Прогнозування наступних 10 реслерів, які перейдуть з AEW до WWE

Хоча Джейд Каргілл ще не з'явилася на шоу WWE, колишня чемпіонка TBS підписала контракт з компанією після того, як її зобов’язання в AEW підійшли до кінця. Це велика втрата для AEW, і вона стала другим відомим ім'ям після Коді Роудса, яка перейшла працювати на конкурента. Оскільки WWE продовжує зростати, привертаючи все більше уваги, глядачів, грошей і слухачів, легко уявити, що з часом все більше реслерів перейдуть до WWE. У ростері AEW є кілька конкретних імен, які могли б перейти до WWE (не обов'язково беручи до уваги тривалість контракту).

10. Вордлоу

Колись Вордлоу був одним з найпопулярніших імен в ростері AEW, але поганий букінг призвів до того, що він значно опустився вниз по кар'єрних сходах, аж до того, що його довелося зняти з телеекранів (і він так і не повернувся). Він навіть зазначив, що це завдало йому моральної шкоди під час дискусії на Terrificon (H/T F4WOnline). Це нещастя, а також той факт, що його статура і стиль роблять його більш придатним для середовища WWE, робить його одним з найбільш очевидних кандидатів на те, щоб покинути AEW, і, по правді кажучи, це може бути навіть кращим рішенням для нього.

9. Дастін Роудс

До Дастіна Роудса ставилися з великою повагою під час його перебування в AEW, але тепер, коли його кар'єра добігає кінця, останній виступ у WWE разом з братом Коді не буде шоком. Якщо йому не доведеться фарбуватися в золото і якщо йому дозволять бути самим собою, залучення до якоїсь сюжетної лінії з Коді, без сумніву, було б цікавим та емоційним доповненням.

8. Ітан Пейдж

Ітан Пейдж має чудову зовнішність, блискучі навички роботи з мікрофоном і є одним з тих реслерів, які мають більш повний набір навичок, ніж більшість у ростері AEW. Однак його болісно недооцінюють. Наразі він є напарником Метта Харді, і він відчуває себе забутою частиною ростеру. Легко уявити Пейджа з мідкард чемпіонством в WWE, чого він, швидше за все, навіть не досягне в AEW. У WWE він, швидше за все, отримав би більше часу для виступів, враховуючи повільніший темп шоу.

7. Престон Венс

Чи то як неважлива частина Темного Ордену, чи то майже не використовуваний LFI, Престон Венс навряд чи багато зробив для програми AEW. Він молодий, має чудовий зовнішній вигляд і має за спиною спортивне минуле - все це відповідає тому, що любить WWE. Враховуючи його недостатню зосередженість в AEW, особливо після того, що повинно було стати зірковим хілтерном, є велика ймовірність того, що він незабаром може піти і спробувати щастя в WWE.

6. Тандер Роуз

Можливо, Тандер Роуз і старішає, але вона вже зробила собі ім'я в AEW настільки, що WWE може бути зацікавлені в ній. Навіть якщо б її просто використовували в NXT, вона була б надзвичайно цінною для WWE. Роза отримала багато негативу в AEW через ймовірні проблеми за лаштунками, і здається, що їй було б краще піти звідти. Жіночий реслінг в цілому краще представлений в WWE, тому вона цілком може знайти там більше успіху і любові. Для колишньої чемпіонки світу серед жінок AEW її майбутнє в компанії не є визначеним.

5. Пауерхаус Хоббс

Пауерхаус Хоббс цілком міг би стати майбутнім чемпіоном світу, але не в AEW. Тоні Хан довів, що він не може повністю розкрити потенціал Хоббса. Даремно витрачений час в якості чемпіона TNT, постійні поразки у ворожнечі та відсутність фокусу призвели до того, що Хоббс часто губиться в цій метушні. Він, безумовно, має вигляд суперзірки WWE, і з переповненим ростером AEW було б легко уявити, що з часом Хоббс спробує щастя деінде. Він повинен бути далеко попереду того, де він зараз знаходиться в AEW.

4. Рікі Старкс

Згідно з інсайдерською інформацією BWE на X, WWE зацікавлені в Рікі Старксі. Старкс має неймовірні навички роботи з мікрофоном, блискучу роботу на рингу, і, незважаючи на його нещодавній перехід в AEW, він претендує на те, щоб стати одним з наступних кандидатів, які змінять місце роботи. Старкс також є близьким другом Коді Родса, що може виявитися вагомим аргументом, якщо WWE намагатиметься переконати його підписати контракт. Існує причина, чому його порівнюють зі Скелею (поза його зовнішністю), і це пов'язано зі спортивно-розважальним стилем харизми.

3. Кіра Хоган

Кіра Хоган ще досить молода (29 років), має чудову зовнішність, сильні навички на рингу і може відігравати найрізноманітніші ролі. Однак AEW майже не використовує її. Пройде небагато часу, і безглуздих матчів на ROH буде недостатньо для Хоган, який захоче знайти успіх деінде. WWE цілком може попробувати розкрити її талант всередині своїх стін.

2. Андраде Ель Ідоло

Андраде Ель Ідоло можливо зміг би відродитися на AEW Collision, але все одно здається, що він може загубитися в масовці в будь-який момент. З його дружиною Шарлоттою Флер, яка працює у WWE, здається, що його перехід є більш імовірним, ніж будь-кого інший. Фізична форма Андраде набагато краща, ніж під час його першого виступу в WWE, і з часом він все більше і більше стає схожим на "суперзірку WWE".

1. Малакай Блек

Малакай Блек нещодавно нібито хотів піти з AEW, і неважко зрозуміти, чому, зважаючи на непослідовний букінг. У нього є потенціал, але він не відчуває себе таким в AEW. Тріпл Ейч був великим шанувальником Блека в NXT, і тепер, коли він контролює творчий процес, легко уявити, що він поверне його назад, коли йому дадуть шанс.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається