UCW SmackDown, 111 випуск

На екрані показують як Король Р-Труф прямує на арену з титулом чемпіона UCW. Вмикається муз тема Р-Труфа:

Ви знаєте який зараз час? Час відриватись!

Поїхали!

Ей люди,як ваші справи почуйте мою пісню скажіть: "Як справи?"

Як справи? Як справи? Як справи? Як справи?

Ви можете сидіти,ви можете стояти мені своєму другу ви можете сказати

Як справи? Як справи? Як справи? Як справи?

Стрибать і бить ногами, не втомлюсь я ніколи,

Суперники бояться всі трусяться навколо,

Я буду їх кидати всі соки вижимати, а вранці їх обличчя не впізнає рідна мати,

Коли мене ви бачите я роблю все чудово,

Я на арені не підхоть, бо вдарю випадково!

Я на арені, не підходь, бо вдарю випадково.

Касматые геологи копают огород,

Весело-весело встретим Новый год! 

Як справи? 

Як справи?

Як справи? 

Як справи?

UCW, SmackDown, ЯК СПРАВИИИИИИИИИИИИИ?

Леді та джентельмени, я захистився в клітці знищення на шоу Clash at the Castle, це означає, що я виграв цей титул не випадково. Я матч за матчем доводжу, що я заслуговую на те, що отримую. Звісно, ви всі можете сказати, що мені пощастило, я вийшов в кінці самому з капсули, коли всі вже були втомлені і так далі. Але ви могли уявити два місяці тому, що я буду в мейн івенті PPV захищати чемпіонство UCW? Я теж не міг цього уявити. Так, я згоден, що мій титул — це подарунок долі. Але я всім довів що цей подарунок не випадковий. Ось до чого я веду. Я заслужив бути вашим чемпіоном. Також хочу подякувати Тріпл Ейчу за привітання. Я поважаю всіх суперників, але Тріпл Ейч більше всього мене вражає на цьому бренді. Ну серйозно, скільки у цього чоловіка титулів? Він досяг майже всього в реслінгу. Тріпл Ейч, ти можеш собою пишатись, мені мабуть ніколи не досягти того, що досяг ти. Але ти правильно сказав, що я перша людина яка захистилась у клітці знищення. Тому звісно побитись з тобою було б дуже цікаво. Я вже побив багатьох і теж маю чим пишатись. Без образ Тріпл Ейч, але я зараз на емоційному підйомі. Я впевнений у своїх силах і впевнений у тому, що поб'ю тебе на Кінг оф зе Рінг як я це зробив рік тому з Крісом Джеріко. Сподіваюсь у нас буде джентельменська зустріч, і ти не будеш підло намагтись відібрати в мене титул! До зустрічі громадо, я ще потребую на відпочинок, і мені треба готуватись до наступного дуже важливого поєдинку в моїй кар'єрі!


Курт Енгл проти Отіса — матч один на один

Переможець: Курт Енгл

Оцінка: 3


Курт Енгл після матчу бере мікрофон:

Ей, Рок, я все ще не закінчив з тобою. Щось тебе не видно цього тижня. Нога болить? Ха-ха. Але це не важливо. Я викликаю тебе на King of the Ring на submission матч! Чекаю відповіді, піплс чемп.

Шоу виходить на рекламу.


Hart Foundation виходять до рингу, Брет та Джим беруть мікрофони та Джим починає говорити:

Брете, аудиторія, ми вже легенди UCW. Кажуть, що якщо щось правда, то про це не обов'язково говорити, бо це і так зрозуміло, проте я не згоден. Ми з Бретом вірою і правдою довго служили командному дивізіону SmackDown, проте коли наш час минув, ми відійшли у тінь і дали новому поколінню команд проявити себе. І що в результаті ми за це отримали? Нічого!

Брет Харт починає говорити:

Ми отримали за це забуття, Джим. Тобто в нас було лише два варіанти, стати тими, кого натовп втомився бачити, або тими, кого натовп і не пам'ятає. Чудові перспективи, га? Я от що думаю, друже мій. Нам варто повертатись і зробити треба це гучно. Старі мають давати дорогу молодим? Це дійсно так, проте ми в нашій найкращій формі, це наш прайм, друже мій. Тож нам з тобою треба знайти молоду команду, привселюдно її знищити та показати, хто дійсно найкращі на цьому ринзі у команді. І якщо ви, люди, гадаєте що Хартів можна просто відкинути та забути, то ми вас дуже розчаруємо…

Неочікувано лунає музична тема СМ Панка, він виходить на рампу з мікрофоном:

Брет, Джим, давно не бачились, напевно, бо вас тут давно не було. Хлопці, не розчаровуйте мене, минулого тижня я воздав вам почесті, я сказав що вважаю вас найкращою командою в історії, аж ось ви повертаєтесь бундючні і злі? Чому? Я вже взявся продовжити те, що ви почали. Це вже моя історія, моя і… ну, Міза також. Брете, Джиме, просто йдіть, вам нема більше чого тут робити, дивізіон живий, ваша справа живе і процвітає, дякую вам за все і…

Брет перебиває СМ Панка:

Ти гадаєш, що ми вже просто сторінка історії, яку можна просто так перегорнути? Ти зазнаєшся, Панк, якщо вважаєш, що тепер ти новий лідер цього дивізіону, бо це не так. Твій титул на плечі було виграно у найслабшої команди, що я бачив, а твоя перемога над нами два місяці тому була простою вдачею. Хапайся за своє золото, поки можеш, бо ми повернулись і довго тобі його тепер не втримати.

Панк хоче щось сказати у відповідь, аж тут лунає музична тема Міза. Панк каже йому:

Міз, я все розумію, але до них ти не маєш жодного відношення, це моя битва.

Міз відповідає:
Панк, мені здалось, що минулого тижня ти зрозумів мої слова про те, що ти тут не один. Ми з тобою тримаємо ці титули, бо ми команда, ми – Better Than You. Точніше ми Better Than Them.

Міз переводить погляд на Хартів і показує на них і знову дивиться на Панка.

Так, ці двоє стариганів вже не становлять якоїсь великої небезпеки, але навіть проти таких суперників ти не вивезеш самотужки, що ми вже бачили до того, як я тебе врятував від них. А оскільки зараз ці двоє намагаються позиціонувати себе як претендентів на наші титули, то по-перше це стає й моєю битвою, а по-друге я не можу дозволити тобі таку бездумну поведінку. А поки що сховай свій героїзм подалі, оскільки я не збираюсь втрачати титули через твій показовий героїзм і тільки зі мною ти зможеш ще раз показати цим стариганям їхнє справжнє місце


Халк Хоган хутко спритно та дуже-дуже швидко вибігає до рингу, Халкстер, очевидно, дуже заряджений і ще не все сказав, і його просто розпирає від хотіння щось-та сказати:
Бразери та БразерИхи, дайте-но мені дещо сказати!
Бразери та Бразерихи взагалі дуже раді бачити Халкстера.
Бразер синка минулого тижня переміг Халка, і ви б могли подумати, що Найбразерніший бразер у світі буде сумний або розлючений. Але ні! Я хочу сказати, бразер, що я радий за свого сина, адже встиг за такий короткий час стільки пушу йому надати, спочатку повчального, а тепер прикріпив до його моцного цюцюрика ракету і він полетів вперед до титульних матчів та перемог. Його наступним суперником буде якийсь там Пентагон, тож у мене нема жодного сумніву, що всього за декілька хвилин бразер синка буде вже лежати переможений, але я все одно буду за нього гордий. Як же швидко вони ростуть… Проте, бразери, це ще не все, якщо ви раптом подумали, що Халкоманія програла не спеціально, то ви помиляєтесь, річ у тім, що Халкстер проводить матчі у цьому промоушені ледь не щодня і за останні пів року я ВЖЕ провів їх аж дві штуки, тож моє молоде тіло має отримати справжню бразерську перерву, я з радістю відвідаю своїх друзів у білих накидках, з якими в нас так багато спільного, там щось в них в назві чи то про ляльки, чи то про кукли… так от, я буду пити бразер-колу, а також дивитись якийсь-та канал, там теж щось… чи то бразер, чи то бразери… ну там точно бразерська множина…
Халк хотів вже вийти з рингу, але його спину прихопило і він вирішив продовжити:
ООО, ви навіть не уявляєте, бразери, наскільки мій пушерський легдроп болить, коли я його проводжу, а мій синка витримав і не вмер аж від чотирьох! Ви навіть не знаєте, що в Халкстера з копчиком, там такий депуш, що важко описати. Але, у мене є два тижні, аби відновити свій копчик, аби він знов став справжнім міліціонером, і я буду чекати на бразера синка, аби продовжити наше неймовірне розпушувальне протистояння. Якби про це писали у газетах, бразер, це б називали — Дріжджі. Бразери, мені більше нема чого вам сказати, адже Халкомобіль вже готовий відвезти мене у Бразерленд.


На ринг виходить Дрю Макінтайр:
Минулого тижня до мене вийшов Домінік Містеріо, почав намагатися щось казати, що я лицемір, хтось там іще, але при цьому не зволив вийти зі мною на матч... Щодо Шеймуса, я абсолютно не злий, я радий, що він домігся свого, отримав свою хвилиночку слави, на відміну від тебе, Домініку, а щодо тебе, клятий шмаркач, чому ти вийшов на ринг, сказав якісь дивні кілька слів, пішов з рингу, і замість тебе бився твій татусь? Мені начхати, що він виграв, але всю злість я буду відривати на тобі, запам'ятай, Домініку! Ти маленький лицемірний шакал! Якщо ти згоден зі мною вийти один на один, вийди просто зараз, чи ти знову втечеш або підеш скаржитися нашому генеральному менеджеру, що я тебе, м'яко кажучи, ображаю? Давай, вийди на ринг, чортів шмаркач! Я покажу тобі, з чого я зроблений, чи все-таки ти боїшся? Я не даремно стільки років працював у цій компанії і продовжуватиму далі працювати й робитиму свою справу та свою роботу, а ти просто маленька дрібнота, яка прийшла і говорить про якесь місце... Ти маєш це місце заслужити, я собі це місце вибивав потом і кров'ю і за рік буду це місце вибивати потом і кров'ю, а ти будеш сидіти на низьких рядах і ніколи більше про мене не згадаєш, Домінік, бажаю тобі не загнутися в нашому ростері.

Дрю, перед тим, як йти:

А що щодо Мокслі, Домінік? Якщо ти вважаєш, що він порвав публіку, ти можеш просто прийти на бренд RAW, і облизати його чорні черевики до блиску!

Дрю вже починає виходити, аж тут Домінік Містеріо з’являється на титантроні та каже:
Дрю, Дрю, всьому свій час, як я казав на минулому тижні, матч між нами буде лише на King of the Ring. Щодо татка, він сам попросив у Стоун Колда матч проти тебе, і що ми бачимо? Ти програв! І ось, що я тобі скажу, це було лише демо того, що я з тобою зроблю через 2 тижні.


Дрю Макінтайр проти Ріка Буґза — матч один на один

Переможець: Дрю Макінтайр

Оцінка: 2.75


Стон Колд підходить до Курта Енгла, поки він переодягається після матчу. Стон Колд:

Курт, Рок прийняв твій виклик і на наступному тижні пройде підписання контракту між вами. Але, мені треба щоб ви обидва були готові на 100% перед матчем.

Курт Енгл:

Я тебе почув, Стів. Обіцяю, що під час підписання контракту на ринзі не буде жодних бійок.

Курт Енгл бере свої речі і йде з кадру.


Звучить музична тема Драгона Лі, він виходить на ринг та починає говорити:
Привіт усім! Я Драгон Лі, ікона рингу, майстер вибухового рестлінгу. Пам'ятаєте ті дні в NXT, коли я залишав свій слід в історії цієї індустрії кожним рухом, коли довів, що рестлінг тече у моїх венах. Згадаймо мій епічний бій з Натаном Фрейзером. Це було справжнє потрясіння для всіх, хаотичний танець вправності та визначеності. Глядачі вітали це, критики високо оцінили його на 5 зірок, але це була лише маленька крапля з того, на що я здатний. Але зараз я тут, щоб підкорювати  нові висоти. Сьогодні я вийшов на цей ринг, щоб зробити відкритий виклик, для будь-кого з роздягальні UCW. Всі, хто вважають себе насправді міцними, щоб протистояти дракону. Виходьте на цей ринг та доведіть свою силу. Йдіть сюди й зустріньтесь з ревом дракона. Так що, хто сміє? Хто хоче відчути спеку мого подиху в рингу? Не важливо, чи ти вже визнаний легендою, чи молодий боєць. Я готовий до бою. Це мій виклик, і тільки ті, хто має найсильніше серце та найсміливіший дух, повинні відповісти. Нехай реве рев дракона в усьому світі рестлінгу!


Драгон Лі проти Рея Містеріо — матч один на один

Переможець: Драгон Лі

Оцінка: 3.5


За лаштунками знаходяться Роб Ван Дам і Томмасо Чампа. Навколо них повний гармидер, ветеран рестлінгу руйнує все, злиться, кричить, Чампа ж стоїть осторонь, мацаючи бороду, слухає це все. Все ж в один момент РВД зупинився і каже з підвищеним тоном: 

Ну, чого ти мовчиш? Ти бачиш що твориться навкого нас? Це кляте безумство! Ця компанія просякнута всім чим можна: містикою, корупцією, політикою, насиллям, і це все приправлено знаєш чим? Тупізмом, от!

Чампа сказав у свою чергу:

Хе-хе-хе, ось такого Роба Ван Дама я хотів бачити тебе повного люті та злості! Коли ти наступний раз вийдеш на ринг, то ти бляха просто розірвеш свого противника. Але мені не подобається, що ти звинувачуєш цю компанію. Ця компанія і справді просякнута всім тим, що ти перечислив, але яка нахрін різниця? Ми виходимо робимо свою роботу, а саме бляха надираємо дупи. Так, можливо не завжди ми перемагаємо, але наші противники також побиті і це головн...

Роб Ван Дам перебиває:

Ні, Том, ні! Я багато де бував, але тут... Господи, Том, моя голова. Вона забита всім непотрібним і затуманена темними хмарами, які містять у собі блискавки болю, ненависті та розчарувань...

Після цього була тиха пауза, Чампа стояв з відкритим ротом, почувши це. Він сказав:

Ти бляха що верзеш? Настільки поплавило від Кари?

Роб стоїть і дивиться в підлогу, не знаючи що казати. Зненацька Чампа підійшов до Роба, взяв його за голову, притуливши до своєї, і каже:

Ти, бляха, хто такий? Ти Роб Ван Дам, чи лох? Ти сюди прийшов на старості років півника льодяного смоктати, чи битись? Бляха, чувак, я в тебе вірити почав, бо ти не здаєшся, а зараз я що бачу? Слухай, ми не просто так об'єднались, ми це зробили ради того, щоб надирати дупи всяким покидькам, а також тим хто нас просто бісять! А ще в цій компанії та і взагалі в кожному промоушені є така штука як командні титули. І я вважаю що нам потрібно їх взяти. Не заради того, що нам потрібно офіційне визнання найкращих, ми вже найкращі! Ми їх візьмемо просто як аксесуари на наші плечі. Ти сам бляха знаєш, що не титул робить чемпіона, а чемпіон робить титул. І в цій компанії головним призом стануть не титули, а перемога над нами. Тому потрібно вже прямо зробити те, що ми вміємо робити найкраще і неважливо це робити офіційно чи ми бляха просто зараз підемо і виб'ємо дурь з якогось гімнюка!

До них у роздягальну заходить Стоун Колд Стів Остін, він дивиться на них і каже:

У вас скоро ваш перший командний матч, вашими суперниками будуть Hart Foundation. Готуйтесь і удачі, льодяні півники.


На ринг виходить Едді Герреро з мікрофоном:

Hola, амігос! Минулого тижня я викликав на зустріч чемпіона України, але його все ще немає тут.

Едді підходить до камери і каже прямо в неї:

На відміну від тебе, моє обличчя видно, тож ти можеш навіть прочитати по моїм губам, Кара. Я… Правда-правда. Чесно-чесно. Тебе. Не. Бою...

Світло почало мерехтіти, Едді розгублено дивиться вгору і тут світло гасне на кілька секунд. На ринзі з'являється Сін Кара, а Едді Герреро кудись зник. Сін Кара, дивлячись на центр рингу, починає говорити:

Едді Герреро, ти говориш про страх так, ніби це просто незручність, ніби це щось, від чого можна позбутися, просто відмахнувшись. Ти кидаєш мені виклик, Едді, не до кінця розуміючи, що це означатиме для тебе. Твоя хоробрість приховує вразливість, яку навіть ти можеш не до кінця розуміти. Вона приховує тремтіння у твоїй душі. Тіні розповідають історії про людину, яка колись стояла поруч зі мною. Але час виткав іншу історію.

Арена занурюється в моторошну тишу, а слова Сін Кари затримуються.

Ти шукав зустрічі, протистояння, але стоїш на краю невідомого, не усвідомлюючи прірви, в яку вдивляєшся. Вогні мерехтять, як слабкі охоронці проти істини, що насувається, і разом з ними хитається тонка завіса, що відокремлює відоме від невідомого.

Раптом світло тьмяніє до зловісного сяйва, відкидаючи на ринг довгасті тіні. Замасковане обличчя Сін Кари стає моторошно освітленим.

Едді, світ, який ти думав, що знаєш, вислизає з-під твоїх ніг. Придивись уважніше, і ти побачиш, як контури тіней змінюються, переплітаючись у способи, які не підвладні твоєму людському розуму. Є світ поза межами твого слабкого сприйняття. Царство, де тіні не просто танцюють, вони дихають власним життям.

Голос Сін Кари дуже спотворюється.

Зазирни у безодню, Едді!

Світло знову починає мерехтіти й зникає на кілька секунд. Світло з'являється і Сін Кара зник з рингу. Тим часом з під рингу вилазить Едді Герреро і питає в оператора:

Ну що, він вже пішов? А? Ну нарешті.

Едді виліз з під рингу і бере мікрофон:

Як я вже казав, я абсолютно не боюсь Сін Кару. Зустрінемося на ць-цьому ринзі н-наступного т-тижня! Адіос, амігос.

Едді перестрибує через барикади й щосили біжить з арени.


Hart Fondation проти Роба Ван Дама та Томмасо Чампи — Tornado Tag матч

Переможці: Hart Fondation

Оцінка: 0.25


На ринг виходить Ікс-Пак:
Привіт громадо UCW, з вами ваш улюблений та ненависний король Ікс-Пак. На жаль, я представ перед вами сьогодні без титула UCW, проте не спішіть зневірюватись в мені, адже ще настане той час коли він буде на моєму поясі і моя обіцянка повернути не програне золото буде виконана. Я сьогодні вийшов не аби виправдовуватись або звинувачувати когось в чомусь, це реслінг, він таким є і таким буде і я вважаю що це була гідна битва. Отож, мій взір варто на деякий час спрямувати в інший бік. І ви знаєте, не так давно я бачив доволі цікавий матч на UCW Live Event’і, матч був фактично темний, адже коли суперник Бандідо виходив з ліхтарів рингу його вже не було видно,  так, так, ви знаєте про кого я, Містер Каунт Аут, Містер Ре-Дебют, який не може знайти собі місця ніде, адже ніде не потрібен. Боббі Лешлі, всемогутній, або принаймні так він себе кличе. Хоча..він себе дуже багатьма іменами кликав, так, Танкер? Я вважаю що тобі нема тут місця і що дарма ти сюди прийшов. Якщо я вже не можу цього PPV захищати титул, тоя буду захищати дещо не менш цінне та важливе. Я буду захищати SmackDown від тебе, Лешлі, на King of the Ring. На цьому в мене все, з вами був ваш…
Лунає музика Боббі Лешлі, він швидко виходить на ринг до Ікс Пака. Лешлі заліз на ринг і побіг на Ікс-Пака. Він зробив йому Spear. Лешлі встав, підняв мікрофон та сказав лежачому Ікс-Паку:

Якщо я почую ще одне слово, адресоване мені в поганому світлі, ти мертвець.

Лешлі підняв Ікс-Пака, розігнався та зробив ще один гарпун. Лешлі попрямував за лаштунки, звідки вибігли медики на допомогу Ікс-Паку.


Ел Ей Найт проти Пентагона — півфінал турніру King of the Ring

Переможець: Ел Ей Найт

Оцінка: 0.5


ОЦІНКА ШОУ - 5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • PWI ТОП-100 команд у реслінгу

    Вже багато років поспіль журнал Pro Wrestling Illustrated випускає свій рейтинг найкращих команд і тріо зі світу реслінгу. Перша версія цього топу, що починала своє життя під назвою "Топ-50 команд", значно відрізнялася від тієї, що публікується сьогодні.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • Огляд WWE NXT за 19.12.2023

    Вітаю всіх наших читачів на черговому огляді NXT! Хоча і випуски жовтого бренду вже були записані заздалегідь до кінця поточного року, але це не повинно нас перетягувати на чорну сторону…сторону нахрюків. Так що тримайте інформаційну тишу. Сьогодні в нас передостанній епізод.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • PWI ТОП-100 команд у реслінгу

    Вже багато років поспіль журнал Pro Wrestling Illustrated випускає свій рейтинг найкращих команд і тріо зі світу реслінгу. Перша версія цього топу, що починала своє життя під назвою "Топ-50 команд", значно відрізнялася від тієї, що публікується сьогодні.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • Огляд WWE NXT за 19.12.2023

    Вітаю всіх наших читачів на черговому огляді NXT! Хоча і випуски жовтого бренду вже були записані заздалегідь до кінця поточного року, але це не повинно нас перетягувати на чорну сторону…сторону нахрюків. Так що тримайте інформаційну тишу. Сьогодні в нас передостанній епізод.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe