Роберт Кійосакі: «Дональд Трамп ослабить долар і зміцнить біткоїн»

Роберт Кийосаки посоветовал «большинству» продать биткоин

Мільярдер та автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі поділився своїм баченням щодо впливу Дональда Трампа на біткоїн у разі його перемоги на президентських виборах у США. На платформі X Роберт Кійосакі заявив, що обрання Дональда Трампа президентом США призведе до ослаблення долара та пожвавлення внутрішньої промисловості. Знецінення долара сприятиме зростанню експорту, відкриттю нових заводів і створенню робочих місць. Як наслідок, ціни на золото, срібло, акції та біткоїн підвищаться.

Нещодавно Кійосакі зазначив, що зараз найкращий час для збагачення, оскільки ринок нерухомості переживає кризу, і прийшов момент заробляти гроші «уві сні» – інвестувати туди, де вони працюватимуть без активних дій. Він порадив підписникам продовжувати навчання, відвідувати семінари та змінювати оточення. Слухайте успішних людей, а не висококваліфікованих боягузів, які працюють з 9 до 5. Якщо ви не можете заробляти гроші, поки спите, ви будете працювати все більше... все своє життя. Кійосакі закликав людей купувати якомога більше біткоїнів, а тих, хто не володіє цією криптовалютою, назвав невдахами. Він впевнений, що курс біткоїна може легко досягти $10 млн.

Роберт Кеннеді-молодший: «Нам потрібно мати стільки ж біткоїнів, скільки золота»

Кандидат у президенти США Роберт Кеннеді-молодший запропонував федеральному уряду купувати біткоїни та зберігати їх у кількості, еквівалентній золотим резервам країни. Виступаючи на Bitcoin Conference в Нешвіллі, Кеннеді зазначив, що під час Другої світової війни уряд підвищував податки та продавав військові облігації для фінансування воєнних ініціатив. Зараз, за його словами, війни фінансуються шляхом друку великої кількості грошей, що призводить до інфляції та економічної нестабільності. Кеннеді вважає, що біткоїн – це чудовий спосіб відновити фінансову цілісність країни та захистити середній клас від інфляції. Він запропонував уряду розпочати купівлю невеликої кількості біткоїнів і поступово збільшувати свої запаси. Це, на його думку, допоможе знизити інфляцію та забезпечити стабільніше фінансове майбутнє.

«Біткоїн – це не лише спосіб уникнути інфляційного шляху до знищення, але й відновити цілісність нашого уряду. Це шлях до особистої свободи. Середній клас захистить себе від інфляції, яку можна назвати державним грабунком. Я хотів би, щоб федеральний уряд почав купувати біткоїни, і за мій президентський термін держава має накопичити кількість біткоїнів, еквівалентну нашим золотим резервам. Якщо ми хочемо врятувати нашу демократію, нам потрібно її децентралізувати», – заявив Кеннеді-молодший.

У квітні він пообіцяв, що в разі перемоги на виборах переведе всі державні бюджетні операції на блокчейн, що підвищить прозорість витрат і спростить звітність. Пізніше політик зазначив, що блокчейн і криптовалюти можуть запобігти війні між людьми та штучним інтелектом (ШІ).

Дякую за увагу! Ваша улюбена КриптоПанда❤️
https://t.me/cryptobandpand

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоПанда
КриптоПанда@cryptoPanda

Офіційний акаунт каналу

16.5KПрочитань
2Автори
24Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається