Ігри в яких можна заробляти криптовалюту

Шукаєте ігри в яких можна заробляти криптовалюту? Ми знайшли для вас платформу де зібрані абсолютно всі легальні ігри для заробітку. Chainplay був створений, щоб вирішити цю проблему, віддавши перевагу зручності користувача. Chainplay – це агрегатор інформації для простору gamefi, де користувачі можуть дізнатися про рейтинги ігор, раунди фінансування, платформи для збору коштів, результати гільдій та інвесторів, способи заробітку для гравців. Все поєднано в одне і доступне в Chainplay.

ChainPlay – це універсальний центр для ігор із блокчейном. Платформа спеціально розроблена, щоб допомогти крипто-геймерам отримувати зведену інформацію з багатьох областей ринку GameFi.

Замість того, щоб дослідити кожен криптоігровий проект окремо, щоб дізнатися про його потенціал, інвестиційні можливості та події, ChainPlay об’єднує та надає користувачам всю цю інформацію на одній платформі. Ця агрегована інформація в режимі реального часу заощаджує ваш час і гарантує, що ви завжди будете в курсі подій в ігровому просторі «грай, щоб заробити».

Ігри в яких можна заробляти криптовалюту

Кому слід використовувати Chainplay?

Всім учасникам крипторинку та особливо тим, хто цікавиться ігровою сферою, тому що Chainplay дозволяє:

  • Слідкуйте за цінами на монети, токени GameFi за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу.

  • Слідкуйте у будь-який час, у будь-якому місці та швидко

  • Отримайте інформацію про монети, проекти IDO, події роздачі, за якими ви стежите. Ось деякі переваги Chainplay, які я вважаю корисними для користувачів:

  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, простий та зручний у використанні з багатьма братами.

  • Надайте інформацію про багато бірж, багато монет.

  • Відображати/нагадати інформацію, основні події монет візуально.

  • Підтримка різних категорій, включаючи новини, гільдії, події… з багатьма фільтрами.

  • Хороші можливості Chainplay

Основна мета ChainPlay – розкрити цю інформацію та об’єднати її на одній зручній для користувача платформі. Для цього портал агрегатора інформації має багато можливостей. Нижче наведено деякі з найважливіших функцій ChainPlay і те, для чого ви можете їх використовувати.

Рейтинг ринкової капіталізації

Однією з найважливіших деталей, які вам потрібні в іграх з блокчейном, є їхня продуктивність. Знання того, наскільки хороша гра, може допомогти гравцеві чи інвестору вирішити, чи варте воно того.

Ігри в яких можна заробляти криптовалюту

ChainPlay дозволяє користувачам побачити продуктивність ігрового проекту на блокчейні, використовуючи функцію рейтингу ринкової капіталізації.

За допомогою цієї функції користувачі можуть бачити обсяги транзакцій та ціни токенів у режимі реального часу. Рейтинг ринкової капіталізації також має цілісний дизайн інтерфейсу, який гарантує, що користувачі отримають найкращі враження. Великі учасники ринку

Якщо все, що вам потрібно, це інформація про те, які блокчейн-проекти отримали або втратили найбільшу вартість за певний час, ви можете використовувати функцію великих ринкових двигунів, щоб відфільтрувати результати.

Ця функція перераховує криптоігри залежно від вартості їх токенів, отриманих чи втрачених. Він також має фільтри, які допомагають вам відстежувати ці значення для кожного ланцюжка блоків, жанру чи платформи. Ви також можете налаштувати функцію так, щоб вона відображала результати протягом останніх 24 годин, тижня або навіть 30 днів.

Крім того, користувачі можуть використовувати фільтри для перегляду потрібних категорій. Наприклад, за жанрами, блокчейном, по платформі, ігри в яких можна заробляти криптовалюту. Він покаже вам усі проекти, пов’язані з фільтром, вибраним користувачем.

Збір коштів

Знання того, скільки грошей зібрав конкретний ігровий проект, і окупності проекту (ROI) також є важливим при виборі крипто-ігрового проекту, частиною якого він стане. Вам слід уникати старих проектів із низьким ROI або невеликою кількістю інвесторів, тому що вони не приносять багато прибутку. Використовуючи функцію збору коштів у Chain Play, ви можете швидко визначити дати збору коштів, загальну суму фінансування, отриманого проектом, та залучених інвесторів.

Ігри в яких можна заробляти криптовалюту

Ця функція також зручна для інвесторів, оскільки допомагає їм відстежувати поточні ринкові тенденції руху коштів для венчурних фондів. Вони також можуть використовувати його для оцінки того, скільки капіталу було нещодавно об’єднано на ринках криптовалютних ігор та середнього розміру збору коштів для кожного ігрового проекту.

Інвестор

ChainPlay також допомагає вам стежити за інвесторами у криптоігри. Платформа має функцію інвесторів, яка показує останню інформацію про інвесторів. Серед деталей ви можете знайти кількість ігрових проектів, які є у інвестора, ROI цих проектів та які інвестиції зробили їх найвищими ROI.

Ігрове МПО

Крім надання інформації про криптоігри в режимі реального часу, ChainPlay пропонує користувачам глибоке занурення в попередні результати криптоігрових проектів, перерахованих на платформі.

Ви можете отримати відомості про ICO, IDO, IEO та IGO у крипто-іграх, використовуючи «Gaming IGO». Ця функція — те, що вам потрібно, щоб дізнатися про всі важливі подробиці про державне фінансування конкретної гри з блокчейном.

Платформи для збору коштів

Панелі запуску дозволяють випадковим інвесторам брати участь у потенційних проектах на ранній стадії, які раніше були зарезервовані великими інвесторами. З іншого боку, користувачам часто потрібно багато часу, щоб вирішити, який лаунчер краще для них.

Розуміючи цю складність, Chainplay надає інструмент, який збирає детальну інформацію про всі панелі запуску ігор. Користувачі можуть швидко знайти поточну рентабельність інвестицій, рентабельність інвестицій ATH та, що найважливіше, мінімальні вхідні витрати для приєднання до цих панелей запуску.

Продуктивність ігрової гільдії

Пошук ігрової гільдії, яка відповідає вашим потребам, згодом стає все складнішим через величезну кількість інформації про крипто-ігри. Але в ChainPlay є функція ігрової гільдії, яка полегшує для вас процес дослідження. Ця функція містить всю важливу інформацію, необхідну для вибору даної гільдії. За допомогою цієї функції ви знайдете докладну інформацію про кількість співтовариств, якими володіє гільдія, в яких ігрових проектах вона брала участь, а також про її ринкову капіталізацію. Існують також інші ключові деталі інвестицій, такі як відсоткова ставка гільдії, яка вказується у співвідношенні розподілу прибутку.

Події

Нарешті, Chainplay надає користувачам календар майбутніх подій відповідно до бажання Chainplay бути агрегатором інформації для простору gamefi. Тут користувачі можуть відстежувати продаж токенів GameFi і не втрачати вигідні інвестиційні можливості.

Як додати гру з блокчейном у ChainPlay?

Якщо ви розробник і розробили нову криптогру, ви також можете додати її до ChainPlay, щоб зацікавленим сторонам було простіше знайти інформацію про неї. Ось простий покроковий процес додавання нової гри в ChainPlay.

  1. Відвідайте веб-сайт ChainPlay.

  2. Натисніть кнопку «Додати гру» у верхньому правому кутку екрана.

  3. Заповніть відомості про гру, включаючи її назву, короткий опис, логотип, жанр, блокчейн та платформу, на якій вона працює, а також вкажіть, чи гра це гра на якій можна заробити гроші.

  4. Розмістіть посилання на сайт гри та сторінку у Twitter. Інші необов’язкові посилання, які ви можете додати, належать до ігрових сторінок Discord, Telegram, Facebook, YouTube, Medium та Reddit.

  5. Завантажте зображення в поле Галерея та посилання на відео в полі Відео.

  6. Додайте інформацію про токени гри, адресу смарт-контракту та його токеноміку.

  7. Натисніть кнопку « Відправити », щоб додати нову гру.

ChainPlay – це універсальний центр інформації про ігри з блокчейном на яких можна заробляти. Портал збирає величезну кількість інформації на ринку Gamefi. Дані ChainPlay варіюються від фінансування ігрових проектів, стартових майданчиків та подій. Як користувач ChainPlay ви можете вивчити все це, використовуючи прості функції, які підходять для новачків і тих, хто вже має глибоке розуміння ринку GameFi.

Chainplay – досить корисний сайт для тих, хто особливо цікавиться GameFi. Chainplay має безліч переваг, таких як висока інтеграція інформації, гарний інтерфейс, простота, зручність використання та сумісність із новими користувачами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

612.8KПрочитань
11Автори
459Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається