Як заробити з Tronix?

TRONIX APP - додаток із потенціалом заробітку для кожного. Ви можете інвестувати та отримати вражаючий прибуток у 135% протягом 30 днів або взяти участь у захоплюючій бонусній системі реферальних токенів SHIB, щоб отримати можливість отримати монети абсолютно безкоштовно.

Чи можна заробити без інвестицій?

Так, але ваш заробіток буде дуже і дуже не серйозним.

Кожен новий користувач TRONIX після реєстрації отримує щедрий вітальний пакет, який складається з 1 GH/s потужності майнінгу та 10 000 токенів SHIB. З 1 GH/s ви можете мати 0,5184 TRX на день і 15,5 TRX на місяць. Крім того, у додатку є прості місії, за допомогою яких можна легко заробити більше токенів SHIB.

Як збільшити свої прибутки в рази?

Для тих, хто хоче збільшити свої прибутки, ви можете орендувати майнінгову потужність на 30 днів і отримати гарантований прибуток розміром 135% протягом періоду оренди. Ваш прибуток розраховується щосекунді в токенах TRX, щоденна прибутковість становить 5,17% від вартості оренди. Це означає, що ваш чистий прибуток за 30 днів буде складати 35% від початкових інвестицій.Звичайно, ви можете виводити прибутки та бонуси в будь-який час разом на адресу свого особистого гаманця.

Як вивести зароблені кошти з Tronix?

Ви можете виводити прибутки та бонуси в будь-який час на адресу свого особистого гаманця. Мінімальна сума для виведення становить 20 у токенах TRX і 300 000 у токенах SHIB. Для виведення SHIB необхідно мати власний депозит або депозит серед ваших рефералів.

Підсумки.

Отож, з Tronix не заробляє лише лінивий, або той хто боїться інвестувати свої кошти у майбутнє. Tronix - це не просто “вклав, та вивів кошти», Tronix - повноцінна екосистема, яка постійно розвивається та створює нові проекти. Програма дійсно виплачує кошти своїм інвесторам. Всі докази знайдете в телеграм каналі, посилання нижче.

📎🧠ПОСИЛАННЯ НА ТЕЛЕГРАМ БОТА В ЗАКРІПЛЕНОМУ ПОСТІ В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛІ💸

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кирил Жданюк
Кирил Жданюк@cryptopower

Секрети заробітку на крипті!

13.5KПрочитань
0Автори
9Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається