Публікація містить рекламні матеріали.

Топ-5 кращих розвиваючих іграшок з Аліекспрес – Рейтинг 2024 року

Купить на Алиэкспресс - оплата криптовалютой на Алиэксперс - Экономика

Сучасні технології та фантазія виробників іграшок сьогодні дозволяють створювати просто фантастичні речі. Їх легко відстежувати у Tik-Tok, Instagram, YouTube тощо. Цікаві іграшки швидко потрапляють у тренди та стають мішенню щедрих батьків. Дивно і те, що вагома частка таких винаходів Made In China. Безглуздо заперечувати той факт, що в Китаї виробляють величезну кількість справді цікавих товарів. Сьогодні ми пропонуємо поговорити про найкращі розвиваючі іграшки з Aliexpress 2024 року – з погляду нашого суб'єктивного погляду на це питання. Якщо Ви маєте свої рекомендації, не забувайте ними ділитися для інших читачів.

Топ-5 цікавих розвиваючих іграшок з Аліекспрес

Головоломка антистрес Pop It

Відкриває наш топ дитячих іграшок, що розвивають, дуже популярна кишенькова іграшка з антистрес, але з електронним управлінням. На відміну від класичних Pop It, потрібні поля підсвічуються, і дитина повинна реагувати на сигнали, встигаючи натискати на кружечки. Дуже цікава та кумедна гра навіть для дорослих. Можете не сумніватися, що вам захочеться протестувати головоломку самостійно. Працює від батарейок. Якість непогана. Звичайно, згодом інтерес до цього електронного Pop It почне згасати, але є маленький лайфхак - сховайте іграшку на кілька днів, і інтерес знову з'явиться. З переваг відзначимо доступну вартість та розвиток як моторики, так і реакції.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

розвиток моторики;розвиток реакції;цікава іграшка;доступна ціна.

Мінуси:

швидко набридає.

Іграшка касир

Електронні Діти Рольові Ігри Моделювання Супермаркет Касовий Апарат Гра Іграшка  Касир Роль Рольові Ігри Дівчина Подарунок | Іграшкові гроші та банківські  іграшки | Індіго

Список хороших іграшок з Аліекспрес поповнює іграшка-касир, що дозволяє відтворити реалістичний досвід моделювання, яка підходить для діток дошкільнят. Ця іграшка покликана познайомити дітей з основами математики, покращить координацію та концентрацію. Незважаючи на доступний цінник, пристрій виготовлено з якісних матеріалів, приємних на дотик. Виходячи з відгуків, такий спосіб знайомства з шопінгом подобається діткам і розвиває інтерес до цифр.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

звукова індикація; якісні матеріали; гарне складання; доступна вартість.

Мінуси:

явних немає.

Книга Монтессорі

Тканевая книга Монтессори, детская ткань, 3D история для малышей, раннее  обучение, интерактивные развивающие игрушки для родителей и детей

Книги Монтессорі стали користуватися надзвичайною популярністю серед батьків та дітей до 1 року. Насамперед, популярність таких іграшок зумовлено цікавим способом пізнання світу. Дітям подобається гортати сторінки, знайомлячись із новими зображеннями та предметами. Важливою перевагою саме цієї книжки є якість матеріалів, приємних на дотик та якість зображень. Судячи з відгуків, малюки можуть довго грати цією книжкою, і вона не набридає їм з часом. Багато дітей так прив'язуються до книжки, що засинають із нею в руках.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

якість картинок; приємні матеріали; формат навчання.

Мінуси:

явних немає.

Сортувальні яйця

Розвиваюча Іграшка-сортер Яйця LB895 Сортувальні Яйця для Моторики  Монтессорі 12 Шт в Лотку Геометричні Фігури — Купить на BIGL.UA ᐉ Удобная  Доставка (1678468104)

Ще одна іграшка формату Монтессорі, яка стрімко набирає популярності. Цього року вона з'явилася на прилавках багатьох різних магазинів. Не дивно, адже яйця сортери мають доступну вартість. Суть у збиранні двох половинок яєць, які мають певний малюнок. Вони відрізняються за кольором та формою, і знайомлять малюків із фігурами чи цифрами. Є різні варіанти виконання. В результаті дітки починають вчитися базовим поняттям форм, кольорів та цифр, адже їм потрібно підібрати правильні фігури за формою та кольором, щоб скласти дві половинки. Сортувальні яйця виготовлені із досить міцних матеріалів.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

знайомства з різними поняттями; розвиток моторики; підходять для дітей до 3 років, і пізніше.

Мінуси:

різні набори.

Магнітний конструктор

ᐒ Магнітний конструктор MAGniSTAR Будівлі (LT1002) — купити по ціні  877.00грн в Києві, Україні. Відгуки, опис та фото товара

Найкраща іграшка з Аліекспрес 2024 року - це незвичайний конструктор. Набір включає понад 100 деталей, які кріпляться одна до одної за допомогою магнітів. Незвичайний формат конструктора сприяє розвитку уяви, моторики та мислення. Усі деталі виготовлені з якісних матеріалів. В Інтернеті можна знайти багато відео, в яких із запропонованих фігурок збирають найрізноманітніші та найцікавіші речі. Дуже гарна нагода приємно і з користю провести час як діткам, так і батькам. Вартість не низька, але воно того варте.

Переглянути на Aliexpress.com

Плюси:

розвиток уяви; багато деталей; магнітне кріплення; розвиток моторики.

Мінуси:

не низька ціна.

Яку іграшку з Аліекспрес краще обрати у 2024 році?

Таким чином, нам вдалося розглянути кілька популярних розвиваючих іграшок для дітей різного віку. Якщо не знаєте, яку вибрати іграшку на Аліекспрес, перегляньте відгуки на такі вироби як:

  1. Найкраща розвиваюча іграшка - Магнітний Конструктор;

  2. Хороша іграшка для дітей віком до 3 років – Яйця Сортер;

  3. Для малюків до 1 року – Книга Монтессорі.

Не забувайте підписуватись на наш канал у Telegram, де ми робимо розпакування куплених товарів на просторах цього китайського маркетплейсу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Revizorchyk
Revizorchyk@Revizorchyk

11.5KПрочитань
3Автори
15Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається