Що таке в телеграмі «Пісочниця» і чим вона може бути корисною для вас?

З криптовалютою я познайомився в далекому 2012 році, в цей час біткоїн коштував 13,44 долара. Як це було: «мій близький друг запросив мене та його сестру до себе і почав захопливо розповідати про біткоїн, що це нова ера в фінансах і запропонував купити карту для майнінгу. Щоб ви розуміли другу було на той час орієнтовно 33 роки, він багато грав в ігри майже не працював. Звісно ми усміхнулись і сказали: - знайди реальну роботу, а не це все. Вже у 2014 році біткоїн коштував 1100 доларів за одиницю». Багато факторів вплинули на наше скептичне рішення, але факт є факт ми не повірили в той час в перспективи цифрової валюти. Найвища вартість зафіксована в цьому році на рівні 77 800 доларів за одиницю.
До чого я розповідаю цю історію, все до того, щоб інколи варто прислухатись до друзів і якщо не вірити на слово, то хоча б вивчити тему і вже зробити з цього висновки.

В друге я зіштовхнувся тісно з криптовалютою у 2021 році, якщо не помиляюсь, в цей час активно розвивалась тема NFT – це особливий тип криптовалюти, що являє собою одиницю даних на основі блокчейну. У такий спосіб токен є унікальним цифровим елементом та підтверджує право власності. NFT може бути що завгодно – ваша картина, пісня і так далі.

В третє мене криптовалюта наздогнала у 2024 році, коли запустився Notcoin. З цього часу я розпочав активно вивчати крипторинок. Слідкувати за новинами та ділитись знаннями та кейсами які перевірив на своєму досвіді. Щоб активно розвиватись в цьому напрямку я створив групу «Пісочниця» в телеграм каналі та активно почав писати у «Друкарня». Після зняття невеликих коштів з криптопроекту, в який я не вкладав гроші. Я вирішив ділитись знаннями з моїми читачами та підписниками.

Що таке «Пісочниця»?

В ІТ та бізнес сфері пісочниця - це фактично етап тесту гіпотези, ідеї чи продукту до його випуску у світ. Тому саме таку назву має група.

Яка місія?

Ділитись знаннями, власним досвідом та разом вивчати крипторинок – переконаний, що це майбутнє, яке вже частково наступило і дуже скоро ми побачимо стрімкий розвиток і перехід до нової ери цифровізації.

Цілі?

Розвинути ком’юніті в якому люди зможуть на перших етапах заробляти на Airdrop, надалі я планую створити проект в блокчейні, який буде корисним для соціуму, в якого буде власна криптомонета, команда та глобальна місія.


“Якщо ти дочитав до цього моменту, то пропоную приєднатись до відкритої поки що групи та разом розвиватись та вивчати світ крипти – підписуйся на канал”   
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісочниця
Пісочниця@Volodymyr.PR

Ділюся власним досвідом

17.7KПрочитань
16Автори
30Читачі
На Друкарні з 2 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається