ЩО ТАКЕ ЦЕРЕМОНІЯ З РОСЛИНОЮ СИЛИ🌿

Вона має декілька назв:

Ліана духів; Мадре, Ліана мертвих.

Майк Тайсон, Тоні Роббінс, Стінг, Спілберг та багато інших світових особистостей пройшли цю Церемонію.

Ти приймаєш відвар, лягаєш з закритими очима під спеціальну музику (ікароси) і поринаєш у досвід✨

Рослина прагне підняти чистоту твоїх вібрацій, прибираючи негатив, страхи які ти роками міг зберігати у своїй підсвідомості.

Мадре показує, що все на цьому світі є Я. Що всередині тебе, те й зовні. Світ це твоє дзеркало. Нагадує, що через прийняття інших ти приймаєш і пізнаєш себе.

Рослина сили – це дуже серйозний інструмент розвитку. До нього потрібно підходити з повною відповідальністю, підготовкою та вибором провідника.

Рішення про участь у Церемонії з рослиною сили слід приймати самостійно. Воно не повинно виходити від друзів чи родичів. Воно має ґрунтуватися на чіткому розумінні можливих ризиків та користі, пов'язаних із фізичним та психічним здоров'ям, а також емоційним станом.

Рослина сили замінює річні походи до психологів, тому що ця робота одночасно з кращою сотнею фахівців, які знаходяться всередині тебе.

У результаті в людини розвивається самосвідомість – розуміння самого себе та свого значення у світі. Це полегшує зміну різних аспектів життя, які призводять до її покращення загалом.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій Стояновський
Андрій Стояновський@Master

1.2KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • ЦЕРЕМОНІЯ КАМБО

    Камбо - це давня церемонія зцілення, що є речовиною, яку отримують із секрету жаби Phyllomedusa bicolor (збираючи його з поверхні шкіри жаби), яка живе в тропічних лісах Амазонії в Колумбії, Бразилії та Перу.

    Теми цього довгочиту:

    Церемонії Камбо

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Потрапити на ретрит з церемоніями Аяваски в Україні можна тут ayavaska.com

Вам також сподобається