Якщо ви новачок у світі криптовалют або нещодавно дізналися, як Notcoin зробив багатьох людей мільйонерами, зверніть увагу на те, як працює нещодавно відкритий Tapswap airdrop і чи може він покращити ваше фінансове становище найближчим часом.

Tapswap — це гра-клікер, яка обіцяє надати аналогічні можливості, як і Notcoin та інші популярні ігри-клікери в Telegram. Хоча Tap-coin не є справжнім майнінгом, ми розглянемо його в цій же категорії, оскільки більшість онлайн-програм для заробітку криптовалют позиціонуються подібним чином. У цій статті ми дізнаємося все, що потрібно знати про гру та роботу Tapswap airdrop.

Як Почати Використовувати Tapswap Airdrop

1. Щоб розпочати, вам потрібно перейти за посиланням на “Skarb”. Цей процес автоматично перенаправить вас у Telegram

2. Після цього ви зможете приєднатися до спільноти та взяти участь в airdrop, натискаючи на гру. На екрані з'явиться жирна монета T, яку потрібно натискати, щоб накопичувати більше монет. Ваш баланс монет зростає щоразу, коли ви натискаєте на неї.

На сторінці гри є чотири опції; нижче наведено пояснення кожної з них:

###1. Учасники

Ця вкладка дозволяє переглядати всіх друзів, яких ви запросили або порекомендували, а також створювати реферальне посилання. Бонус за рефералів збільшує ваш баланс монет.

### 2. Завдання з обміну натисканнями

На сторінці завдань ви знайдете завдання для збільшення балансу монет. Серед завдань - стати членом спільноти, отримувати бонуси за щоденні перевірки, досягти певної кількості натискань тощо. Таким чином, ви швидше заробляєте монети.

### 3. Стейкінг з Tapswap

Ви можете зафіксувати певну суму вашого балансу Tapswap, щоб збільшити свої заробітки. Однак я не рекомендую робити це зараз; краще зачекати, поки проект стане більш зрілим і усталеним.

### 4. Прискорення

Як випливає з назви, використання цих функцій збільшує загальну кількість ваших монет. Серед них W-orker (авто натискання бот), зарядний пристрій (для прискорення поповнення енергії вашого бота) та багато інших опцій. Завжди перевіряйте сторінку прискорень, оскільки доступні щоденні безкоштовні прискорення, такі як Lucky Dice і Full Battery, які дозволяють миттєво поповнити вашу енергію тричі безкоштовно.

Чи Є Airdrops Прибутковими?

Чесно кажучи, не кожен airdrop є прибутковим. Часто кілька проблем призводять до того, що деякі проекти airdrop врешті-решт не відповідають очікуванням. З іншого боку, вам може пощастити, як криптоентузіасту, який зміг отримати airdrop Notcoin.

Як Я Можу Заробити на TapSwap?

Як і Notcoin, airdrop Tapswap буде занесено перед тим, як ним можна буде торгувати. Для підключення вашого гаманця спочатку створіть гаманець Solana або Phantom, потім увійдіть до свого облікового запису онлайн або через TapSwap у Telegram.

Заключні Слова!

Низький темп накопичення монет у чат-боті Tapswap, встановлений за замовчуванням на рівні 500 Max, ускладнює можливість заробити багато грошей. Щоб збільшити свої заробітки, ви повинні зробити апгрейд. Також потрібно багато енергії для очікування її відновлення, особливо якщо ви використовуєте програмне забезпечення для авто-кліків.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Denis
Denis@Denis

Саморозвиток

3.2KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається