Tik Tok як засіб заробітку від 50.000 гривень на місяць, та отримання популярності з повітря

Сьогодні покажу вам, який контент буде не просто "заходити", а "залітатиме" в рекомендації зі швидкістю світла, а тим часом у вас з'явиться азарт, і ви експериментуватимете з різними підходами та ефектами.

Розберемо такі питання: "Що буде актуально?"/"Які відео частіше залітатимуть у реки?" та головне "Що знімати цього року?".

Ви напевно в курсі, що в цій соцмережі сидять давно вже не одні тільки діти, а дорослої (розумної) частини стало тільки більше, ось наприклад саме дівчата та хлопці віком від 21 до 35 років (зараз це переважна частина якщо що).

Тому не стрімно щось знімати, переливати в Інсту, щоб потім на цьому звичайно ж заробляти, продаючи рекламу.

Контент стає все більш якісним, незважаючи на те, що в рекомендації залітають навіть ролики зняті на 1,5 мрх. Це не дивно, адже щодня на майданчик приходять десятки тисяч авторів, з різних країн, а контент тільки покращується, через конкуренцію, що росте за увагу (а трафік це золото XXI століття).

Почнемо з першої теми про зйомку.

Відоси можуть бути зовсім різними. Від того, де смартфон падає, а потім повертається, а автор вже або в іншому одязі, або в іншому місці, до того що в кадрі вас багато і ви самі з собою спілкуєтеся.

В основі такого підходу лежать:

  • круті та плавні переходи;

  • склеювання;

  • відмінна якість (апаратура вирішує).

Таких роликів стає все більше і більше, але якщо ви тіктокер-початківець, і у вас немає апаратури або навичок професійного монтажу, то вам неодмінно необхідно почати качати свої скіли.

Загалом для тих, хто не хоче морочитися, можете спробувати хайпануть на трендах моди.

Цей тренд обрушить шквал коментарів під ваші відео, і виб'є його в рекомендації як ментос із колою перевернуту пляшку прямо в космос.

Так що можете запропонувати своїй дівчині спробувати зайнятися модою, і підбирати щодня луки і під настрій, і під ситуації, і можете хейтити тих, хто абсолютно не вміє одягатися (60% країни ходять у будь-чому).

Для цього способу достатньо камери телефону та простого монтажу з накладенням картинок на відео.

Взагалі цей формат відмінний варіант для старту в розвитку тікток-блогерам-початківцям, хлопці теж можуть брати на озброєння такий спосіб, так як мода це не тільки "дівчаче заняття", окей?

Ще один формат, який працював, працює і працюватиме дуже довгий час, так що беремо його також собі на замітку.

Тут тематика схуднення відразу спадає на думку, а також можна впихнути макіяж, або настрої після якихось безглуздих ситуацій, експериментувати можна вічно.

Можна показувати як змінилася мода і ваш стиль, можна показувати свої старі фотки і показувати те, що зараз.

Головне, щоб результат був очевидним, а музика була в тему.

Фішка: так робили американські тіктокери, показували два однакових відео назвавши до/після і після цього люди не розуміли, а в чому "фішка то", що "вони не помітили", і що "автор переплутав і вставив одне й те ж відео" (Типу переплутав), такі відео за менш ніж добу залітали на 1-1,5 млн. переглядів.

Ідемо далі.

Так, своїми руками створюєте що завгодно, і знімаєте це у високій якості з прискоренням під музику, або з роз'ясненнями, або взагалі з гумором.

Ви скажете, що ТТ переповнений цим підходом, а я вам скажу, що ця тематика має настільки величезну аудиторію, що навіть на ютубі свіжі канали залітають у тренди.

Берете загальновідомий факт, і говорите про те, що це правда чи брехня. Можна робити щось схоже на руйнівників легенд, лише у 15-секундному форматі, тобто перевіряючи той чи інший факт.

Цілком банальна, але актуальна штука, яка дозволяє по клацанню пальця міняти зачіски або одяг, так що тут треба буде потренуватися вам зі зйомкою та монтажем.

Найпростіша тематика і дуже поширена, в якій можна багато чого привнести нового, або придумати незвичайну подачу, але сама по собі тематика залишається вічно актуальною.

Наведу кілька ідей для роликів:

  • Три факти, за якими зрозуміло, що твій хлопець тобі зраджує;

  • Як швидко закохати у себе хлопця (дівчину);

  • Як зрозуміти, що ти закохався?

Досить складний для новачків підхід, але мільйони переглядів можна зібрати, якщо все робити якісно та чітко.

Пародії на відомих блогерів, політиків чи музичних виконавців.

Все це дозволить зібрати хайп на чужих іменах та виростити аудиторію не лише в рамках Тік Току, а й на ютубі.

Банально, але ефективно. Можна поєднувати з усім, що тільки на думку спаде.

  • ТОП 3 способи схуднути до літа;

  • 5 найкращих вправ, щоб накачати руки (ноги);

  • Потім показуєте у форматі до/після;

  • І робите експеримент у стосунках дівчат до качків (як варіант);

  • Руйнуєте міфи про качків і т.д.

Для тих, хто не живе в Україні, чи подорожує. Для вас це дуже ефективний спосіб набрати аудиторію на ваш інстаграм-профіль із красивими відретушованими фотками природи та архітектури.

Приклади:

  • Скільки заробляють в Америці?;

  • Порівняння рівня життя;

  • Корисні лайфхаки за путівками та житлом тощо.

Блог за кордоном це офігенно круте джерело контенту, який нереально потужно заходить у Тік Тоці.

Логіка така сама, як і в попередній темі. Чим відрізняється життя у провінції від столиці тощо.

Останній на сьогодні напрямок, який точно залітатиме у рекомендації. Огляди, лайфхаки та просто тонни ідей, які будуть цікаві навіть старшому поколінню.

Зважаючи на те, що аудиторія значно подорослішала, то попит на такий контент також тільки зростає.

Тому встигайте зайняти цю нішу, якщо вона цікава. Більше нічого не скажу, крім того, що довгі видоси не заходитимуть, так що робіть не більше 20 секунд.

Висновок

Взагалі, від себе скажу вам про одну важливу річ, яку вам треба відчути. Ось коли ви будете знімати відео, ґрунтуючись тільки на тому, що ви дізналися про їх успішність, і що якщо ви теж знімите, то у вас буде також багато передплатників і переглядів.

Це в корені не вірно і працює не так. Вам потрібно "горіти" ідеєю, тобто знімати те, що вам подобається, і кайфувати від процесу, а не гнатися вічно за грошима, адже не в них сенс, це лише інструмент для досягнення мети.

Тому беріть тему, яка вам не просто "подобається" або "до душі", а саме ту, від якої у вас самих будуть мурашки. Адже глядачі це побачать і відчують, і повірте, ваші відео вистрілять навіть у нудних за мірками аудиторії тематикам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

615.4KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається