Топ-5 кращих мобільних кондиціонерів - Рейтинг 2024 року

Зміст
Лучшие мобильные кондиционеры 2023 года

Не завжди, і не всім потрібна повноцінний спліт-система, щоб організувати собі в приміщенні комфортний мікроклімат. Є переносні рішення, ціни на які залишаються стабільними протягом кількох останніх років. Недооцінювати їхню ефективність при цьому не варто. Так, такі агрегати більш шумні, вони мають менше параметрів налаштування потужності, займають місце в кімнаті, але цілком можуть організувати прохолоду, і виконують поставлені завдання набагато краще, ніж багато хто собі уявляє. У нашому рейтингу найкращих мобільних кондиціонерів 2024 року представлені актуальні моделі, які можна знайти на теренах України. Ми складали вибірку з розрахунком на бюджетних різних покупців, починаючи від недорогих пристроїв, закінчуючи високопродуктивні для послідовного охолодження різних кімнат, а не однієї, як у випадку зі спліт-системами.

Кращі недорогі підлогові кондиціонери

У цій категорії зібрано бюджетні мобільні кондиціонери, розраховані на обслуговування територій переважно до 20 квадратних метрів.

Beko BP 207 C

Лучшие мобильные кондиционеры

Відразу варто сказати, що виробник цієї моделі входить до списку провідних фірм з виготовлення мобільних кондиціонерів, але лінійка Beko BP 207 C, на наш суб’єктивний погляд, трохи гірша щодо співвідношення ціна/якість попередника. Тим не менш, характеристик вистачає, щоб відкрити наш Топ-10 підлогових кондиціонерів. По-перше, тішить високу якість механічного керування. По-друге, цей гаджет має інтелектуальну систему, завдяки якій спрощується процес налаштування параметрів. Втім, користувач самостійно може вибирати інтенсивність як охолодження, і швидкість обертання вентилятора. Однією з важливих особливостей цієї лінійки є економічність. При цьому пристрій працює на базі фреону R290, який вважається безпечним.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • відомий виробник;

  • безпечний фреон;

  • просте налаштування;

  • зручне управління.

Мінуси:

  • середнє осушення.

TCL KY-18/QY(MZ)(NX)

Лучшие мобильные кондиционеры

Важко сказати, скільки років ця німецька компанія радує якісною кліматичною та побутовою технікою. При цьому у різних цінових категоріях. Якщо ви не знаєте, який вибрати мобільний кондиціонер гарної якості, рекомендуємо звернути увагу на серію TCL KY-18/QY(MZ)(NX). Це легкий та компактний кондиціонер, що має яскравий екран та простенький пульт для дистанційного керування. До складу конструкції цього апарата входить якісний багаторазовий фільтр, що істотно зменшує кількість бактерій та сторонніх запахів. Працює агрегат, як і конкуренти, у трьох режимах. Потужності при цьому вистачає обслуговування приміщень до 20 квадратних метрів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • лояльна ціна;

  • добрий екран;

  • зручне управління;

  • оптимальна потужність;

  • нічний режим.

Мінуси:

  • не знайдено.

Grunhelm GMC-707

Кращі мобільні кондиціонери 2024 року

Найкращий недорогий мобільний кондиціонер 2024 року – це GMC-707 від вже названої компанії Grunhelm. Модель призначена для обслуговування приміщень до 21 кв. м, що підтверджує потужна силова установка на 2050 Вт. Апарат підтримує вентиляцію та осушення. З корисних функцій можна відзначити осушення, але в цьому випадку зазначена опція є доповненням, ніж повноцінним режимом. Продуктивність останньому становить 1.9 літрів на годину, чого цілком вистачає підтримки оптимального клімату у невеликому приміщенні. Вентилятор працює чудово. Тішить наявність таймера на 24 години, якісна фільтрація. Внутрішня система кондиціонера підлоги реалізована грамотно: з обслуговування проблем не виникає, в надійності техніки сумніватися не доводиться.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • випаровування конденсату;

  • економічність моделі;

  • відмінний вентилятор;

  • продуктивність;

  • добрий екран.

Мінуси:

  • не знайдено.

Кращі мобільні кондиціонери ціна/якість

У цій категорії представлені більш функціональні та потужні рішення для експлуатації у різних кімнатах. При цьому вони виконують поставлені завдання швидше і частіше працюють на базі більш сучасного холодоагенту.

Electrolux EXP26U338HW

Кращі мобільні кондиціонери 2024 року

Якщо ви шукаєте потужний кондиціонер для підлоги, то варто задуматися над покупкою Electrolux EXP26U338HW. Ця модель позиціонується як стабільний і надійний апарат для заміського будинку, так як про жодну установку внутрішнього блоку мови бути не може. При цьому компресор розкішно справляється з охолодженням великих приміщень. Оптимальне налаштування мікроклімату гарантує гранична простота керування. Однією з головних переваг є хороша циркуляція в районі 390 м3/год, що знову ж таки вказує на тривалий термін служби кліматичної системи. Говорячи про корисні функції, необхідно відзначити таймер, осушення, що не передбачає зміни температури. Тішить яскравий LED-дисплей, якість реалізації вентилятора, нічний режим роботи.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий екран;

  • відмінна продуктивність;

  • передбачено таймер;

  • якість конструкції;

  • зручне управління.

Мінуси:

  • є більш сучасна лінійка.

Cooper&Hunter CH-M12K6B

Лучшие мобильные кондиционеры

Cooper&Hunter CH-M12K6B - це потужний і надійний кондиціонер з високим рівнем ефективності. Він має потужність 12000 BTU, що забезпечує швидке охолодження приміщення площею до 30 кв.м. Модель оснащена інверторним компресором, що забезпечує економію електроенергії і плавне регулювання температури. Кондиціонер має сучасний дизайн і підходить для будь-якого інтер'єру. Він оснащений фільтром, що забезпечує чисте повітря в приміщенні, а також функцією автоматичного рестарту, яка відновлює налаштування після відключення електропостачання.

Дивитись ціни та модифікації

Як вибрати хороший мобільний кондиціонер?

Не секрет, що для будинку чи квартири частіше купують спліт-систему, що цілком логічно та зрозуміло. Альтернативним способом надходять у тих випадках, якщо немає бажання витрачати час та сили на встановлення такого обладнання, або є у вас велике приміщення, що потребує постійного кондиціювання. Отже, установки для підлоги все ж використовуються в офісах і на території заміських будинків. Якщо не знаєте, як вибрати мобільний кондиціонер, врахуйте такі моменти:

  1. Потужність. Вважається нормою 1 кВт на кожних 10 квадратних метрів. Виходячи з цього і потрібно підбирати установку. При цьому краще орієнтуватися на найбільшу кімнату в котеджі, будинку чи офісі.

  2. Споживана потужність. Ця характеристика визначає витрати ресурсів. Оптимально, щоб показник був утричі меншим за потужність охолодження, щоб не довелося переплачувати за електроенергію.

  3. Режими роботи. Сучасні підлогові кондиціонери підтримують не тільки охолодження та обігрів, а й вентиляцію, осушення повітря. Для заміського будинку весь список налаштувань рідко виправдовує неминучі додаткові витрати. Якщо ж шукайте кліматичну техніку для міжсезонної експлуатації, є сенс задуматися про купівлю функціональнішого кондиціонера з підтримкою вказаного переліку режимів.

  4. Додаткові опції. Деякі просунуті моделі підтримують «Турбо» режим швидкого охолодження великих територій, вміють усувати неприємні запахи завдяки вугільному фільтру, видаляють пил, зволожують повітря. Водночас, від недорогих моделей не варто очікувати на гарне та ефективне виконання зазначених завдань.

  5. Рівень шуму. Для мобільних моделей оптимальним показником вважається від 46 до 68 дБ. “Золотою серединкою” при цьому може назвати 48-52 дБ. Добре, якщо є «Нічний режим», в рамках якого використовується менша потужність, і силова установка працює тихіше.

Поради щодо вибору підлогового кондиціонера

  1. Клас мобільного винаходу необхідно вибирати, виходячи з типу приміщення. Для громадського офісу з великою кількістю прохідності та техніки, потрібна модель з продуктивністю на 25-30% вищою, ніж для звичайного житлового об’єкта нерухомості.

  2. Якщо купуєте таке обладнання на офіційному ресурсі виробника, не уникайте можливості отримати безкоштовний розрахунок необхідної потужності техніки.

  3. Розміри такої техніки безпосередньо залежать від продуктивності, тому, якщо вас цікавить невелика модель, готуйте до того, що для великого приміщення знайти відповідний варіант буде вкрай складно. Можливо, доцільніше звернути увагу на спліт-систему.

  4. У цьому сегменті техніки не варто прив’язуватися до виробника, тому що вибирати мобільний кондиціонер необхідно з урахуванням своїх потреб. Додатковий функціонал при цьому в преміальних рішеннях, який люблять провідні виробники, нерідко збільшує вартість на 50% мінімум, і при цьому не виправдовує очікувань протягом певного часу.

  5. Однією з найслабших складових конструкції такого обладнання є повітропровід. Переконайтеся, що він утеплений, щоб не платити за електроенергію.

  6. Бажано, щоб обрана модель оснащувалась конденсатозбірником, що спростити обслуговування техніки – очищення від конденсату.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

27.6KПрочитань
1Автори
19Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається