Мадре – біологічний інтернет

Друзі всім, привіт👋

В моє поле потрапила цікава інформація, якою я хочу поділитися з вами😊🙏

Мадре – біологічний інтернет. Цю дивовижну здатність рослини сили частково вже доведено науково. Низка вчених вважає, що подібні властивості є в речовині ДМТ, яка входить до складу напою Мадре в листі дерева чакруна. Ця речовина з самого початку є у всіх біологічних істотах, і вона пов'язує їх якоюсь спільною мережею.

Мадре – еліксир правди. Але це не той випадок, коли ви даєте людині напій, і потім дізнаєтеся її секрети, як показують у фільмах про шпигунів. Ні. У цьому випадку ви самі приймаєте напій і дізнаєтесь правду. Насамперед про себе. Далі ви можете дізнатися правду про інших: про сім'ю, про якусь спільноту людей, про людство в цілому. Але починаєте ви завжди з себе.

Ліану духів не приймають, щоб впасти в ілюзії, дивитися галюцинації, розважатися. Її приймають, щоб знати правду і бачити реальність такою, якою вона є.

Мадре – глибокий очисник.

Вона очищує людину на фізичному, психологічному та душевному планах. Фізично вона чистить дуже глибоко, виводячи токсини, що накопичилися в організмі, прибираючи наслідки різного роду отруєнь.

Нині вже існують наукові дані, які підтверджують її роботу на клітинному рівні.

Ая – машина часу. Занурившись у глибокий транс і знайшовши там урівноважений стан медитації, ви здатні бачити багато речей і подорожувати в різні області свого величезного внутрішнього світу. У тому числі ви можете рухатися в часі.

Подорож у часі назад – це рух своєї пам'яті. Тільки це не той обсяг пам'яті, який вам доступний зазвичай. Це багаторазово перевищує обсяг. Це пам'ять вашого особистого життя з самого початку, часто включаючи внутрішньоутробний період. Але не тільки. Ви можете рухатися далі в родову пам'ять, в колективну пам'ять, включаючи пам'ять історії людства.

Ви можете дізнатися безліч важливих для вас подробиць. Це не є фантазією. Ви про це знаєте вже в процесі. Але й потім багато фактів за бажанням перевіряються та підтверджуються.

Подорож у часі вперед це здатність бачити існуючі проекти вашого майбутнього. Вони не обумовлені повністю. Тому ви можете обрати, ви можете впливати. У вас з'являється великий рівень свободи вибору розвитку своєї долі. Я можу згадати людей, які бачили своїх майбутніх дітей на церемоніях(один із них я😃). Нині ці діти вже народилися.

Також нерідко люди бачать місця, де вони потім живуть або просто відвідують їх тимчасово. Нерідко люди бачать свою майбутню працю.

Під впливом Мадре мозок людини знаходить ряд здібностей, які зазвичай йому недоступні. Він здатний виробляти потужні дії як усередині нас, так і назовні. Він стає здатним зцілювати серйозні захворювання, про частину яких ми вже з вами говорили вище☝️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій Стояновський
Андрій Стояновський@Master

1.2KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • ЦЕРЕМОНІЯ КАМБО

    Камбо - це давня церемонія зцілення, що є речовиною, яку отримують із секрету жаби Phyllomedusa bicolor (збираючи його з поверхні шкіри жаби), яка живе в тропічних лісах Амазонії в Колумбії, Бразилії та Перу.

    Теми цього довгочиту:

    Церемонії Камбо
  • ПІДГОТОВКА ДО ЦЕРЕМОНІЇ

    Для того, щоб Церемонія була максимально глибокою та трансформаційною, необхідно усвідомлено до неї підготуватися на різних рівнях: тіла, розуму, духу.

    Теми цього довгочиту:

    Церемонії

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається