UCW RAW, 101 випуск

Пол Хейман виходить на ринг з сумкою під вигуки глядачів:

Пані та панове, дякую за увагу. Сьогодні я стою перед вами не тільки як генеральний менеджер NXT, але і як новопризначений генеральний менеджер RAW! Я маю зробити невеличке оголошення. Звір у плоті, your reigning, defending, undisputed Asylum champion, Брок Леснар, візьме участь у матчі з драбинами за кейс Money in the Bank!

Хейман усміхається

Я знаю, що вам може бути цікаво, чому я маю цю сумку зі мною сьогодні.

Пол Хейман дістає звідти білу футболку, на якій зображено обличчя Тайтуса О'Ніла з підписом "Мені туфлі дорожчі за бренд" і драматично демонструє її. Хейман сміється:

Я не втримався. Але давайте перейдемо до справи. Сьогодні ввечері у нас два відбіркові матчі за потрапляння в матч за кейс Money in the Bank червоного бренду! Спочатку колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор зустрінеться з Джефом Харді! А в нашому другому поєдинку Метт Ріддл, що повернувся, зійдеться віч-на-віч з…

Хейман робить паузу на мить

"нігерійським гігантом" Омосом! Натовп скандує "Bro, Bro, Bro!" Це буде вибухова ніч на RAW. Тож сидіть склавши руки, розслабтеся і насолоджуйтеся поїздкою!

Конор Макгрегор проти Джефа Харді — відбірковий матч на Money in the Bank

Переможець: Конор Макгрегор

Оцінка: 3

The NOW (Кармело Хейс та Аксіом) виходять на ринг. Кармело каже:

Послухайте цих ідіотів. Вони справді думали, що у Кіпа є шанс?

Аксіом:

Вони просто марять.

Кармело:

Знаєте, Кіпе, Фантазмо, це має бути соромно. Ви виходите сюди, кажете, що ви претенденти на ці титули, поводитеся так, ніби ви на нашому рівні.

Аксіом:

Але все стало на свої місця, коли пролунав гонг! Кармело показав усім, що він у власній лізі.

Кармело Хейс піднімає свій титул, дивиться на натовп і каже:

А ти, Фантазмо, ти просто стояв там, як олень, що потрапив під світло фар.

Аксіом:

Тож ось у чому справа. Ми домінуючі чемпіони. Ми нікого не чекаємо. Але якщо ви коли-небудь захочете отримати ще один шанс на ці титули, ви маєте стати краще, тому що протистояння з нами — це квиток в один кінець.

На арену виходять Кіп Себіан та Ель Фантазмо. Ель починає промову:

Не второпали, що сталося на минулому тижні? Сталось те, що ми і очікували від вас побачити. Ми вам уже пояснювали, що ми отримуємо те що хочемо, в незалежності від дій. Але я не втручався у матч Кіпа та Хейса, бо був упевнений у чистій перемозі корєша. Але все ж, ви швидко второпали, і Аксіом постійно втручався у матч, що дало вам перемогу. Так, можете далі сподіватись на себе, самозакоханих виродків, що це завдяки вашим силам та вмінням, але це не так. Хейс так само переміг Кіпа, як Ортон подолав вашого ніженку Тіорі. Хитрістю. Тепер ще більше второпали, як виживають та перемагають? Ото ж то. Цей урок ми майже закінчили, і для закріплення, ми вам ще дещо покажемо. Кіп, покажи та розкажи телепням.

Кіп дістав з-під куртки папку з паперами, яку підняв над своєю головою, та промовив:

Ось і останнє, заключне затвердження уроку, щоб закріпити у ваших пустих головах. Це контракт, який був щиро підписано і затверджено найкращим генеральним менеджером у світі рестлінгу, Полом Хейманом. Цей контракт уже не потребує вашого підпису, ну знаєте, забули спитати вас. Так от, умови контракту такі: команда The Once (Колись)...ой, The Now проведе матч на найближчому ППВ з командою Mox-gun у лицях Кіпа Себіана та Ель Фантазмо у матчі по правилам вуличної бійки, за командні титули Burning Ground, якими володіють...поки що...перша команда, The Never (Ніколи). Ой, The Now.

Після паузи, Ель Фантазмо запитує:

Я бачу у виразі обличчя і очах у Хейса купу думок, які він уже хоче мені сказати. Не бачу що там з Аксіомом, у нього шкарпетка на голові, але думаю в нього так само. Так от що хлопці: причина тряски? Що таке? Вам не подобається такий розклад? Хочете знову сказати що ми під спідницею у Мокслі сидимо та програли колись Pretty Deadle? Це було вже, у вас більше ніяких тейків немає. Так от, я вам ще раз повторюю: виборюйте своє, те що хочете. Ми це зробили уже для початку, так само успішно ми і доведемо до кінця наше бажання. Що ж ви? Будете битись кулачками в землю що це не чесно, тупати ніжкою в землю, бігати до Пола Хеймана сперечатись? Думаєте, це вам допоможе? Забудьте про це, і зробіть те, що мусите! Захистіть свої титули будь-якою ціною, або отримаєте по яйцях так само, як і ваша модель Тіорі, і будете зганьблені. Доведіть, що ви The No One (Ніхто), а не The Now...

Mox-Gun йдуть за лаштунки, тим часом Себіан каже Фантазмо:

Ти переплутав назви...

Фантазмо відповів:

Мені пофіг… пішли пити пиво з раками.

Метт Ріддл (з Алією) проти Омоса — відбірковий матч на Money in the Bank

Переможець: Метт Ріддл

Оцінка: 2

Джон Мокслі за лаштунками у напів-освітленій кімнаті, з титулом на плечах. У нього повно думок в голові:

Я пам'ятаю свій перший забіг у цій компанії перед зникненням, і насправді він був жахливий, я немов у не своїй тарілці був. У мене були проблеми, які я глушив алкоголем. Важко якось було. Я, як ніхто інший, знаю як це страждати ментально, фізично я вже давно сильний. Але і з головою я розібрався. Зараз я відчуваю себе чудово. Я головне лице цього бренду, мої напарники з мого угрупування своїми силами вирішили піти і боротись за командне золото, ніякої допомоги не попросили в мене, хоча й могли, але я їм не відмовлю, коли треба. Що ж, мене чекає ще один бій з Ей Джей Стайлзом. Я буду боротись до останнього, щоб залишитись із цим титулом... Я роздумую іноді над тим, щоб спитати у Стайлза, чи не хотів би він у моє угрупування. І я серйозно. Так, він мені не подобається трохи як людина, але він також йде до останнього. Ми б стали домінуючою командою не те що на цьому бренді, а і в цілій компанії, я б хотів забрати всі командні титули UCW, і це не мрії. Це точно має статись. Я думаю, Стайлз би теж був би не проти, але я впевнений, що він нізащо не приєднається до мене. Ну, я був у команді з Едді Кінгстоном, тому Ей Джей ще добрий буде. Тож, Стайлз, подумай над цим, якщо ти це почуєш. Але спочатку я закінчу з тобою на найближчому PPV. До скорого.

Після цього сегменту нам показали прев’ю Last Man Standing матчу між Джоном Мокслі та Ей Джей Стайлзом за чемпіонство світу у важкій вазі на Money in the Bank

Казучика Окада проти Дрю Гулака — матч один на один 

Переможець: Казучика Окада

Оцінка: 1.5

Після цього матчу ми бачимо, що хтось приїхав на арену на великому байку. Він не припарковується, а заїжджає на байку в приміщення. Їде по коридору і зупиняється біля кабінету головного менеджера. Коли він зайшов у кабінет, він бачить Пола Хеймана і чинного головного чемпіона Asylum Брока Леснара. Незнайомець знімає шолом. Виявляється, що це Тайтус О'Ніл. Він запитує:

Де всі мої речі? Га?

Пол відповідає:

А, про речі. Вони мені заважали, тож тепер вони на смітнику.

Тайтус почув цю інформацію, але вираз обличчя не змінився. Він з кам'яним лицем подивився на Леснара, потім на Пола і сказав:

Раз я вже не головний менеджер RAW, то у мене залишилося останнє бажання. Я хочу місце в Money in the Bank матчі.

Хейман каже:

Тепер ти звичайний член ростеру RAW. І, як і всі, повинен завоювати місце в матчі. Тож давай так. Якщо ти переможеш Брока Леснара, який вже є в матчі, то ти будеш учасником. Якщо ні — ти більше не зможеш з'являтися на RAW до Money in the Bank. Якщо ти згоден, то я офіційно назначу цей матч.

Тайтус вдягає шолом, виходить з кабінету, сідає на байк і їде далі по арені. Хейман назначив цей матч мейн-івентом шоу.

Тайтус О'Ніл проти Брока Леснара (з Полом Хейманом) — відбірковий матч на Money in the Bank для Тайтуса О’Ніла (для Брока нічого не зміниться)

Переможець: Тайтус О’Ніл

Оцінка: 1

Звучить музична тема Ренді Ортона. Він виходить на ринг, бере мікрофон та починає говорити:

Знаєте, у світі професійного рестлінгу ми часто малюємо речі в чорно-білих тонах. Герої і лиходії, переможці і переможені. Але правда... Правда набагато складніша. Насправді ми всі лише відтінки сірого. Ми всі погані в чиїхось історіях. Остін Тіорі, ти приїхав сюди минулого тижня, зі своїми промовами та прагненням показати себе. Ти говорив про честь, про чесність і про гру за правилами. Цей бізнес, цей світ не завжди працює таким чином. Перемога — лише це те, що має значення.

Звучить музична тема Остіна Тіорі, він, шкутильгаючи, виходить на рампу:

Ти маєш рацію, Ортоне. У цьому світі не йдеться про честь і чесність. Йдеться про виживання. Йдеться про те, щоб зробити все можливе, щоб залишити свій слід. Тож, давай покінчимо з цим лайном і перейдемо прямо до справи. На Money in the Bank ми з тобою, Ортоне, розберемося з цим. Але я не зацікавлений у чесному бою, не після того, що ти зробив зі мною минулого тижня. Ні, цей матч не буде чесним. Це буде поєдинок за екстремальними правилами. Ніяких відрахувань, ніяких дискваліфікацій. Тільки ти, я і світ болю, який чекає, щоб бути випущеним на волю!

Ортон спускається з рингу та йде по рампі до Тіорі, оскільки знає, що той травмований. Однак Рікошет і Грейсон Уоллер кидаються до рампи та стають поруч з Торі. Ортон, всупереч своїм агресивним намірам, зупиняється на півдорозі до рампи, в його очах — холодний погляд. Ренді Ортон:

На Money in the Bank ні вони, ні хтось інший не зможе завадити тому, що має статися!

З цими словами Ренді Ортон повільно відступає, відходячи від рампи, але не зводячи очей Тіорі, Рікошета та Уоллера. Шоу виходить з ефіру.

Після цього сегменту нам показали прев’ю Extreme Rules матчу між Ренді Ортоном та Остіном Тіорі за інтернаціональне чемпіонство на Money in the Bank

ОЦІНКА ШОУ - 3.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 26.12.2023

    Вітаю вас на огляді останнього щотижневика від NXT. Хоча він і був заздалегідь записаний, проте це не відміняє того, що нам приготував Шон Майклз. Кармен Петровіч попробує відомстити Корі Джейд за її хамську поведінку на минулому тижні

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращий щорічний хілтерн у WWE за останнє десятиліття

    Хілтерн у WWE часто може бути саме тим, що потрібно суперзірці, щоб надати своїй кар'єрі нового імпульсу або навіть просто запустити її. Звичайно, буває важко правильно здійснити хілтерн, адже за ці роки було багато невдалих спроб зробити з когось поганого хлопця.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 27.11.2023

    Який хороший час бути знов фаном реслінгу, погодьтесь. На нас сьогодні очікує історичний епізод RAW. Панк повернувся наприкінці Козацьких Серій і, хоча він насправді нічого не зробив, глядачі, безумовно, знають, хто він такий.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 26.12.2023

    Вітаю вас на огляді останнього щотижневика від NXT. Хоча він і був заздалегідь записаний, проте це не відміняє того, що нам приготував Шон Майклз. Кармен Петровіч попробує відомстити Корі Джейд за її хамську поведінку на минулому тижні

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращий щорічний хілтерн у WWE за останнє десятиліття

    Хілтерн у WWE часто може бути саме тим, що потрібно суперзірці, щоб надати своїй кар'єрі нового імпульсу або навіть просто запустити її. Звичайно, буває важко правильно здійснити хілтерн, адже за ці роки було багато невдалих спроб зробити з когось поганого хлопця.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 27.11.2023

    Який хороший час бути знов фаном реслінгу, погодьтесь. На нас сьогодні очікує історичний епізод RAW. Панк повернувся наприкінці Козацьких Серій і, хоча він насправді нічого не зробив, глядачі, безумовно, знають, хто він такий.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe