Стратегія ШІ №1, щоб почати заробляти великі гроші

Зміст

Використовуйте цей метод, поки він маловідомий

З моменту виходу ChatGPT і Midjourney люди шукають способи використання інструментів штучного інтелекту для заробітку...

... і хоча більшість методів заробітку за допомогою ШІ звучать багатообіцяюче на початку, вони не працюють в довгостроковій перспективі і дозволяють заробити лише пару баксів час від часу.

У цій статті я хочу показати вам інший метод, який дозволяє стабільно заробляти гроші протягом тривалого часу - метод, який працюватиме і в майбутньому, дозволяючи вам отримувати хороший дохід тільки за допомогою АІ.

Зміна мислення про гроші завдяки АІ:

Причина, через яку більшість бізнесів зі штучним інтелектом не працюють, полягає в тому, що люди створюють масовий контент за допомогою таких інструментів, як ChatGPT, сподіваючись на рейтинг статей у Google або створення електронних книг на Amazon KDP...

... проблема в тому, що масовий контент у кращому випадку посередній, а конкуренти, які створюють високоякісний контент, написаний людиною, завжди на висоті.

- Отже, розуміння того, що ШІ, який може генерувати текст, недостатньо для заробітку... як щодо ШІ, який може генерувати зображення...

Саме тут заробляються справжні гроші... Розумієте, якщо текст все ще недостатньо добре генерується штучним інтелектом, то зображення - ні, насправді, ШІ може створювати прекрасні витвори унікального мистецтва, використовуючи лише 2 речення, які ви пишете.

Як стати графічним дизайнером зі штучним інтелектом:

Отже, найкращий спосіб заробляти гроші за допомогою ШІ - це стати графічним дизайнером і створювати твори мистецтва за допомогою таких інструментів, як Midjourney - як варіант, ви також можете використовувати Canva... яка також має хороший інструмент для створення зображень зі штучним інтелектом.

Створюємо мистецтво штучного інтелекту:

...але як можна заробляти гроші за допомогою ШІ-арту... ну, є кілька методів... найкращий з них включає створення мистецтва, яке можна продати на Etsy за допомогою Printify.

Як заробити гроші за допомогою ШІ-мистецтва:

Ви можете створювати роботи зі штучним інтелектом для таких полотен, як пейзажі, і продавати їх на Etsy, щоб люди купували і вішали на стіни.

Найкращі ніші на Etsy для мистецтва штучного інтелекту:

На Etsy є багато магазинів, які вже роблять це в різних нішах. Прикладами робочих ніш прямо зараз є

  • Пейзаж тропіків, пляж, відпустка

  • Спорт

  • Мотивація підприємця

Це добре працює, і ви можете створювати унікальні витвори мистецтва за допомогою Canva, а потім продавати їх за допомогою Printify.

Будьте послідовними у створенні мистецтва:

За допомогою цього методу ви можете створювати 2-3 роботи в день і з часом створити магазин Etsy, який буде приносити великі гроші.

На Etsy найважливіше - залишатися послідовним у створенні нових продуктів, тому переконайтеся, що ви дійсно створюєте нові дизайни щодня, щоб з часом розвивати свій магазин.

Пошук натхнення для вашого мистецтва штучного інтелекту:

Щоб отримати додаткове натхнення для створення мистецтва, ви можете зайти на Etsy і ввести широке ключове слово у вашій ніші, наприклад, «тропічне мистецтво», а потім подивитися, які дизайни посідають перші місця.

Потім просто копіюйте дизайни, які, як ви бачите, вже добре продаються.

Час до успіху:

Щоб досягти успіху в цій справі, варто поставити собі за мету мати 1000 готових до продажу дизайнів у вашому магазині, і якщо ви будете створювати по 3 унікальних дизайни щодня, то досягнете цієї цифри через рік.

На цьому етапі ваш магазин Etsy буде здійснювати стабільні продажі, що дозволить вам заробляти хороші гроші, які в основному є пасивними.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

750.7KПрочитань
11Автори
567Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається