Скільки пунктів потрібно націлити на день?

Професійні трейдери не торгують, маючи на увазі певну кількість пунктів. Це пояснюється тим, що ринки не рухаються передбачуваним чином, тому трейдер не може розраховувати на цільову кількість пунктів за угоду.

Кількість пунктів на день змінюється залежно від прийнятої стратегії, а також унікальних цілей, які ставить перед собою особа. Певні стратегії націлені на отримання менших і більш частих прибутків у кількох угодах (скальпування) , тоді як інші шукають можливості отримання великих прибутків із довшими часовими горизонтами (позиційна торгівля) .

НЕРЕАЛІСТИЧНІ ОЧІКУВАННЯ ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ ДОБОВОЇ ЦІЛІ

Трейдери повинні визнати, що не всі угоди принесуть позитивний прибуток. Таким чином, спроба досягти щоденної мети пунктів означає налаштуватися на невдачу. Щоденна ціль пунктів є неефективною, оскільки вона заохочує більше торгувати в моменти, коли стратегія неефективна, і торгувати менше, коли стратегія ефективніша. Це протилежне тому, чого ми повинні намагатися досягти.

Наприклад, якщо трейдер укладає швидкі угоди вранці та досягає визначеної «цільової точки», він відмовляється від потенційних додаткових угод, які можуть відбутися за ідеальних ринкових умов. Кожна стратегія має свої ідеальні ринкові умови; таким чином, цей трейдер зрештою обмежує те, що стратегія може зробити для нього.

На діаграмі нижче показано типовий приклад упущених прибутків за несприятливих ринкових умов. На діаграмі EUR /USD показано, як трейдер орієнтується на 20 пунктів за угоду за стратегією перехресної торгівлі ковзної середньої ціни (MA), що виділено колами, які вказують на точки входу. Коли ціна перетинає МА, трейдер хоче купити, а коли ціна перетинає лінію МА, це сигналізує про короткий вхід. Червоні кружечки показують угоди, які були б невдалими відповідно до стратегії, тоді як зелені кола вказують на успішні угоди з рухом на 20 пунктів у напрямку угоди. Цей приклад ілюструє типовий приклад трейдера, який націлює кількість пунктів «x» за несприятливих умов, що часто призводить до торгівлі помстою та програшних угод.

ЗОСЕРЕДЬТЕСЯ НА ВАЖЛИВОМУ: ВИГРАШНА СТРАТЕГІЯ

Замість того, щоб зосереджуватися на отриманні певної кількості пунктів на день, трейдери повинні зосередитися на тому, що можна контролювати. У торгових термінах це стосується досконалого дотримання стратегії , без емоцій чи вагань. Після того як стратегія сформульована, найважливішим кроком є ​​виконання самої стратегії.

Трейдери повинні дотримуватися плану, не впадаючи в самовпевненість у разі успіху, і не ухилятися від розміщення наступної угоди в разі програшу. Зосередження на стратегії дозволяє трейдерам триматися подалі від торгівлі помстою. Торгівля помстою є природним другом для націлювання на певну кількість пунктів щодня. Це тому, що коли трейдери відстають від цілі, це може призвести до надмірної торгівлі, щоб «надолужити». Ця надмірна торгівля зазвичай призводить до все більших і більших втрат. Якщо трейдер впевнений у стратегії; виграш чи програш кожної окремої операції не має значення. Трейдери повинні уникати торгівлі як помсти або коригування розмірів торгів, щоб компенсувати втрати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається