ЯК ПРОХОДИТЬ ІНТЕГРАЦІЯ ОТРИМАНОГО ДОСВІДУ

Отже ви повернулися з вашого першого ретриту. Все зрозуміли, все усвідомили, що робити, як жити, куди рухатися, як реагувати на життя і т.д.

І тут вас зустрічає сувора реальність.

Як зустрічає? Усіх по-різному.

Часто зустріч починається з бажання ваших друзів і знайомих дізнатися як все пройшло або якщо вони були не в курсі поїздки, то раптом усі раптово згадують про вас, навіть якщо раніше про вас не згадували.

І тут найкраще перший місяць не ділиться тим, що з вами відбувалося, з такими розмовами йде левова частка енергії, яка була дана вам для трансформації та зцілення.

Спілкування краще обмежити максимум на 2-3 тижні.

Проходить деякий час і всі казкові

фарби ретриту починають згасати, начебто це все було не з вами і дуже давно. У цей етап зазвичай багато хто починає переживати, що все пішло, а життя повернулося на круги своя.

Тут дуже важливо розуміти, що відкат є неминучою частиною процесу, її важливо правильно для себе інтерпретувати.

Ретрит справді закінчився та починається наступний етап, це самостійна робота. Коли в звичайних життєвих ситуаціях ви закріплюєте новий стан свідомості, приймаєте нові рішення, поступово виходячи зі своїх замкнених кіл.

Іноді це може бути непросто, і може супроводжуватися різного роду перевірками та іспитами, у таких випадках у просторі зазвичай з'являються провокатори. Люди, які намагаються вивести вас на емоції і щоразу видаючи більш усвідомлену реакцію ви поступово переходите на новий рівень.

Це і є реальна робота і в ній один з основних моментів не ставити собі підвищених вимог і не гризти себе якщо ви все-таки піддалися, запам'ятайте цей шлях ДВА КРОКИ ВПЕРЕД ОДИН НАЗАД.

Тут вам дуже допоможуть записи, які ви робили під час ретриту🙏

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Андрій Стояновський
Андрій Стояновський@Master

1KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • ЦЕРЕМОНІЯ КАМБО

    Камбо - це давня церемонія зцілення, що є речовиною, яку отримують із секрету жаби Phyllomedusa bicolor (збираючи його з поверхні шкіри жаби), яка живе в тропічних лісах Амазонії в Колумбії, Бразилії та Перу.

    Теми цього довгочиту:

    Церемонії Камбо
  • ПІДГОТОВКА ДО ЦЕРЕМОНІЇ

    Для того, щоб Церемонія була максимально глибокою та трансформаційною, необхідно усвідомлено до неї підготуватися на різних рівнях: тіла, розуму, духу.

    Теми цього довгочиту:

    Церемонії

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається