Публікація містить рекламні матеріали.

Топ-5 ідей для Telegram-каналу – Рейтинг 2024

Практично кожен користувач, який так чи інакше заробляє в Інтернеті, замислювався або вже має групу в Telegram-каналі. Проблема в тому, що перед створенням подібного бізнесу з дійсно гарною рентабельністю необхідно зрозуміти, як Ви зароблятимете. Тільки на продажі реклами через ✅Collaborator✅ або ✅Adsell✅ – багато не заробиш, якщо Ви не пишите про новини, і у Вас немає додаткового джерела трафіку (Тік-Ток, Пінтерест, Ютуб та інші). Тому набагато доцільніше визначитися ще на перших етапах з тим, за рахунок чого Ви зароблятимете. Знайти весь список необхідних партнерських програм можна на ✅Admitad✅. Що ж до ідей, які цілком ефективно працюють навіть за наявності невеликої кількості передплатників...

Aliexpress

Вічна тема, яка вже багато років не втрачає своєї актуальності. Проте, з появою нових каналів заробляти свій відсоток від партнерських продаж – складніше. Тому досвідчені власники телеграм-каналів намагаються звужувати запит:

  1. Огляди біжутерії;

  2. Огляди одягу;

  3. Огляди електроніки;

  4. Огляди товарів для дому;

  5. Огляди товарів для тварин.

Список не є остаточним, але кожен такий канал може залучити від 100 до 1000 передплатників без особливих вкладень, використовуючи Пінтерес або інші платформи для старту. Як заробляти на такому каналі, раніше розповідали – ТУТ.

Канал про хобі або професію

Багато авторів готові вкладати у 100 разів більше зусиль, переписуючи чужий контент, отримуючи мінімум зиску, ігноруючи свій досвід. Насправді хороший копірайтер заробить набагато більше на групі, присвяченій його ремеслу, ніж на каналі про фінанси чи бізнес, адже немає досвіду та необхідних знань. Доведеться «висмоктувати з пальця» теми, в яких немає розуміння підводного каміння та інших аспектів, і читається це завжди вкрай швидко і просто всіма, хто вже робив стартапи чи свої проекти. Навіщо? Якщо у Вас є досвід у рибалці, в ремонті техніки, в галузі заробітку в Інтернеті – робіть тематичний контент, ділитесь досвідом. Кожна ніша має партнерські програми або реферальні посилання, список яких ми вже представляли. Займайтеся своєю справою, і у вас буде рости група органічно та природно.

ІІ

Багато груп, присвячених розвитку сервісів на базі штучного інтелекту, вже мають сотні тисяч підписок. Чи варто цього боятися? Ні! Щодня з'являються нові сервіси для власників YouTube, сайтів, музикантів, бізнесу, дизайнерів тощо. Майже кожен сервіс пропонує партнерську програму, за допомогою якої Ви можете заробити, маючи свою цільову аудиторію. Плюс такої групи в тому, що можна робити огляди сервісів на YouTube або TikTok, що дозволить швидко знайти велику аудиторію передплатників у Telegram за мінімальних витрат. Для цього досить просто використовувати програму для зйомки власного екрану і озвучити те, що відбувається. Покращення якості звуку дозволить https://podcast.adobe.com/enhance.

Маркетинг

Рейтинг найкращих ідей для створення Telegram-каналу поповнює тема маркетингу, бізнесу, ідей, стартапів та інше. Тут найбільша кількість партнерських програм та широке поле для обговорення різних цікавих тем. Розглянемо кілька варіантів:

  1. Цікаві факти про бізнес, великі компанії. Обговорення новин та стартапів. Просування своїх реферальних посилань.

  2. Знижки, акції, промокоди. Можна розповідати про розіграш різних магазинів. Далі підключаємося до Admitad, отримуючи відсоток від продажу послуг або товарів.

  3. Канал, присвячений діяльності певної професії. Наприклад, Веб-майстри можуть непогано заробити на інструкціях з безкоштовного просування сайтів. У майбутньому вже навчені користувачі зможуть віддячити за це своїми успіхами та інтересом до вже платних сервісів.

Криптовалюта

Як і раніше, найкращою ідеєю для просування групи в Telegram є криптовалюта, але не все так однозначно. Заробляти на подібних каналах можуть ті люди, які справді залучені до процесу. Користувачі, які знають про тестети та аірдропи отримують винагороду за залучених користувачів за рахунок реферальних посилань. Без розуміння, який із проектів має перспективи, навряд чи варто займатися розвитком такої групи.

Якщо ці ідеї були для Вас корисними, підписуйтесь на наші групи:

Revizorchyk – блог про Aliexpress;Заробіток онлайн – про різні способи заробітку в Інтернеті;Шопоголік – знижки, акції, промокоди.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається