Що продавати восени: 20 прибуткових товарів

Зміст

Осінній бізнес - чудова ідея швидкого заробітку. Схема проста: закупити сезонний товар і вигідно його продати. На чому заробити восени і на які категорії товарів звернути увагу? Розбираємося в статті.

Осінь - це час холодів, негоди, домашнього затишку. Виходячи з цього, можна скласти список прибуткових товарів, які будуть актуальні в сезон.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

1. Смарт-рюкзаки

Восени зростає попит на товари для школярів. Про продаж канцелярії, шкільної форми та підручників давно всі знають. А ось всілякі шкільні рюкзаки з GPS трекерами, вбудованими LED-екранами та іншим - новий товар на ринку. Такі рюкзаки можуть бути оснащені камерою, динаміком, кнопкою SOS, а головне - можуть виводити анімацію на поверхню рюкзака.

Оптова ціна найпростіших смарт-рюкзаків становить близько 1 тис. гривень. Але продавати їх можна за ціною вдвічі дорожче. Що стосується просунутих рюкзаків з настроюваною анімацією, то тут ціна може становити вже десятки тисяч гривень. Продавати такі рюкзаки можна за допомогою лендингової сторінки (односторінкового сайту). Але зробивши ставку тільки на онлайн-продажі, слід вкластися в рекламу.

2. Демісезонний і зимовий верхній одяг

В осінньо-зимовий період продаж верхнього одягу дуже актуальний. Осінні куртки та пальта, шуби, дублянки, пуховики - ось асортимент, який дасть змогу непогано заробити на холодах. Недоліки цієї ідеї - висока конкуренція і велика ймовірність, що товар буде багато в чому повторюватися. Як можна відзначитися? Обрати окремий напрямок і запропонувати широкий асортимент: наприклад, спортивний верхній одяг, дитячий одяг або одяг невеликих виробників, що пропонують оригінальні моделі.

3. Осінні аксесуари

Якщо ми говоримо про продаж верхнього одягу, як не згадати аксесуари? Головні убори, рукавички, шарфи, теплі шкарпетки - варіантів багато. Такі товари зазвичай продаються на острівцях у ТЦ і актуальні в осінньо-зимовий період. Формат зручний і тим, що його легко переробити під сезон. Досить замінити асортимент на вітринах - і ви вже продаєте не шапки, а літні капелюшки та сонцезахисні окуляри.

4. Жилети з підігрівом

Ще одне диво технологічної думки в нашому списку. Цей товар оцінять любителі активного відпочинку, а таких зараз дуже багато. Жилет із підігрівом має три температурні режими 25, 35 і 45 градусів за Цельсієм і нагрівається за кілька секунд. Популярність цього товару швидко зростає. Google Trends пророкує сильне зростання обсягу пошуку за цим продуктом. Вартість такого жилета на Аліекспресі варіюється від 300 до 1000 гривень, а в Україні цінник становить від 1000 до 3000 гривень.

5. Речі з приставкою «термо »

З наближенням холодів рідко зростає попит на аксесуари та речі, які можуть зберігати тепло. Люди одягаються в термобілизну, п'ють чай з термосів і носять гарячу їжу в термоконтейнерах.

6. Утеплений одяг для домашніх улюбленців

Напевно ви бачили, як на вулиці прогулюються маленькі песики в кумедному зігрівальному вбранні. Багато господарів готові витрачати чималі гроші на те, щоб утеплити своїх вихованців. Одне таке вбрання продається за кілька тисяч гривень.

7. Кава

Кава є продуктом повсякденного попиту, а восени стає особливо популярною. Тому почати кавовий бізнес в осінній період - це можливість швидкого й успішного старту. Ви можете відкрити стаціонарну точку з продажу кави з собою або мобільну кав'ярню. Стартові вкладення складуть 100-300 тис. гривень, залежно від масштабів бізнесу.

8. Захист від дощу

В Україні осінь - це сезон дощів. Тому дуже актуальні товари, які можуть захистити від дощу. Це можуть бути парасольки, плащі-дощовики, чохли для взуття, захисні чохли на рюкзаки, водовідштовхувальні засоби для взуття тощо.

9. Гумові чоботи з ручним розписом

У продовження дощової теми - ідея продавати гумові чоботи з декором. Для дощової погоди чоботи - це найкращий варіант взуття. Зручно, але вельми непрезентабельно. Але якщо перетворити звичайні гумові чоботи на оригінальний та до того ж ексклюзивний предмет гардероба? Тут важливі ваші творчі здібності - або вміння знаходити майстринь, у яких ви будете скуповувати готові вироби. Вартість таких дизайнерських чобітків може становити 1-2 тис. грн. Націнка на товар становить близько 50%. Перш ніж розпочати цю справу, обов'язково перевірте попит.

10. Опалювальні прилади

Осінню люди змінюють кондиціонери на обігрівачі. Опалювальний сезон у міських квартирах починається приблизно на початку жовтня. Але найчастіше погода вносить свої корективи - і мешканці, які замерзають, починають масово скуповувати різне опалювальне обладнання: від вітродуйки до електричних камінів. Також зростає попит на батареї та радіатори.

11. Пластикові вікна

У цьому бізнесі осінь - це пік продажів. Люди починають готуватися до зими і хочуть утеплити своє житло. Щоправда, конкуренція на цьому ринку теж висока. У будь-якому місті ви знайдете кілька компаній, які займаються виготовленням і встановленням склопакетів. Тож вийти на ринок і обійти конкурентів буде нелегко. Найлегше стати дилером пластикових вікон, тобто підприємцем, який не виробляє продукцію, але має можливість успішно її реалізувати. Це істотно скорочує обсяг стартових вкладень, але й заробити в такому разі вийде менше.

12. Паливні брикети, дрова

Ця категорія товарів досить складна, але затребувана. Щоб досягти успіху, потрібно чітко розуміти свою цільову аудиторію. Незважаючи на повсюдне застосування газового та електричного опалення, попит на дрова стабільний. Їх використовують для дров'яних котлів, камінів, теплиць, лазень і для пічного опалення в сільській місцевості. Ваші потенційні клієнти: власники дач, заміських будинків, баз відпочинку; різні організації, в яких працюють котельні на твердому паливі.

13. «Просунуті грілки»

Сьогодні в арсеналі китайських виробників чого тільки немає, щоб зігріти своїх покупців: електрогрілки для рук і ніг, електроковдри і навіть капці з підігрівом. Ці речі будуть популярні в холодну пору року. А задоволення не з дешевих. Одна така електроковдра коштує в Україні близько 2000 гривень. А на «Аліекспресі» таку можна купити за 500 гривень, оптова ціна, зрозуміло, ще нижча. Продавши 100 штук таких ковдр та за хорошої реклами це цілком реально - можна отримати прибуток 200 тис. гривень.

14. Свічки ручної роботи

Восени попит на інтер'єрні свічки зростає. Люди прагнуть тепла і затишку - і не шкодують грошей на такі приємні дрібниці. Ви можете відкрити домашнє виробництво і самостійно займатися виготовленням і продажем свічок ручної роботи. Для старту вам буде потрібно мінімум вкладень - близько 10 тис. гривень.

Технологія виготовлення і матеріали, що використовуються у свічковарінні, доступні кожному. Головне завдання - знайти ту формулу бізнесу, яка буде приносити прибуток. Якщо ви не плануєте займатися рукоділлям, то можете відкрити крафтовий магазинчик і продавати вироби різних майстрів. Але в такому разі на одних свічках заробити буде складно, тому доведеться розбавити асортимент супутніми товарами. Наприклад, фіточаєм, медом тощо.

15. Пледи

Попит на покривала і пледи зростає саме в осінньо-зимовий сезон. Їх купують у свої домівки і як подарунок. Тож товар дуже перспективний. Тим паче, сьогодні ринок пропонує величезний вибір пледів, а серед них популярні досі в'язані пледи, креативні пледи у формі хвоста русалки, пледи з рукавами тощо.

16. Постільна білизна

Ще один товар, який частіше купують в осінньо-зимовий період. Пік продажів досягається в листопаді-грудні, коли всі починають вибирати новорічні подарунки. Але постільну білизну продають у будь-яку пору року, сезонність виражена слабо. Варіантів, як організувати бізнес, безліч. Різна якість, цінова категорія, цільова аудиторія і формати продажів. Ви можете відкрити торгову точку або продавати онлайн. Обрати вузьку нішу, наприклад, дитячу постільну білизну, або надавати асортимент різним групам споживачів.

17. Вироби з природних матеріалів

Товар специфічний, але може знайти свого споживача. Такий бізнес актуальний для хендмейд-майстрів. Вашими клієнтами стануть поціновувачі оригінальних подарунків і цікавих інтер'єрних речей з еко-матеріалів. Крім того, ви можете знайти корпоративних клієнтів - і зайнятися сезонним оформленням вітрин, інтер'єру в кафе, ярмарків, фотостудій тощо.

18. Автозапчастини, шини

Восени можна непогано заробити на автовласниках. Підготовка до холодного сезону сприяє зростанню попиту на автозапчастини, шини, автохімію та різні аксесуари. Бізнес на автовтоварах дуже прибутковий і буде актуальним завжди.

19. Сезонні продукти

Осінь - час збору врожаю і заготовок на зиму. Тому ви можете побудувати бізнес на продажі сезонних продуктів: фруктів і овочів, грибів, ягід або меду. Якщо у вас є можливість знайти постачальників якісної продукції - реалізуйте ідею! Найбільш актуальною ця тема буде у форматі інтернет-магазину продуктів, здорового харчування, еко-товарів.

20. Фіточай

Попит на гарячі напої з настанням холодів різко зростає. Тому фіточай буде затребуваним товаром восени. Відкрити бізнес із виробництва та продажу фіточаю досить просто. Знадобляться вкладення близько 10 тис. гривень. Трав'яні збори можна самостійно заготовити влітку, а відсутні інгредієнти придбати в аптеці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.1KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається