Публікація містить рекламні матеріали.

Телеграм бот Дурова DOGS: дата лістинга

Якщо хочеш дізнатися більше про світ цифрових активів, прибуткові активності та актуальні події, підписуйся на наш телеграм! 🚀💰

Будь в курсі найсвіжіших новин та можливостей у крипто-світі! 🌐✨

Приєднуйся до нашої спільноти прямо зараз! 📲👥
👉 Телеграм канал

DOGS listining

Добрий вечір, у цій статті ми поговоримо з вами про швидкий листинг токена $DOGS.

Якщо ви ще не встигли отримати найшвидші мем-коїни, переходьте за посиланням, принцип нарахування надзвичайно простий, не упустіть свою можливість заробити без вкладень.

Коли відбудеться листинг Dogs?

Проект Dogs увірвався зовсім недавно у всесвіт Telegram, позиціонує себе як швидкоплинний проект, який не збирається затягувати і чекати листингу. Отже, багато хто вважає, що листинг токена $DOGS відбудеться 14 серпня, давайте подумаємо чому.

Зображення з офіційного Telegram каналу Dogs

22 липня в офіційному Telegram співтоваристві Dogs з'явилося незатійливе зображення, на якому можна побачити спотті, ноутбук із символом TON, здавалося б усе нічого, якби не одне але. Особливо уважні чітко побачать ліворуч календар, на якому обведено в круг число "14". Можливо, це і є натяк на скорий листинг, до того ж 14 серпня - це день народження Telegram.

TON was listed on Binance today!

На момент написання статті TON вийшов на бінанс і в цей день в офіційнму каналі DOGS була така каритинка з натяком. Далі думайте самі)

Також 6 серпня був ось такий пост:

06.08

На яких біржах вже торгується Dogs на премаркеті?

Токен $DOGS вже активно торгується на премаркеті таких криптобірж: Bitget, Gate.io, BingX.

Середня ціна токена $DOGS на премаркеті становить 0.0046 $USDT. Тобто 1 $DOGS в теорії може коштувати близько 4 копійок. За річний акаунт дають близько 1 тисячі $DOGS, решту рахуйте і думайте самі.

Dogs premarket

Що важливо розуміти у новому тренді мем-коінів

Хочеться звернути вашу увагу на те, що подібні мем-проекти живуть дуже мало, як правило не більше року. Такі проекти, як Hamster Kombat, приречені на провал з самого початку, але DOGS дійсно має величезний потенціал, серед усього «сміття» - це знахідка.



Якщо хочеш дізнатися більше про світ цифрових активів, прибуткові активності та актуальні події, підписуйся на наш телеграм! 🚀💰

Будь в курсі найсвіжіших новин та можливостей у крипто-світі! 🌐✨

Приєднуйся до нашої спільноти прямо зараз! 📲👥
👉 Телеграм канал

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
DEXBOX
DEXBOX@dexbox

Українська крипто спільнота

13.8KПрочитань
0Автори
21Читачі
На Друкарні з 6 липня

Більше від автора

  • Чекер дропу від Grass: Як Перевірити Свою Винагороду

    Напевно, всі вже чули про проект Grass. Так ось, тепер вийшов чекер дропу, за допомогою якого можна перевірити, чи маєте ви право на дроп та дізнатися приблизну кількість токенів. Хочете дізнатися більше про те, як перевірити свою винагороду? Читайте повну статтю!

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop
  • UpRock DePIN: Перетвори Свій Інтернет у Криптовалютний Дохід

    Заробляйте на невикористаному інтернеті та підтримуйте Штучний Інтелект одночасно! UpRock DePIN дозволяє отримувати криптовалюту, просто використовуючи свій смартфон. Мінімум зусиль – максимум вигоди! Дізнайтесь, як легко перетворити невикористані ресурси на пасивний дохід.

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop
  • BitFlow: Остання хвиля BitFlow Points перед дропом

    BitFlow, один з найкращих DEX агрегаторів на Stacks, оголосив фінальну хвилю BitFlow Points перед очікуваним дропом. Проєкт швидко розвивається, інтегруючи нові протоколи та гаманці. Деталі про апдейт та що це означає – дізнавайтеся в статті.

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop

Вам також сподобається

Коментарі (1)

https://t.me/dogshouse_bot/join?startapp=HwdbwQoRQuSHiO13bN8Cww

Вам також сподобається