Вступ

Вітаю на сторінках WeDaily. У цьому довгочиті як і обіцяв, опишу свій результат та досягнення у “Космічній грі”, котра набирає обертів на просторах телеграму, та вже привабила більше 500 тис. гравців з усього світу.

Подяка від видавництва

Перш ніж розпочати хочу щиро подякувати усім читачам, котрі підтримують наш мікроблог, читають, залишають реакції, та підписуються на оновлення. Дякувати є за що! Адже за перший день роботи нашого видавництва нам вдалось залучити більше 500 читачів, а платформа “Друкарня”, повідомила що ми кращі за 82% авторів і це все менше ніж за 3 години. Ми не плануємо зупинятись, а Ваша підтримка дає нам натхнення.

На даний момент статтю вилучено згідно правил “Друкарня”.

Розпочнімо з інтерфейсу.

На 7 день активної участі у проекті, мені повідомили що я перейшов на другий рівень, він відкривається коли Вам вдається покращити пасивні показники до 8 рівня. Відповідно і змінюється інтерфейс. Давайте подивимось.

Оновлений інтерфейс додатка.

Саме так виглядає наш космічний шатл, коли рівень усіх пасивок, покращено до 8 рівня.

Пасивні бустери.

Найважливіша частина на даний момент у грі, яка здатна швидко підвищити Ваш рівень це пасивні бустери. До них відносяться:
- Крила (дозволяють видобувати більше кристалів за один клік.)
- Фюзеляж (Робить турбо стрибок, який нараховує відразу кругленьку суму.)
- Реактор (Збільшує швидкість заповнення тапів.)
- Автопілот (Нараховує нам пасивний дохід, якщо Ви були відсутніми у грі більше 4 годин.)
Пропоную оглянути рівень оновлень, моїх пасивних показників.

Прогрес за тиждень.


На мою думку як за тиждень активної участі, тапів та клеймів достойний результат, але давайте звернемо увагу на ще один показник, рейтинг гравців, він не має прямого впливу на прогрес у грі, але має вплив на дещо інше ( продовження за посиланням у профілі автора).*

Рейтинг гравців.

За 7 днів мені вдалось зайняти 5235 місце серед більше ніж 500 тис. гравців, а це вагомий результат, як для особистого задоволення, так як відчуваю якийсь результат моїх зусиль, так і для… (офіційні посилання WeDaily в профілі автора).* Пропоную поглянути на турнірну таблицю.

Моя позиція у рейтингу.

За тиждень мені вдалось видобути, 8.97 млн кристалів. Доволі не легка справа, адже я регулярно відкривав додаток, бустив пасивки, та тапав аби здобути більше кристалів.

Висновок.

Все що можу написати у висновку, - “Я у проекті”.

*Друзі правила модерації на “Друкарня” стали жорсткішими. Частину нашого матеріалу довелось видалити, аби вберегти видавництво від блокування, а це була важлива інформація. Працюючи з обмеженнями, ми не можемо передати головні аспекти проекту, а лише невелику ознайомчу частину. Тому повну версію довгочита розміщено на офіційних посиланнях у профілі автора.

Посилання на гру іконка браузера у профілі автора (прогорніть нижче коментарів).


Ваша активність просуває наші матеріали, будемо дуже вдячні за реакції.
Наступний підсумок результатів за тиждень.
Усім добра, спільнота WeDaily.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WeDaily
WeDaily@WeDaily

| Новинки Telegram mini apps.

1.5KПрочитань
1Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Pocket Rocket | Анонси | Друга фаза

    Вітаю на сторінках WeDaily. У цьому довгочиті проаналізуємо останні новини від Pocket Rocket. Як звичайний клікер залучив 1 млн гравців лише за декілька тижнів. Давайте розбиратись…Буквально вчора, канал Pocket Rocket здивував мене цим постом.

    Теми цього довгочиту:

    Pocket Rocket

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Кожен відгук, свідчить про якість нашої роботи. Наше видання безмежно вдячне кожному читачу. У нас є для Вас приємна новина, як тільки наша телеграм спільнота зросте до 100 учасників, ми розіграємо Телеграм преміум на місяць. Чекаємо на Вас! Усім добра, спільнота WeDaily.

Вам також сподобається