Іграшки за дитячими малюнками

Художниця Венді Цао з Ванкувера започаткувала студію пошиття м'яких іграшок за дитячими малюнками.

З 2007 року виготовила сотні дивовижних м'яких іграшок. Батьки надсилають їй дитячі малюнки, вона вигадує форму і шиє. В даний час вартість однієї іграшки варіюється в межах 120 - 150 долларів.

Ця оригінальна бізнес-ідея була підхоплена в Україні. Сьогодні можна знайти як студії, так і приватних майстрів, які пропонують послуги з пошиття іграшок за дитячими малюнками, але їх дуже мало.

Вартість однієї іграшки, залежно від розмірів та складності виготовлення, – від 300 до 3000 гривень.

До речі, пошиття іграшок на дитячі малюнки – чудова ідея бізнесу для жінок у декреті.

Складність - скласти таку форму, по якій дійсно вийде пошити бажану іграшку. Ця справа вимагає досвіду, і спочатку варто набити руку на малюнках власних дітей або дітей знайомих, перед тим як відкрито, пропонувати свої послуги.

І останнє – іграшку бажано зробити розвиваючою, особливо якщо вона адресована зовсім маленьким діткам. А для цього потрібно продумати, яким чином інтегрувати у виріб застібки, кишеньки, фактурні наповнювачі та інші приємні для дитячих пальчиків елементи.

Поки що ця бізнес ідея ще не набула сильної популярності в нашій країні. Тож варто запастися фантазією, тканиною, нитками, і почати заробляти гроші, даруючи радість дітям та їхнім батькам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.1KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається