Будь-яка людина хоча б раз у житті замислювалася про відкриття своєї справи. Але когось долають сумніви, чи вийде, інші хочуть здивувати чимось незвичайним. Ми зібрали цікаві бізнес-ідеї, які приносять реальний дохід своїм власникам.

1. Магазин, у якому платять за вхід

В австралійському містечку Курпару є магазинчик, що спеціалізується на продажу безглютенових продуктів. З недавніх пір магазин став популярним через нововведення – відвідувачі платять 5 австралійських доларів за вхід. Власниця магазину, пояснюючи своє рішення, наводить цілком обґрунтований аргумент: «Люди заходять, розглядають товари, ціни, йдуть і купують те саме в іншому магазині. Чому я повинна витрачати сили та працювати безкоштовно?» Покупцям, які обрали їжу в магазині, роблять знижку, рівну сумі, сплаченій за вхід. Населення сприйняло цю ідею неоднозначно і веде суперечки щодо доцільності таких підходів.

2. Курси русалок

Лінден Волберт із Лос-Анжелеса за 12 років своєї практики заробила не один десяток тисяч доларів. У процесі тренувань можна навчитися: граціозно пірнати та виконувати різні акробатичні трюки. Вартість одного заняття – від 60$, але якщо йти зі своїм хвостом, виходить дешевше. В Америці вже є інтернет-магазини, які продають таке незвичайне спорядження.

3. Продаж мюслі

Все геніальне просто. 2013 року троє друзів з німецького міста Пассау створили інтернет-магазин з продажу мюслі. Покупці можуть обрати різні, але обов'язково екологічно чисті інгредієнти: кілька видів злакових основ, фруктові добавки, горіхи. Крім того, магазин пропонує каші, якісні сорти чаю, фреші та каву. За 13 років роботи з однієї торгової точки магазин розрісся у велику мережу, в якій працюють 200 співробітників.

4. Креативний грумінг

Найлегше розвинутись у цьому напрямку вийде у практикуючих майстрів – їм достатньо включити цю послугу в прайс. Але і для новачків реалізація ідеї буде досить вигідною. Спочатку потрібно придбати спеціальні фарби для тварин і потренуватися. Спеціалізуватися можна не лише на кішках та собаках, а й хом'яках, кроликах, морських свинках. Порада експертів, краще не фарбувати тварин, у яких спостерігається схильність до агресії, так як вони можуть реагувати на увагу з боку перехожих.

5. Виготовлення іграшок за дитячими малюнками

Задум про створення оригінального подарунка реалізувала мешканка Ванкувера Венді Цао. Вона хотіла подарувати своїй дитині щось, що залишає теплі спогади і звернула увагу на його малюнки. Потім почала приймати замовлення від батьків однокласників сина, а згодом її маленька студія переросла у серйозний бізнес. Роботи виконуються на індивідуальні замовлення. Цей проект приваблює послідовників у всьому світі – у США, Бразилії, Європі та інших країнах.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

746.3KПрочитань
11Автори
562Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається