Топ 15 аніме «від ненависті до кохання»

«Зворушливий комплекс»
1) Зворушливий комплекс

історія двох друзів Коїзумі Ріси та Отані Ацуші що мріють знайти своє кохання. Але на заваді у них стоїть проблема - Ріса значно вища за усіх дівчат, а Отані - коротунчик. Через їх постійні сварки однокласники вже давно порівнюють їх з комедійним дуетом. Утім, з плином часу Ріса розуміє, що її почуття до Отані виходять далеко за дружні...

«Скляна маска» версія 1984 року
2) Скляна маска

історія становлення Кітаджими Маї професійною акторкою та її суперництва з талановитою Хімекавою Аюмі. Хоч Мая не є красивою чи розумною, але її пристрасть до акторської майстерності поглинає її настільки, що вона кілька разів ризикує своїм життям заради гри.

По інший бік сюжету ми спостерігаємо за Хаямі Масумі, бізнесменом що жорстокими методами намагається отримати від наставниці Маї- Чіґуси права на виконання знаменитої п'єси «Багряна богиня». Коли він бачить, як Мая виконує роль Бет у «Маленьких жінках», незважаючи на високу температуру, він під враженням її сильною волею та відданістю своїй акторській мрії, таємно надсилає їй фіолетові троянди та фінансову підтримку для підбадьорення, але перед нею поводиться глузливо, цинічно та навіть жорстоко щоб приховати свою анонімну особу.

«Тільки вперед» (Кьоко & Рен)
3) Тільки вперед

Кьоко Моґамі з дитинства любила казку про Попелюшку. Тому вона твердо знає, що спочатку героїні потрібно багато працювати щоб в кінці її чекав щасливий фінал. Принц уже є - це друг дитинства Кьоко, красунчик Шьо Фува. Поки Шьо пробиває собі дорогу до шоу-бізнесу, вона готує, прибирає і працює на двох роботах, щоб оплачувати дорогу квартиру. Але тут вона дізнається, що принц цінує її тільки як служницю - безвідмовну, хоча й доволі нудну покоївку. Так закінчився "казковий" період у житті Кьоко. Тепер вона зрозуміла, що надалі нею буде керувати тільки свята помста: вона доведе підлому Шьо, що його "нудна покоївка" - справжня зірка, і що він був останнім ідіотом, коли так повівся.

«Приємно познайомитись, Бог»
4) Приємно познайомитись, Бог

Батько 17-річної Момодзоно Нанамі любитель азартних ігор. Одного разу він програв вщент усе, після чого зник у невідомому напрямку кинувши доньку саму на вулиці. Бідна дівчина з усіма своїми мізерними пожитками побрела в парк, де серед ночі почула, як хтось благає врятувати його від злого пса. Собака виявився не такий уже й злий, і Нанамі легко прогнала його. Про допомогу просив симпатичний молодий чоловік, з яким наша героїня розговорилася, розповіла йому про свою біду. Хлопець, на ім'я Мікаґе пожалів бідолашну й запропонував їй пожити в нього. Він уникав відвідування свого дому, тому що там гуляку чекав суворий Томое. Момодзоно, звичайно, не хотілося зустрічатися з цією дамою, але перспектива ночівлі в парку лякала її більше. Дівчина погодилася. Нове житло дівчинки — це синтоїстський храм, хранителем якого є лис-перевертень (йокай) Томое. Виявилося, що Мікаґе залишив їй на лобі мітку Бога, таким чином він передав їй свої повноваження Бога землі.

«Лють Багамута: Незаймана душа»
5) Лють Багамута: Незаймана душа

Mistarcia — це чарівний світ, де живуть люди, боги та демони. У минулому чорно-сріблясто-крилатий демон-дракон Багамут погрожував знищити землю, але люди, боги та демони попри свої розбіжності об'єдналися, щоб разом запечатати його силу.

Зараз, у сьогоденні, люди в столиці, насолоджуються пишним і процвітаючим життям. Їх розвиток значною мірою пов’язаний з новопризначеним королем Чаріосом XVII, який викрав владу у Богів і дозволив рабство над расою демонів у столиці. Оскільки люди аморально експлуатують демонів, у демонських спільнотах починає наростати почуття ворожості проти людей, що загрожує повстанням. Тим часом атмосфера тривоги поширюється серед Богів, які намагаються відновити втрачену владу.

Серед усього цього Ніна Дранго, життєрадісна молода мисливиця за головами, прибула до королівської столиці з надією оселитися та заробити на життя. Однак її мирне життя в столиці швидко занурюється в хаос, коли її шляхи перетинаються зі зловісним демоном, що сповнений рішучості помститися людям, і Кайсаром Лідфардом, благородним лицарем, який бореться з внутрішнім моральним конфліктом.

«Грайливий поцілунок»
6) Грайливий поцілунок

Айхара Котоко закохана у найрозумнішого хлопця школи вже 2 роки і ось нарешті наважуєшся зізнатися йому в своїх почуттях. Але ж хто винен, що у нього крижане серце? Тепер плітки про Котоко розлетілися усією школою, але мало того, на наступний день землетрус зруйнував зовсім новий будинок дівчини і тепер їй доведеться жити у кращого друга тата, і як виявиться, батька, цього зарозумілого відмінника із абсолютною відсутністю емпатії! Чи зможе героїня розтопити лід його серця? Чи він і сам не проти цього?

«Президент студради покоївка»
7) Президент студради покоївка

Приватна школа Сейка- для хлопчиків, по всій околиці славиться своїми безчинствами між вихованцями, керівництво прийняло рішення додати до навчального складу дівчаток. Неподобства учнів наводили жах по всій прилеглій окрузі і сил на терпіння вже не залишилося.

Місакі Аюдзава одна з перших дівчат, що поступили до школи Сейка, була обрана президентом шкільної ради. Вона справжнісінький лідер: відмінно вчиться, займається спортом і просто красуня.

Як президент студради вона почала наводити лад у навчальному закладі. Чи вийде у неї щось змінити?

«І все ж таки світ прекрасний»
«І все ж таки світ прекрасний»
8) І все ж таки світ прекрасний

У Сонячному Королівстві, сонце є частиною повсякденного життя громадян, у той час як про дощ, вони ніколи навіть не чули. Проте, в далекій країні під назвою Герцогство Дощу, погода інакша, і кожен має силу створювати дощ своїм голосом. Лівій Перший підкорив весь світ і розширив вплив Сонячного Королівства всього лише за три коротких роки зі своєї коронації. Дізнавшись про силу створювати дощ, Лівій вирішує одружитись на Нікі Ремерсь'єр, одній з принцес Герцогства Дощу. У цей час, поза межами Сонячного Королівства, ходять чутки, що Лівій є жорстоким, безжальним, і тиранічним правителем, і, коли ці чутки досягають принцесу, вона починає готувати себе до найгіршого. Але коли вона, нарешті, зустрічається зі своїм нареченим, Ніка виявляє, що він зовсім відмінний від того, що про нього кажуть.

«Торадора!»
«Торадора!»
9) Торадора!

сімнадцятирічний простий хлопчина Такасу Рюдзі, що успадкував від батька суворий погляд, якого бояться навіть вчителі. Його подружка - Айсака Тайга, яку через низький зрост і вибуховість характеру прозвали «Маленьке тигреня». Мабуть, більше Рюдзі школа боїться тільки Тайгу. Він закоханий до нестями в Мінораі Кусіеду, вона - в заступника директора школи, Кітамурі. І ніхто нікому ні в чому зізнатися не може. Вони вирішують об'єднати свої зусилля для вирішення сердечних проблем, але виявляється, що кохали не тих…

«Сейлор Мун»
10) Красуня-воїн Сейлор Мун

У сиву давнину на Місяці було королівство — Срібне Тисячоліття, яке мирно співіснувало із Землею. Принц Землі Ендіміон та принцеса Місяця Сереніті (Селеніті, Селена у різних перекладах) покохали один одного, проте люди, захоплені темною силою, напали на Срібне Тисячоліття. Королеві Сереніті, матері Принцеси Сереніті, вдалося зупинити загарбників за допомогою Легендарного Срібного Кристалу, але попри це, королівство було знищене. Однак Королеві Сереніті вдалося влаштувати усе так, щоб її дочка та воїни-охоронці переродились у мирному майбутньому та зуміли прожити там спокійне і щасливе життя. Головна героїня «Сейлор Мун» звичайна 14-річна школярка з Токіо — Усаґі Цукіно. Одного разу Усаґі зустрічає кішку Луну, яка вміє розмовляти. Луна допомогла Усаґі пробудити свої сили та навчила її перетворюватись у Сейлор Мун для того, щоб боротися зі злом, яке намагається захопити Землю. Згодом до Усаґі приєднуються інші сейлор-воїтельки.

«Тавро вітру»
11) Тавро вітру

Казума Каннаґі після поразки від іншої представниці клану Аяни Каннаґі за володіння мечем Енрайха був вигнаний власним батьком. Через чотири роки, змінивши прізвище на Яґамі, Казума повертається в Японію як маг вітру і Контрактор — одна з найсильніших магічних істот. Про його повернення дізнаються Аяно (спадкоємиця Енрайха і його колишня суперниця), Рен (молодший брат), Ґенма (батько Казуми), Юґо (голова клану) та інші маги, що маніпулюють стихією вогню. У той же час загадковий маг вітру починає вбивати членів Каннаґі. Підозри падають на Яґамі. Йому треба довести, що не він є вбивцею, зустрітися зі страхами минулого і, хочеться йому цього чи ні, знову перетнутися зі своїм, колись рідним, кланом.

«Довгоногий батечко»
12) Довгоногий батечко

Джуді Ебботт — сирота , якій таємничий благодійник, якого вона знає лише як «Джон Сміт», отримав можливість навчатися в престижній Меморіальній середній школі Лінкольна. Вона бачила його тінь лише один раз, і через його довгі ноги вона називає його «тато Довгоногий». Єдина винагорода, яку вона має дати своєму благодійнику, це те, що вона щомісяця пише йому листи, не чекаючи на них відповіді.

Аніме охоплює три роки життя Джуді, починаючи з того, як вона покинула дитячий притулок Джона Грієра, і закінчуючи закінченням середньої школи.

«Спецклас А»
13) Спецклас А

Хікарі Ханазоно завжди була другою після Кеї Такісіми. Коли їм було шість років, їхні люблячі батьки, прихильники боротьби, познайомили їх один з одним. Впевнена, що вона найкраща в боротьбі, молода Хікарі викликала Кея на боротьбу, але зазнала повної поразки. З того доленосного моменту Хікарі поклялася перемагати Кея в усьому - в шкільних оцінках, спортивних подіях і всіх змаганнях. Для цього вона поступила в ту ж школу, що й Кей, починаючи з початкової школи. Тепер вона відвідує Хакусенкан, ультраелітну школу для заможних. Хікарі та Кей є двома найкращими учнями в школі, а Кей завжди займає перше місце. Завдяки своєму рейтингу вони належать до особливої ​​групи дітей, відомої як Special A або SA. Хоча Хікарі вважає Кея своїм суперником, вона абсолютно не знає про почуття Кея до неї. Історія розповідає про те, як Хікарі та Кей зближуються, про дружбу, стосунки та змагання між іншими членами SA: Джун, Мегумі, Тадаші, Акірою та Рю.

«Анна з зелених дахів»
14) Анна з зелених дахів

Марілла та Метью Катберт — немолоді брат і сестра, які живуть на фермі «Зелені Дахи» в селі Ейвонлі на острові Принца Едварда в Канаді. Одного разу вони вирішують усиновити хлопчика, щоб той допомагав Метью працювати на фермі, проте помилково із сиротинця замість хлопчика приїжджає одинадцятилітня дівчинка на ім'я Анна, яка рада, що нарешті знайшла будинок та родину. Спершу Марілла хоче відправити дівчинку назад у сиротинець, однак незабаром Анна підкорює серце Марілли і та вирішує залишити дівчинку в «Зелених Дахах» та ростити як рідну дочку.

і на кінець

«Вовчиця та Чорний Принц»
15) Вовчиця та Чорний Принц

Через власну брехню Еріка стає предметом глузувань шкільних подруг. Ще б пак у неї немає хлопця! Втомлена від нападок однокласниць, Еріка зважується на обман, на підтвердження того, що в неї все ж таки є хлопець. Еріка показує своїм подругам фотографію незнайомого юнака, випадково сфотографованого нею. Насправді ніякого бойфренда у неї немає і не передбачається. Який же був її подив, коли вона дізнається, що таємничий незнайомець навчається з нею в одній школі. Але що найсумніше Сата Кея, так звати хлопця, не просто учень, він шкільний "принц". Положення треба терміново рятувати, Еріка наважується на розмову з "принцом", в якій просить його підіграти їй. Несподівано Сата погоджується, і все було б добре, якби не одне, але... У Сати є одна умова- Еріка має стати його собакою.

~Дякую за увагу”<:)
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Домовичок
Домовичок@renga_canon

1.4KПрочитань
12Автори
5Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Ті, що вижили у літньому сезоні 2023.

    Підсумки сезону - чергова Хлорка; Мао, Герой та проблеми невизнаних регіонів; Той, Що Вбиває Ударом Серця; ромкомо-спокон (автор сам не визначився шо це); Хтива Покоївка та Пломеніючий Спадкоємець; Будда-чян, Будда-чян, Будда-чян!; храмовий гаремник; ракуґо з європейськими камео.

    Теми цього довгочиту:

    Аніме
  • Naruto (2002). Unfinished horse

    Історія в дусі середньовічної Японії з домішками містики і технологій (а-ля кіберпанк). Головні герої: ниндзя (шінобі), живуть в поселеннях із невигадливими назвиськами, типу "село піску (листа, дощу)". Світ шінобі тероризують 9 хвостатих демонів...

    Теми цього довгочиту:

    Аніме

Коментарі (3)

сподобалася ваша звістка) чи можна її копіювати собі на сайт?

Вам також сподобається

  • Ті, що вижили у літньому сезоні 2023.

    Підсумки сезону - чергова Хлорка; Мао, Герой та проблеми невизнаних регіонів; Той, Що Вбиває Ударом Серця; ромкомо-спокон (автор сам не визначився шо це); Хтива Покоївка та Пломеніючий Спадкоємець; Будда-чян, Будда-чян, Будда-чян!; храмовий гаремник; ракуґо з європейськими камео.

    Теми цього довгочиту:

    Аніме
  • Naruto (2002). Unfinished horse

    Історія в дусі середньовічної Японії з домішками містики і технологій (а-ля кіберпанк). Головні герої: ниндзя (шінобі), живуть в поселеннях із невигадливими назвиськами, типу "село піску (листа, дощу)". Світ шінобі тероризують 9 хвостатих демонів...

    Теми цього довгочиту:

    Аніме