Публікація містить рекламні матеріали.

TAPSWAP - клікер на блокчейні SOLANA, аналог NOTCOIN

Проект TapSwap є інноваційною ініціативою в сфері децентралізованих фінансів. Дуже схожий на NotCoin, але використовує блокчейн Solana для створення швидкої, ефективної та безпечної платформи для обміну криптовалют.

Все, що потрібно зробити, щоб отримати монети, це відкрити TapSwap Telegram-бот і почати видобувати.

TapSwap представляє токен Taps, який є ключовим елементом його екосистеми, з максимальною кількістю 1 мільярд токенів. Проект наголошує на децентралізованому управлінні, дозволяючи власникам токенів брати участь у прийнятті рішень. Тобто, на відміну від NotCoin, кількість монет відразу лімітована, що забезпечить більшу вартість монети.

Стратегія розподілу токенів Taps розроблена для активного залучення та винагородження спільноти, виділяючи 50% активним членам спільноти, 30% до скарбниці для розвитку платформи та решту команді, радникам та на підтримку ліквідності.

Дорожня карта окреслює поетапний підхід, починаючи з залучення спільноти через TapSwap Telegram-бот для первинного розподілу токенів, за яким слід запуск ключових функцій платформи, таких як обмін та майнінг ліквідності, та завершуючи розширенням можливостей власників токенів та активацією управління спільнотою.

Загалом, протягом 6 місяців через TapSwap Telegram-бот буде розподілено 20% токенів (100 мільйонів). Ще 20% буде розповсюджено через airdrop для активних користувачів.

Механіка видобутку монет така сама, як у NotCoin:

Tap-to-Earn

Монети видобуваються шляхом тапів на відповідну іконку в центрі екрану.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тимур Артур
Тимур Артур@7lI6cMdIWLcIGgt

558Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 23 травня

Більше від автора

  • TapSwap Mining by Solana - що це таке і як тапати і коли лістинг?

    TapSwap розроблений на основі блокчейну Solana, надає користувачам можливість займатися майнінгом криптовалют через популярний месенджер Telegram. У цій статті ми розглянемо, що таке TapSwap Mining, як він працює, і чому варто звернути на нього увагу.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • TAPSWAP готується роздати дроп

    🔸 TAPSWAP - це платформа для обміну криптовалют на Solana.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається