Вступ

Вітаю на сторінках WeDaily. У цьому довгочиті проаналізуємо останні новини від розробників гри Pocket Rocket, та яке значення вони мають для нас. Як звичайний клікер залучив 1 млн гравців лише за декілька тижнів. Давайте розбиратись…

Буквально вчора, канал Pocket Rocket здивував мене цим постом.

Кількість гравців сягнула 1 млн.

Як звичайному клікеру вдалось здобути такої популярності, та потрапити у рекомендації Telegram App Center?

Причини популярності. По-перше - Розробники.

Творці Pocket Rocket є добре відомими у колі Web3 розробників, безпосередньо пов’язані з біржею WhiteBit. Довели свою репутацію та відповідальність на крутих реалізовних проектах.

Гра у стрічці новин.

По-друге.

Звичайно не лише розробники вплинули на популярність гри, але й механіка гри. Pocket Rocket відноситься до P2E ігор, що дослівно перекладається як,- “Грай та заробляй”. Що й стало слоганом нової тапалки.

Слоган “Добувай кристали, та вигравай винагороди”

По-третє.

Активне спілкування з аудиторією. Проект активно спілкується з аудиторією, влаштовує конкурси де залучає гравців цікавими винагородами, але й завдання дає цікаві. Наприклад:

Конкурс від Pocket Rocket.

Наш космічний корабель на шляху до успіху.

І ми віримо, що кожен із вас може допомогти нам досягти нових висот. Ось чому ми запускаємо конкурс зі створення контенту! За свої відео учасники отримають по 500 000 кришталевих каменів. Ми також виберемо найефективніші записи та винагородимо їх WBT. (токени біржі WhiteBit).

По-четверте, найголовніше.

Майбутні оновлення гри.

ОДИН МІЛЬЙОН ПІЛОТІВ НА РАКЕТАХ

Pocket Rocket пройшов важливу віху, - 1 000 000 гравців лише через кілька тижнів після запуску гри.

Понад 400 тисяч активних користувачів щодня з понад 200 країн запускають свої космічні кораблі, щоб добувати кришталеві камені, знищувати астероїди, купувати оновлення та змагатися за перші позиції в таблиці лідерів.

Щоб відсвяткувати цю подію та підтримати ентузіазм пілотів, ми раді повідомити про важливі події, які незабаром відбудуться для Pocket Rocket!

Команда активно працює над:

  • Завданнями та квестами

  • Спіндропами з винагородами в WBT

  • Загонами

  • Космічними кораблями NFT з унікальними функціями

  • Дропами

Детальніше незабаром! Продовжуйте видобувати кришталеві камені, щоб збільшити свої шанси на перемогу!

Висновок

Особисто я впевнився у якості проекту, і довірі до розробників. Це не порожні слова, адже я сам долучився до проекту і щотижня звітую про прогрес у грі.
Унікальність даного проекту у тому, що розробникам вдалось поєднати цікаву механіку, гарну графіку не типову для клікерів, створити не дитячий додаток, а повноцінний проект “Грай та заробляй”, який я впевнений у цьому, залучить широку аудиторію гравців з усього світу.

Для того щоб потім не страждати від синдрому втраченої вигоди раджу зайти у проект, гра проста та не потребує нічого окрім мінімальних затрат часу. Про мої досягнення у грі, читай у іншій моїй статті, шукайте в профілі автора.

Посилання на гру (це іконка браузера в профілі автора.) Щоб не пропускати останні оновлення щодо гри, пропоную долучитись до спільноти WeDaily. (це іконка телеграм у профілі автора.)

Ваша активність просуває наші матеріали, будемо дуже вдячні за реакції.
Усім добра, спільнота WeDaily.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WeDaily
WeDaily@WeDaily

| Новинки Telegram mini apps.

1.7KПрочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Pocket Rocket | Підсумок за 7 днів.

    Вітаю на сторінках WeDaily. У цьому довгочиті як і обіцяв, опишу свій результат та досягнення у “Космічній грі”, котра набирає обертів на просторах телеграму, та вже привабила більше 500 тис. гравців з усього світу. Давайте розбиратись...

    Теми цього довгочиту:

    Telegram

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається