Поліція України заарештувала чотирьох чоловіків за вимагання біткоїнів на $170 000 та подальше вбивство

У Києві викрали та задушили іноземця, щоб вкрасти його біткоїни (фото,  відео) | podrobnosti.ua

Як повідомили правоохоронні органи, у Солом'янському районі Києва четверо чоловіків побили іноземця та затягли його до машини. Нападники зажадали від жертви перевести на їхні криптовалютні адреси біткоїни на суму 7 млн. українських гривень (близько $170 000). Отримавши бажане, вони задушили інвестора та закопали його тіло у лісі.

Сусіди, що почули крики ззовні, одразу повідомили у поліцію. У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що викрадення було ретельно сплановане — нападники знали, що чоловік мав биткоїни на кілька мільйонів гривень.

Поліція повідомила, що у спробі замістити сліди, зловмисники змінили номерний знак автомобіля, який використовувався для скоєння злочину. Однак це не допомогло і четверо чоловіків віком від 24 до 29 років було заарештовано. Вони вже встигли перевести вкрадені біткоїни у готівку, і ці кошти було конфісковано.

Заарештовані постали перед судом за звинуваченням у викраденні, крадіжці коштів, убивстві та приховуванні злочину. Усі вони можуть провести решту життя у в'язниці, якщо суд визнає їх винними.

Це вже не перший випадок викрадення для отримання викупу в криптовалюті. У грудні 2017 року викрали співробітника британської криптоплатформи Exmo Finance Павла Лернера (Pavel Lerner). Шість чоловіків у масках зі зброєю заштовхали його до мікроавтобуса з вкраденим номерним знаком. Викрадачі отримали викуп у біткоїнах на суму $1 млн.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається