Простий спосіб заробляти гроші на автоматі за допомогою стейкінгу та отримати $50 бонусу!!!

Ви можете думати про стейкінг як про менш ресурсомістку альтернативу майнінгу. Він включає в себе зберігання певної кількості коштів на криптовалютному гаманці для забезпечення безпечної роботи блокчейн-мережі. Висловлюючись простою мовою, стейкінг - це процес блокування криптовалюти для отримання винагород.

У більшості випадків стейкінг монет може працювати безпосередньо з вашого крипто-гаманця, такого як Trust Wallet. Водночас, багато бірж також пропонують дану послугу для своїх користувачів. StakingFarm дозволяє вам отримувати винагороди дуже простим способом: все, що вам потрібно зробити, це зберігати ваші монети.

Щоб краще зрозуміти, що таке стейкінг, для початку потрібно розібратися в тому, як працює Proof of Stake (PoS). PoS - це механізм досягнення консенсусу, який дозволяє блокчейнам працювати більш енергоефективно при збереженні високого ступеня децентралізації (принаймні, так описано в теорії). Давайте розглянемо, що таке PoS і як працює стейкінг.

Як розраховуються нагороди за стейкінг?

На це питання ви не отримаєте чітку і коротку відповідь, з тієї простої причини, що кожна блокчейн-мережа може використовувати свій спосіб розрахунку винагород за стейкінг.

Деякі з блокчейнів коректують нагороду від блоку до блоку, беручи до уваги безліч різних чинників. Це може включати в себе:

  • Кількість монет валідатора

  • Тривалість перебування частки валідатора у стейкінгу

  • Загальна кількість монет у мережі для стейкінгу

  • Рівень інфляції

  • Інші фактори

У деяких мережах винагорода за стейкінг визначається у вигляді фіксованої відсоткової ставки. Ці винагороди розподіляються між валідаторами як свого роду компенсація за інфляцію. Інфляція спонукає користувачів витрачати монети замість того, щоб холдити, що в свою чергу може збільшити попит на них в якості криптовалют. На основі такої фінансової моделі, валідатори можуть точно розрахувати, яку винагороду за стейкінг їм слід очікувати.

Передбачуваний графік винагород, а не ймовірність отримання нагороди за блок може виявитися більш прийнятним для деяких користувачів, а оскільки така інформація є ще і загальнодоступною, це відразу стає одним з основних стимулів для приєднання великої кількості користувачів. 

Як почати заробляти на стейкінгу з нуля?

Ви готові вивести свої інвестиції на новий рівень? Зверніть увагу на StakingFarm - ідеальне місце, де стейкінг поєднується з ліквідністю для отримання оптимальної винагороди! За допомогою найсучаснішої стейкінг-ферми з об'єднаною ліквідністю ви можете максимізувати свій криптовалютний потенціал і почати заробляти значні прибутки без особливих зусиль.

Чому варто обрати StakingFarm?

1. Вигідні винагороди: У StakingFarm ми прагнемо максимізувати ваш дохід. З нашою інноваційною платформою ви можете насолоджуватися стабільними і більш високими винагородами в порівнянні з традиційними методами стейкінга. Незалежно від того, чи стейкуєте ви Ethereum, Solana, Polygon, Cardano або будь-який інший підтримуваний актив, ви можете розраховувати на те, що ми доставимо прибуткові винагороди прямо до вашого гаманця.

2. Низький поріг: Минули часи високих вимог до депозиту. Зі StakingFarm брати участь у видобутку стейків стало простіше, ніж будь-коли раніше. Ми значно знизили поріг, зробивши його доступним для інвесторів усіх рівнів. Тепер ви можете зануритися в стейкінг без необхідності значних початкових інвестицій - це так просто!

3. Спрощений процес: Попрощайтеся зі складнощами стейкінг-майнінгу. Наша платформа спрощує весь процес, усуваючи необхідність у професійних навичках стейкінг-майнінгу. Незалежно від того, чи це налагодження обладнання, чи програмне забезпечення, у нас є все, що вам потрібно. Завдяки нашому універсальному сервісу ви можете зосередитися на отриманні прибутку, в той час як ми безперешкодно займаємося технічними аспектами.

4. Зниження ризиків: Ваша безпека є головним пріоритетом. Ось чому ми впровадили суворі протоколи і співпрацюємо з регульованими організаціями, щоб захистити ваші кошти. З StakingFarm ви можете бути впевнені, що ваші активи завжди під надійним захистом. Крім того, наша спеціальна команда підтримки доступна 24/7, щоб допомогти вам, коли вам це потрібно.

Як це працює:

1. Зареєструватися: Створити свій обліковий запис швидко і просто. Просто зареєструйтесь на StakingFarm, щоб розпочати свою подорож у світі стейкінгу. Натисніть тут і отримайте бонус у розмірі $50.

2. Виберіть свій пакет: Ознайомтеся з нашим асортиментом прибуткових і безризикових стейкінг-контрактів, розроблених з урахуванням потреб кожного інвестора. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу короткостроковим або довгостроковим контрактам, у нас є ідеальний варіант для вас.

3. Почніть заробляти: Після того, як ви вибрали свій пакет, розслабтеся і спостерігайте за щоденним прибутком. З нашими щоденними виплатами та фіксованим прибутком ви можете почати отримувати винагороду негайно.

Приєднуйтесь до StakingFarm сьогодні і почніть отримувати прибуток!

Які ризики стейкінгу криптовалют?

Стейкінг є вигідною і відносно безпечною альтернативою простому зберіганню криптовалют у гаманці, обіцяючи дохідність, яка може бути суттєвою. Однак існує кілька ризиків, які можуть значно знизити очікувану прибутковість і навіть призвести до збитків:

  • оскільки учасники стейкінгу одержують дохід у монетах певної криптовалюти, коливання її обмінного курсу впливають на вартість вкладених коштів та на реальну дохідність стейкінгу;

  • висока прибутковість, яку пропонують деякі PoS-криптовалюти (десятки і сотні відсотків річних) досягається за рахунок високої швидкості випуску монет. Це часто призводить до стрімкого падіння ринкової ціни та швидкого знецінення вкладень у цю криптовалюту;

  • вимоги до стейкерів можуть включати блокування монет терміном від кількох днів до кількох місяців. У цей період власник не може відкликати та продати свої монети;

  • стейкінг криптовалют з використанням провайдерів несе всі ризики, пов’язані з довірою сторонній організації, яка може зазнати атаки хакерів або присвоїти активи, зібрані у стейкерів.

Готові розкрити свій криптопотенціал? Не пропустіть можливість заробити значну винагороду за допомогою StakingFarm. Зареєструйтесь зараз і отримайте $50 пробних кредитів при реєстрації, а також заробіть 5% комісійних за кожного запрошеного друга. Завдяки команді експертів, низькому порогу, спрощеному процесу та неперевершеним винагородам, StakingFarm - це ваш шлях до фінансового успіху в світі стейкінг-майнінгу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

451.1KПрочитань
11Автори
386Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • ACE Animals - Web3 гра де можна граючи отримати NFT

    ACE Animals - перший проект ACE Games, де ігри поєднуються з благородною метою. Ця ігрова екосистема, яка працює на базі Ethereum, присвячена рідкісним тваринам.

    Теми цього довгочиту:

    Nft
  • Аірдроп $RICK получайте безкоштовні токени.

    Умови участі в airdrop-і стали ще доступнішими 😲 Кожен учасник гарантовано отримає токени $RICK Для того, щоб взяти участь, необхідно: 1. Запустити бота - Rick Meme DROP 2. Бути підписаним на канал: @rickdropcoin 3. Запрошувати друзів

    Теми цього довгочиту:

    Rick

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • ACE Animals - Web3 гра де можна граючи отримати NFT

    ACE Animals - перший проект ACE Games, де ігри поєднуються з благородною метою. Ця ігрова екосистема, яка працює на базі Ethereum, присвячена рідкісним тваринам.

    Теми цього довгочиту:

    Nft
  • Аірдроп $RICK получайте безкоштовні токени.

    Умови участі в airdrop-і стали ще доступнішими 😲 Кожен учасник гарантовано отримає токени $RICK Для того, щоб взяти участь, необхідно: 1. Запустити бота - Rick Meme DROP 2. Бути підписаним на канал: @rickdropcoin 3. Запрошувати друзів

    Теми цього довгочиту:

    Rick