Прокат аксесуарів для пляжу як ідея для бізнесу

Відкривши свій пункт прокату і працюючи щодня, ви помітите, що пляж відвідують одні й ті самі люди. Для того щоб їхній інтерес не пропадав, ваш пункт повинен просто ломитися від пропонованого асортименту. Необхідно відразу затвердити прейскурант на послуги, наприклад вартість прокату надувного матраца на годину можна визначити в розмірі 50 грн. У разі, якщо пляж є приватним, вам знадобиться складання договору-оренди певної ділянки або ж отримання дозволу на пересування пляжем.

У літній період часу цей бізнес, на мій погляд, є одним із найвигідніших за співвідношенням одержуваного доходу і вкладених у нього коштів. Навіть за умови, що вам доведеться оплачувати оренду, податки, закуповувати іграшки та інвентар, ваші витрати швидко окупляться, після чого ви почнете отримувати свій хороший чистий прибуток від організованого бізнесу. Пам'ятайте, що для успішного ведення справ і розвитку бізнесу необхідно уважно стежити за новинками, що з'являються, і, за можливості, намагатися поповнювати ними свій асортимент товарів.

Перші кроки для організації цього бізнесу?

1) Знайти оптову фірму з хорошим асортиментом. Асортимент у цьому випадку відіграє дуже важливу роль, особливо якщо ви на обраному пляжі не одні.

Але навіть якщо вам пощастить, і ви опинитеся першопрохідцем у якомусь місці (а це цілком реально), це місце можуть по кілька днів відвідувати одні й ті самі люди. Щоб вони не втратили інтерес до вашого пункту прокату, він має просто ломитися від достатку.

Вартість деяких виправдається вже на першому клієнті, найдорожчі окуповуються за кілька днів, але вони зазвичай є і найцікавішими та привертають погляди потенційних користувачів. На придбання інвентарю може знадобитися 5 000 - 10 000 гривень.

2) Домовитися з адміністрацією пляжу про оренду невеликої території. При цьому бажано бути зареєстрованим приватним підприємцем (хоча не завжди обов'язково). Можливо, вам нададуть якесь порожнє обладнане місце, якщо ні - парасольки від сонця і сітки-загородження буде достатньо. Орендну плату в таких випадках зазвичай стягують щодня, що вельми не обтяжливо.

3) Запрошуєте працівника і виконуєте пункти 1) і 2) в іншому місці. Дуже важлива продумана цінова політика, наявність якомога помітнішого прейскуранта цін і контроль. Наявність кількох пунктів прокату зробить ваш дохід більш відчутним.

Основні пляжні аксесуари:

  • Рушник пляжний - 50,00 - грн./день

  • Шезлонг - 100,00 - грн./день

  • Парасолька - 50,00 - грн./день

Для створення пункту прокату пляжного інвентарю потрібне приміщення. Воно необхідне для зберігання обладнання. З огляду на те, що воно не є габаритним, багато місця не знадобиться. Можна зняти в оренду невелике приміщення, що обійдеться приблизно в 100 доларів на місяць або в 400 доларів за весь сезон.

Ще однією статтею витрат стануть транспортні витрати, а саме:

  • транспортні витрати господаря бізнесу - 60 доларів.

Разом за сезон на оплату транспортних витрат піде близько 100 доларів.

Крім того, реєстрація як ФОПа також потягне за собою певні витрати. Їх розмір залежить від обраної системи оподаткування і може варіюватися.

У найзагальнішому вигляді організація пункту прокату пляжного устаткування потребуватиме фінансових вкладень у сумі близько 2,2 тисяч доларів без урахування податків, з них придбання інвентарю - 1 тисяча доларів, оренда приміщення - 400 доларів, виплата заробітної плати - 700 доларів, транспортні витрати - 100 доларів.

При цьому, необхідно мати на увазі, що в разі ухвалення рішення про продовження цього нехитрого бізнесу в наступному сезоні витрат на придбання обладнання не буде. Таким чином, рівень витрат скоротиться до 1 тисячі доларів, а прибуток, відповідно, зросте до 8,4 тисяч доларів за сезон.

Для подальшого розвитку бізнесу можна відкрити ще кілька пунктів прокату . Це дасть змогу досить істотно збільшити прибуток, а також підвищити впізнаваність бізнесу. Крім того, для успішного розвитку слід постійно стежити за новинками, намагатися оперативно реагувати і поповнювати ними асортимент пропонованого напрокат обладнання.

Варто зазначити, що з погляду співвідношення вкладених у бізнес витрат і доходу, що приноситься, саме цей вид бізнесу є найпривабливішим і найвигіднішим у літній сезон.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

409.8KПрочитань
11Автори
372Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається