Swile, Ornikar, Spendesk і Podimo, які дізналися про неї від партнерів. «Потреба фінансових команд з самого початку була величезна, і ми зростали завдяки сарафанному радіо. Існує глобальна потреба в такому рішенні, яке визнає важливу роль фінансових функцій», – додала генеральний директор Полін.

Рана Яред, генеральний партнер Balderton Capital, зазначила: «Технологічний стек фінансового директора надмірно складний, і зростаючі підприємства все частіше потребують рішень для оптимізації та вдосконалення своїх фінансових інструментів та робочих процесів. Payflows створює модульну платформу, яка підвищує видимість та співпрацю для фінансових команд, прискорюючи продуктивність та скорочуючи витрати. Ми раді співпрацювати з Полін та Джозефом, які побудували виняткову компанію, яка вирішує дуже реальну та нагальну проблему для фінансових директорів».

У цьому раунді взяли участь існуючі інвестори Ribbit Capital, які зосереджуються на фінансових інноваціях та інвестували в необанки Revolut та Plaid, та Headline.

«Існує багато FinTech SaaS-стартапів, які зосереджуються на одній точці болю CFO: кредиторська заборгованість, закупівля, управління готівкою та платіжна інфраструктура. Payflows вирізняється тим, що пропонує їх як модулі на платформі, яка є більшим, ніж сума її частин. Полін та Джозеф реалізовують велике бачення надзвичайно швидко», – прокоментував Джонатан Усеровічі, генеральний партнер Headline.

Підтримати автора можна зареєструвавшись на сайті Whitebit за реферальним посиланням https://whitebit.com/referral/6f7c7706-ec7d-4a60-8021-adf88b3a9559

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Crypto blogger
Crypto blogger@crypto_blogger

543Прочитань
4Автори
6Читачі
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Вибір правильного API: tRPC, gRPC, GraphQL чи REST

    У світі веб-розробки побудова ефективних та масштабованих API стала критично важливим аспектом сучасної архітектури додатків. Оскільки доступно декілька технологій, таких як tRPC, gRPC, GraphQL та REST.

    Теми цього довгочиту:

    Software
  • Microsoft відкриває доступ до коду MS-DOS 4.0

    Нас чекає ще один несподіваний крок від Microsoft у сфері відкритого коду, адже нещодавно компанія відкрила доступ до коду MS-DOS 4.0.

    Теми цього довгочиту:

    Microsoft

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається