Платформа GoMining (GMT) - як це працює і чому я інвестував.

Зміст

Перш ніж ми почнемо, я хочу надати цю заяву про відмову від відповідальності. Я не є фінансовим консультантом, не маю жодних стимулів або зв'язків з GoMining, і ви завжди повинні проводити власне дослідження (DYOR) перед інвестуванням, а нижче викладена моя історія і досвід роботи з платформою GoMining.

Якщо вам сподобалася ця стаття, обов'язково підпишіться на мене і поставте лайк під цим постом. Дякую!

Я провів багато часу в криптопросторі в пошуках рідкісного дорогоцінного каменю, який би приніс мені трохи грошей. Думаю, багато хто з нас робить те ж саме. Я перепробував так багато різних речей, і багато з них призводять до того, що я витрачаю гроші і отримую дуже мало віддачі або просто втрачаю гроші.

Будь-хто, хто бавиться з криптовалютою, може відчувати той самий біль, що і я. Я витратив багато грошей на комісійні, задаючись питанням, чи варто було витрачати 15 доларів на транзакцію? Я займався інтелектуальним аналізом даних, стейкінгом, торгівлею NFT і навіть намагався створити власну криптовалюту, щоб побачити, чи зможу я розбагатіти на ній. Я б не сказав, що я був дуже успішним у будь-якому з цих напрямків. Але за останні два роки я отримав багато знань.

У пошуках прибутку я натрапив на GoMining. Це платформа, на якій можна купити NFT, і вона являє собою фрагмент операції з видобутку біткоїнів. Майнінг біткоїнів є складним для пересічної людини. У мене були власні апаратні майнери. Я видобував всілякі монети ще в 2015 році. Але це було нелегко налаштувати, і мої рахунки за електроенергію зашкалювали. Зрештою, дружина сказала мені, що ми повинні негайно це припинити! Отже, GoMining - це чудовий спосіб отримати задоволення від майнінгу без необхідності знати всі технічні аспекти.

Ось як це працює: ви купуєте NFT і, скажімо так, базову модель. Це коштуватиме вам приблизно $27,99 і приноситиме чисту винагороду в розмірі $0,04 на день.

Але що означає "чиста винагорода"? Навіть якщо вам не доводиться мати справу з технічними аспектами майнінгу, вам все одно доводиться за нього платити. Існує формула, яку вони використовують для розрахунку вартості кожної NFT. Крім того, вони стягують додаткову плату за обслуговування. 0,04 цента, які ви отримуєте, - це приблизний розрахунок, скільки з них ви залишите собі.

Чи відповідає це дійсності? Давайте перевіримо!

Однією з приємних речей в платформі GoMining є те, наскільки вони прозорі щодо того, що ви отримуєте, як ви це отримуєте і як вони розраховують комісію.

Я взяв їхні розрахунки і помістив їх у свій власний Google-документ для розрахунку комісій. Я поділюся цим документом в кінці цієї статті. Як ви можете бачити, якщо винагорода SAT (Satoshi) становить 154, і я отримав знижку 7% (яка, як я думаю, є стандартною), і при поточній ціні BTC ми фактично отримаємо $0,04 чистого прибутку, що ви можете бачити в останньому рядку мого калькулятора, виділеному зеленим кольором.

Причина 1: я впевнено інвестую в платформу. Для мене, принаймні, важливо точно знати, що я буду заробляти і як. Існує дуже багато платформ, які маскують все під себе. В тому числі і стейкінгові платформи, на яких вам просто доводиться вірити на слово, що ви отримаєте очікуваний APR або APY, які вони обіцяють. Якщо ви не можете перевірити це, то дуже важко бути впевненим, що ви отримуєте цінність за ті гроші, які ви вкладаєте в це.

Перш ніж я почав інвестувати, було також важливо знати, хто ці люди, які займаються майнінгом, і чому вони це роблять. Мій добрий друг був досить люб'язний, щоб зазначити, що якщо у них є всі ці знання і вони можуть заробити всі ці гроші і поділитися ними зі спільнотою, то чому б їм не тримати все це при собі?

Тож я поставив собі за мету дослідити деякі речі далі. Починаючи з генерального директора компанії.

Марк Залан - генеральний директор GoMining. Хоча я зовсім не знаю Марка, я бачу, що у нього досить пристойний родовід.

12 років в GE, де він пройшов шлях від керівника програм (PM, як вони називаються) до директора з інформаційних технологій (CIO) представництва GE у Варшаві.

Після цього він провів кілька років, займаючись власним мобільним бізнесом і працюючи радником у венчурному фонді. Це важлива деталь. Коли ви потрапляєте у венчурні кола (на мою думку), це може відкрити двері та доступ до фінансування в майбутньому.

Наступні кілька років він був генеральним директором кількох різних компаній, я розповім вам про його досвід, але це привело його до того, що він став генеральним директором GoMining.

Тож навіщо досліджувати генерального директора? Я б відповів на це питання одним словом. Підзвітність! Хтось, хто робить щось настільки велике, як GoMining, повинен бути підзвітним, і це не може бути ніхто в гаражі, який не має досвіду управління корпорацією. Марк має достатньо досвіду, щоб бути генеральним директором GoMining, а також досвід побудови команд.

Отже, причина 2: наявність кваліфікованого генерального директора і людини, яка ставить свою репутацію на карту, керуючи такою операцією, як GoMining, дає додаткову впевненість в тому, що ця платформа залишиться тут, якщо не станеться чогось катастрофічного і непередбачуваного. Я не кажу, що це не може статися, це, звичайно, може. Але з будь-якою інвестицією є ризики, і це один з них. Особисто я оцінюю цей фактор ризику досить низько.

Катастрофа може обрушити заголовок GMT?

Я просто не бачу цього в найближчому майбутньому.

Не думаю, що я коли-небудь знайшов відповідь на питання "навіщо вони це роблять, якщо вони могли б зберегти все це". Гадаю, це було б загадковим питанням, яке я міг би поставити генеральному директору, якби колись зустрівся з ним!

Давайте перейдемо до більш детальної інформації про GoMining...

Тепер, коли я відчув деякий комфорт, принаймні достатньо, щоб витратити $27.99 на NFT, щоб отримати 1 TH (Terahash), як це може приносити гроші?

Ми знаємо, що 1 TH дорівнює приблизно $0,04 центам в день, можна сказати, що ми будемо заробляти $1,2 в місяць на цьому NFT ... Чи не так?

Ну, це не зовсім так просто, якщо ми залишимо це там і дозволимо йому накопичуватися, то нам знадобиться 23 з половиною місяці, щоб просто вийти в нуль. Не схоже, що воно того варте. Крім того, щоб дійсно ліквідувати біткоїн, потрібно заплатити комісію за переказ біткоїна на біржу або будь-який інший механізм, який ви використовуєте для переведення його в готівку. Отже, до повернення інвестицій (ROI) потрібно від 25 до 27 місяців.

Отже, головне питання полягає в тому, як зробити GoMining прибутковим?

Я знаю, що це може здатися смішним, і в невеликих масштабах, таких як 1 NFT і 1 TH, це може не мати сенсу. Але я маю на увазі мислення. Ми повинні думати про довгострокову, а не короткострокову вигоду. Якщо ви шукаєте короткострокового "швидкого збагачення", то GoMining може бути не для вас.

Однак, якщо ви зацікавлені в довгостроковій перспективі, зміні способу життя, тоді продовжуйте читати!

Мислення полягає в реінвестуванні, і, як я вже говорив, в малих масштабах це не має сенсу, але це все ще працює.

Найсмішніше в цьому: "Ця сума астрономічно велика, набагато більша за будь-який практичний фінансовий сценарій".

Це правда! Нерозумно думати, що ви можете подвоювати суму щодня протягом року. Але це фундаментальний принцип реінвестування.

Я хочу примножити свої гроші, щоб через роки мати пасивний потік доходу, який буде плідним і покращуватиме мій спосіб життя.

З правильною стратегією, яка відповідає моєму фінансовому становищу, я вважаю, що GoMining може зробити це для мене.

Так в чому ж полягає стратегія?

Якщо я візьму ці $1,2 на місяць і збережу їх протягом 2 років, я зможу купити ще один NFT. Потім ще через 2 роки я можу купити 2 NFT, ще через 2 роки я можу купити 4 NFT, а потім ще через 2 роки я можу купити 8 NFT.

Це не практично в малих масштабах, тому що я помру до того, як зароблю будь-яку суму грошей, яка б того вартувала. Але мислення правильне.

Отже, давайте подивимося на мою інвестицію і на те, як я планую її збільшити. Я визнаю, що це все ще трохи повільно, і в якийсь момент ви захочете не реінвестувати і отримати прибуток. Існують також інші фактори, які я не буду вдаватися в подробиці, наприклад, халвінг, але запевняю вас, що я їх врахував.

Отже, давайте почнемо з того, що розкриємо ще одну особливість GoMining, яка дійсно змінює гру. Знижки!

GoMining запровадив напівігрову модель, де ви можете отримати додаткові знижки на плату за електроенергію та обслуговування. У грі є кнопка, яку потрібно натискати щодня (кожні 24 години). Після 10 натискань ви отримуєте додаткові 3% знижки на оплату.

Існують також знижки для соло-майнінгу, які варіюються від 1,99% до 3% залежно від учасників системи. Ці учасники голосування отримують право голосу, ставлячи токен GMT у своєму розділі токеноміки. Щотижня ця сума змінюється, але вона забезпечує вигоду для майнерів-одинаків.

Я скажу лише одну річ про соло-майнінг проти пул-майнінгу. Тримайтеся подалі від пульного майнінгу, якщо ви хочете мати передбачувану модель доходу. На мою думку, пуловий майнінг - це азартна гра. Хоча це і весело, якщо це те, що вам подобається, але це не узгоджується з жодною з моїх стратегій побудови потоку доходу.

Існує також знижка на рівень вашої майнінгової ферми. У мене 6-й рівень, і моя знижка становить 1,5%, але при 5000 TH ви можете отримати до 6%.

Нарешті, ви можете отримати знижку за оплату всіх зборів у токенах GMT, замість того, щоб платити їх з вашого біткоїна. Ви отримуєте 10% знижку тільки за це, і, як ви можете бачити нижче, це значно збільшує мій відсоток утримання BTC, згенерованих в результаті моєї майнінгової операції.

Наразі я маю 171,96 ТН. Ми трохи пізніше поговоримо про економію електроенергії, але моя середня потужність становить 29,53 енергоефективності. Щоб досягти цього рівня, якби я повністю заплатив за те, що я маю, мені б знадобилося приблизно $6500 інвестицій, щоб просто купити те, що я маю.

Але я заплатив лише $3500! Чому? Реінвестиції!

Протягом останніх кількох місяців я купував більше ТГ за рахунок того, що отримував щотижня. Я вклав достатньо коштів, щоб щотижня купувати більше ТГ або покращувати потужність на гроші, які я заробляю.

Мій чистий прибуток становить $252,35 на місяць після сплати комісійних, і я можу реінвестувати 57% зароблених коштів і вкладати їх назад у розвиток. Якби я не реінвестував з цього моменту, то заробляв би близько $3000 на рік. Це означає, що моя рентабельність інвестицій падає, і зараз мені потрібно 1,2 роки, щоб досягти рівня рентабельності. Це набагато краще, ніж 2,6 року, як ми розглядали раніше.

Енергія важлива, особливо з наближенням Халвінгу. Якщо ви не знаєте, що таке халвінг. Ви можете погуглити і почитати про це.

Що таке халвінг біткоїна? Халвінг - іноді його називають халвінінг - це заплановане зменшення винагороди, яку отримують майнери (цей термін згадується в кодексі Біткоїна). Халвінг відбувається приблизно раз на чотири роки - точніше, кожні 210 000 блоків транзакцій.

Для розрахунку винагороди на GoMining використовується потужність.

Розрахунок для електроенергії: 0,05 * 24 * 20 / 0,3935 / 1000 - 17,05%.

Розрахунок для Сервісу: 0.0089 / 0.3935 - 17.05%.

Розрахунок електроенергії становить:

0,05 (кіловат-годин) - це скільки ви платите за електроенергію за кіловат-годину

24 - години в добі

EE - Енергоефективність - Це значення енергоефективності NFT. Коли ви купуєте одну, базове значення становить 35. Вище - 20, що означає, що я оновив його до максимальної енергоефективності.

0.3935 - Ціна токена GMT - Це поточна ціна на момент моєї останньої винагороди за токен GMT. Чим вища ціна токена, тим менше ви платите комісійних.

Розділити на 1000 - Я, чесно кажучи, не знаю, навіщо це тут, але це частина їх розрахунку.

17.05% - це розмір моєї знижки на момент написання цієї статті. Якщо ви візьмете весь розрахунок, помножите його на 17,05% і віднімете від загальної суми вашого розрахунку, ви отримаєте вартість електроенергії.

З платою за обслуговування все простіше, це постійна величина 0.0089, яка, здається, ніколи не змінюється, поділена на ціну токена за Гринвічем, за вирахуванням знижки.

Отже, чим більшу знижку ви заробили, тим більше біткоїнів ви можете зберігати і тим більше ви можете реінвестувати у свою майнінгову ферму.

Повертаючись до мислення про реінвестування, я змоделював у своїй електронній таблиці, щоб показати, як зростає мій дохід, а також як вступає в дію зменшення курсу вдвічі і як це впливає на прибутковість.

Скорочення вдвічі різко зменшить кількість зароблених вами BTC, але не хвилюйтеся. За допомогою правильної модернізації потужності ви зможете досягти пристойного балансу прибутковості. Нижче ви можете побачити, що якщо очікувана ціна BTC зросте після халвінгу (повна спекуляція!), а ви знизите свою енергоефективність, то ви все одно залишите собі 36,5% BTC, згенерованого після сплати комісійних. Це все ще непогано, і це те, з чим ми всі можемо працювати.

Я відобразив це у своїй електронній таблиці і бачу, що мій дохід падає, але потім може адекватно зростати.

Важливо довести це спочатку в невеликих масштабах, оскільки це зменшує мій фінансовий ризик. Коли ви переконаєтесь, що модель працює, її можна масштабувати.

Тож давайте подивимось, як це може виглядати в масштабі!

З початковою інвестицією в $25,8 тис. і значною стратегією реінвестування, ми можемо збільшити дохід до $1409 на місяць.

Ви досягнете рентабельності інвестицій у січні 2026 року, тобто через 2 роки, а потім протягом наступних 2 років ви зароблятимете $17 тис. щорічно за умови відсутності реінвестицій через 2 роки.

Варто також згадати, що ви володієте цими NFT, і поки платформа жива, вони також мають цінність. Отже, якщо ви захочете вийти з платформи і ліквідувати її, існує ринок і попит на NFT. Їх може бути важко продати, але за правильну ліквідаційну ціну це можна зробити. Свої NFT на суму 171 тис. доларів я оцінив приблизно в $6500, що більше, ніж я заплатив. Так що мені це теж приємно.

Існують також податкові наслідки заробітку грошей та криптовалют, тому, будь ласка, отримайте податкову консультацію від професіонала!

Отже, ось мої висновки.

GoMining - це законна платформа для майнінгу і можливість, на яку варто серйозно звернути увагу.

Якщо ви використовуєте правильну стратегію, яка відповідає вашим власним потребам і бажанням, ви можете заробляти на ній гроші, але для цього потрібен час.

GoMining НЕ ДЛЯ ВСІХ, він для тих, хто терплячий і хоче довгострокову стратегію для отримання пасивного доходу.

Завжди робіть власні дослідження і підтверджуйте їх фактичними цифрами.

Зменшуйте ризик, починаючи з малого, перш ніж інвестувати великі кошти (це моя думка, а не фінансова порада)

Платформа GoMining має багато аспектів, і вони продовжують додавати функції і способи, щоб ви могли заробляти більше.

Ви можете приєднатися до інвестиційних розваг, перейшовши на GMT.io

Знову ж таки, хочу підкреслити, що я не фінансовий консультант, я навіть не дуже добре вмію заробляти гроші. Але це мій досвід роботи з GoMining і те, яким був мій шлях. Завжди проводьте власні дослідження, це важливо!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

750.6KПрочитань
11Автори
567Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається