UCW Burning Ground, 122 випуск

На арену виходить новоспечене угруповання у складі Джона Мокслі, Скотта Штайнера, Брайана Деніелсона та Керріона Кросса у супроводі Скарлетт. Глядачі кричать гнівні слова їм, особливо Джону: "ВИ ПРИДУРКИ!", "МОКСЛІ, ТИ ГІВНО!". Всі четверо заходять на ринг, і Мокслі з мікрофоном уже готовий дещо сказати, в супроводі злих викриків глядачів:

Що ж, я і не очікував іншого від тих, хто нічого в цьому житті не хоче розуміти. Кричіть і далі, поки можете. А ті, хто СВІДОМИЙ, слухайте, я вас переконаю у тому, що сталось. От уявіть ситуацію, коли ви щось створили, ну, наприклад, пекарню. Ви готуєте оті всі тортики, бісквіти, кекси, ну ви зрозуміли. Потім ви бажаєте навчити інших людей цій справі. Вони наче заповзято до цього беруться, щось роблять для цього. І ти все більше і більше віддаєш себе, тратиш свої кошти, час, здоров'я, щоб під твоїм керівництвом знаходилися ті, хто є майстром своєї справи, а то і краще самого тебе. Ти про це мрієш. Але потім ці гівнюки кидають торти на підлогу, топчуть це, б'ють вітрини та посуд, відкривають газ на плиті і залишають пекарню в цьому стані, вона вибухає, поки ти далеко від неї, стараєшся привести себе до тями, бо ти втомився від вчення учнів. Ось цей приклад і стався зі мною. Ці два придурки, Ель Фантазмо, та Кіп Себіан — вони нічого не хотіли робити. Я їм давав можливість настанови, я їх вчив всьому тому, що я вмію, і в них, на перший погляд, виходило. Але ці дурні зловили зірку, вони думали, що я їм і далі носитиму подачки у вигляді випрошених тайтл-шотів, і вони кожну свою можливість втратили. Я думаю, що кожен з вас би не хотів бути на моєму місці. Тому ЗАКРИЙТЕ СВОЇ ПАЩІ, ВИРОДКИ, І ЗРОЗУМІЙТЕ НАРЕШТІ!

Арена трохи стихла, але ще де-не-де лунали злісні вигуки фанатів. Мокслі продовжив:

Тепер буде все по-іншому. Mox-Gun — це було творіння, назване на мою честь, де все підпорядковувалось мені та керувалось мною, бо ті двоє телепнів і пальцем не поворухнули, щоб вийти хоча б на половину мого рівня. Тепер ви бачите перед собою рівних між собою хлопців. Однаково потужних, однаково жорстоких, та однаково величних. Перед вами Скотт Штайнер, Керріон Кросс, та мій старий добрий друг — Брайан Деніелсон. І ми є - BLOODSPORT KILLERS! Перші двоє не є моїми друзями, ми мало знайомі, але у нас співпадають наші спільні інтереси. В цілому, про особисто свої пориви та думки кожен з них вам і розкаже.

Джон передав мікрофон Керріону Кроссу. Кросс бере мікрофон, Скарлетт приобіймає його. Він дивиться на глядачів крізь свої круглі сонцезахисні окуляри і з посмішкою починає говорити:

У мене для вас є деяка інформація.

Глядачі гудуть і букають, але Кросс їх перериває:

Заціптеся, поки я ділюся з вами нею, вливаючи хоч якісь паростки сенсу в ваші тупі голови. Ви бачите перед собою не друзів, а однодумців. Нас скріплює спільна ідея. І ми з вами нею поділимося. Можливо ви бачите перед собою просто реслерів, людей. Але ми — це символи. Джон — це хардкор, жага до крові. Браян — це техніка, майстерне катування. Скотт — це сила, природна агресія. Я — це розум, гострий як лезо. І Скарлетт — це краса, сліпуча насолода від болю. Ми усі різні, але однаково важливі частини нового бачення цього спорту. Криваве бачення. Можливо мої напарники бачать це інакше, але моя інформація точна і беззаперечна. І чим більше ви будете бачити наші дії, тим більше ви будете впевнені в моїй правоті. Настає новий час для Burning Ground, і для усього UCW. Кривавий час.

Кросс злісно посміхається, а Скарлетт з його рук передає мікрофон Штайнеру. Штайнер бере мікрофон і починає грати своїми мускулами. Він каже:

Як ви можете бачити, коли Big Poppa Pump повертаються в місто, всі його друзі йдуть зі мною. І я, Genetic Freak, стою тут як руйнівна сила цього складу. Найбільший, наймогутніший учасник угрупування. Я — супермен, який готовий надерти зад усім на моєму шляху.

Штайнер починає грати мускулами, дивлячись на своїх побратимів, але вони просто сміються з нього. Штайнер здивовано запитує:

Фріки, що сталося? У мене десь біцепс порвався чи що?

Мокслі забирає мікрофон у Штайнера і каже:

Ми знали, що таке станеться. Нам не потрібна людина, яка ставить себе вище нас.

Вимикається світло на декілька секунд, а коли вмикається, то ми бачимо Штайнера, який лежить на ринзі. Над ним стоїть Боббі Лешлі, який зробив своє повернення на Burning Ground. Мокслі каже:

Як уже Кросс і сказав, кожен з нас відіграє свою роль у механізму нашого угруповання. Штайнер дійсно фізично виглядає сильно, але всередині він м'якотілий та цинічний егоїст. Кросс дав нам інформацію, що є та людина, яка дійсно гідна бути серед нас. На жаль, він не може говорити, тому всі слова, які б він сказати, він буде доводити діями.

Мокслі підійшов до Брайана, посміхнувся, поплескав його по плечі, та передав мікрофон. Мікрофон перейшов до руки Брайана Деніелсона. Арена гучно скандувала його ім'я настільки, що Брайан не міг сказати нічого, підносячи мікрофон до рота. Все ж арени трохи стихла, і він почав говорити:

Нарешті... Нарешті я повернувся додому!

Арена знову гучно вітала рестлера, після чого він продовжив:

Знаєте, про що я думав... Я дивився кожне шоу, де був мій друг і брат по рингу, Джон Мокслі. Я бачив що з ним відбувається, і я ніби відчував все те ж, що і він. Ми з ним довго не говорили, він не розказував як він себе почуває. І одного вечора я отримав вхідний виклик від Джона. І я почув все те, що я вже і так знав. Я знав цю несправедливість, цю агресію до того, що він робив для всіх, а цього не цінували. І знаєте, я вагався, чи повернутись на ринг. Але того вечора Джон мене переконав. Я чув його голос, я відчував його печаль та розчарування. Але я не дав впасти духом Джону, я підтримав його. Ми з ним обговорили багато чого, згадали наше спільне та особисте минуле, та про деякі плани. І знаєте що? Що Bloodsport Killers буде новим ковтком у цій компанії. Це те, чого ця компанія потребувала найбільше. І я ще раз, особисто, хочу подякувати Джону Мокслі! Він шукав весь цей час людей, які йому потрібні, які його розуміють. Він поставив ставку на новачків, які виявились телепнями, це вовки в овечій шкурі. Джон був у розпачі. Але він все ж згадав про свого старого друга, знайшов ще двох хороших і крутих хлопців, які потребують свого, що їм належить. І дякую йому, що він мене стягнув з цієї прірви депресії. Та цим самим, він витягнув і себе зі всього негативу. І знаєте що я цим хочу сказати? Я хочу на честь новоутвореної команди сказати ось що. Ми заробимо тайтл-шот за командні титули, і неважливо хто з нас чотирьох забере те, що по праву належить нам. Це буде останнім уроком для Себіана та Фантазмо, який вони, можливо, і засвоять, але не втілять у свої плани. Це буде і для вас уроком, що те, яким брудом ви нас зараз поливаєте — це пусті та недоречні слова. Ми заберемо командні титули, та не тільки їх. Неважливо, хто з нас чотирьох і яким титулом буде володіти. Ніхто з нас не є лідером, ми — одне ціле. І ми обіцяємо, що скоро UCW буде нашим!

Арена змішано реагує на новоспечену команду, але сильно підтримує Брайана Деніелсона. Мокслі взяв мікрофон назад, та сказав на завершення:

Ви все правильно почули. Я не буду нічого додавати. Просто знайте, Bloodsport Killers йде по кожного!

Четвірка йде з рингу під змішану реакцію публіки. Але коли Bloodsport Killers вже були біля рампи, Скотт Штайнер встає на ноги, бере мікрофон і кричить:

Лешлі, тягни свою дупу сюди. Зараз ти дізнаєшся справжню силу Скотта Штайнера

Мокслі, Кросс, Деніелсон та Лешлі зібралися в купу і щось обговорили. Потім Мокслі та Браян пішли за ринг, а Лешлі з Кросом та Скарлет пішли в бік рингу.


Боббі Лешлі (з Керріоном Кроссом та Скарлетт) проти Скотта Штайнера — матч один на один

Переможець: Боббі Лешлі

Оцінка: 0.25


На ринг виходить Брон Строуман:

Леді та джентльмени, прийшов час говорити про моє майбутнє. Я Брон Строуман, і я тут, щоб заявити про свої наміри чітко і без сумнівів. Я хочу стати наступним чемпіоном світу у важкій вазі. Але перед тим, як я підніму чемпіонський пояс над головою, є одна особа, з якою я маю справу. Логан Пол, ти думаєш, що можеш бути на вершині цього бізнесу? Ти думаєш, що твої відеоблоги та хайп допоможуть тобі тут, на рингу? Ні, друже, ти дуже помиляєшся. Це не шоу для розваги, це війна, і я воїн! Логан, я не боюся твоїх трюків. Я не вважаю тебе гідним суперником. Але я знаю, що ти не відступиш без бою, і я готовий дати тобі той бій, який ти так жадаєш. Я розіб'ю твої мрії про славу та велич на шматки, перш ніж ти зможеш навіть подумати про те, щоб зазіхнути на титул. Після того, як я розберуся з тобою, Логан, дорога до чемпіонства буде відкрита. Я покажу всім, що означає справжня сила, справжня міць і справжня рішучість. Я доведу, що я не тільки найбільший, але й найкращий. І коли цей момент настане, коли я стану світовим чемпіоном, ніхто не зможе сказати, що я цього не заслужив. Тож, Логан Пол, готуйся. Бо коли я закінчу з тобою, я пройду до вершини і візьму те, що мені належить. Я стану новим світовим чемпіоном. Це не обіцянка – це факт. Готуйтеся до бурі, яка зруйнує всі перешкоди на своєму шляху.


Перед матчем вийшов Логан Пол, але він представив іншого суперника замість себе

Брон Строуман проти Айвара — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 2.25


Ей Джей Стайлз проти Скріптса — матч один на один

Переможець: Ей Джей Стайлз

Оцінка: 2


Після матчу на арені гасне світло, на титантроні з'являється крісло, на якому сидить Тайтус О’Ніл. Він піднімає голову і каже:

Ей Джей Стайлз, чув, ти вирішив викликати мене на матч. Бачу, ти дуже хочеш мій титул. Я приймаю твій виклик, Ей Джей!

Титантрон гасне, а світло повертається.


Барон Корбін проти Джонні Гаргано — матч один на один за право потрапляння в чотирьохсторонній титульний матч на OverLoad

Переможець: Джонні Гаргано (рефері не побачив руку Корбіна на канаті)

Оцінка: 3.25


ОЦІНКА ШОУ - 4/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW UpGrade, 121 випуск

    Результати UCW UpGrade

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 5 найкращих можливих ворожнеч для Джейд Каргілл у WWE (і 5, яких їй слід уникати)

    Нещодавно WWE зробили гучну заяву про те, що Джейд Каргілл підписала багаторічний контракт з компанією, підірвавши соціальні мережі. Це вже другий топ-талант AEW, який прийшов до WWE, після Коді Роудса, звісно ж.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 12.09.2023

    На нас чекає черговий випуск NXT. Шоу продовжує набирати обирати по дорозі до свого преміального шоу “Без Жалю“. Сьогодні Беккі Лінч зустрінеться з Тіффані Страттон у мейн-івенті за жіноче чемпіонство NXT, що має стати пекельним поєдинком.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращі титульні рейни у WWE протягом 2000-х років

    У 1990-х роках такі особистості, як Шон Майклз і Брет Харт, захопили головні чемпіонські титули, а також з'явилися Андертейкер, Стів Остін, Скеля і Тріпл Ейч. Тим не менш, WWE продовжували залишатися в життєздатному стані і в 2000-х роках, коли продовжилася

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 5 найкращих можливих ворожнеч для Джейд Каргілл у WWE (і 5, яких їй слід уникати)

    Нещодавно WWE зробили гучну заяву про те, що Джейд Каргілл підписала багаторічний контракт з компанією, підірвавши соціальні мережі. Це вже другий топ-талант AEW, який прийшов до WWE, після Коді Роудса, звісно ж.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 12.09.2023

    На нас чекає черговий випуск NXT. Шоу продовжує набирати обирати по дорозі до свого преміального шоу “Без Жалю“. Сьогодні Беккі Лінч зустрінеться з Тіффані Страттон у мейн-івенті за жіноче чемпіонство NXT, що має стати пекельним поєдинком.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращі титульні рейни у WWE протягом 2000-х років

    У 1990-х роках такі особистості, як Шон Майклз і Брет Харт, захопили головні чемпіонські титули, а також з'явилися Андертейкер, Стів Остін, Скеля і Тріпл Ейч. Тим не менш, WWE продовжували залишатися в життєздатному стані і в 2000-х роках, коли продовжилася

    Теми цього довгочиту:

    Wwe