UCW RAW, 112 випуск

Джонні Гаргано проти Казучіки Окади — Extreme Rules матч

Переможець: Джонні Гаргано

Оцінка: 4


Грає музична тема Шеймуса, арена вибухає, але Шеймус виходить не сам. Поряд з ним командні чемпіони RAW Hardy Bros. Вони бандою прямують на ринг, щоб сказати щось важливе. Шеймус починає говорити:

Пані та панове, вітаю вас на арені RAW. Перш за все хочу сказати дякую за вашу підтримку, дякую що цікавитесь здоров'ям моєї дружини. На щастя з нею все добре, вона відчуває вашу підтримку і їй стає легше. Зовсім скоро вона повернеться, запевняю вас. Джон Мокслі сам себе осоромив на весь світ, не може побити мене, то перейшов на жінок. Це просто сором. Я б ніколи не вдарив жінки, навіть як би сильно хотів. Те, як вчиняєш ти, Мокслі, ти заслуговуєш на покарання, ти заслуговуєш на пекельні муки. Те що сталось минулого тижня, це лише початок. Ти пошкодуєш що народився на цей світ. Я тобі ніколи не пробачу те що ти зробив з моєю дружиною, те як ти вчинив як пацюк. Ти не заслуговуєш поваги, тобі немає місця в цивілізованому світі, ти не заслуговуєш поєдинку за чемпіонство світу у важкій вазі, тобі не місце в цій компанії, тобі немає прощення, ти заслуговуєш лише на біль, страх та страждання. Для мене зараз титул чемпіона світу у важкій вазі не такий важливий як бажання помсти, бажання заподіювати собі шкоди. Але я обіцяю, що ніхто з твоїх родичів не постраждає, але обіцяю що ти зі своїми смердюками отримаєш величезну порцію болю. Мені психолог говорив не тримати все в собі, тож прийшов час виплеснути всю свою лють яка накопичувалась всі ці роки. King of the Ring стане справжнім святом для нас, тому що ми позбудемось вас назавжди!

Глядачі скандують:

Шеймус! Шеймус! Шеймус! Шеймус!

Шеймус передає мікрофон Джеффу Харді:

А я хочу звернутись до деякої людини. Хехей, хлопчик, ну що Себіан утримав мене? Ти таке ж тріпло як і решта твоїх дружків. Сподіваюсь тобі заштопали рану на обличчі, яке я розбив? Хоча, могли сильно не старатись, оскільки я з величезним бажанням розіб'ю його знову. Хтось з вас влучно підмітив, моя кар'єра пішла вгору, і в цьому немає заслуги жодного з вас, ви ліниві засранці, які за пропитими пиками нічого не бачать, і думають що вони королі цього довбаного світу. Ніхріна, вказуючи пальцем на титул, який висить в нього на поясі, ось хто тут король, і вам невдахам до нас далеко, ви програли минулим командним чемпіонам, ще одним невдахам, яких ми роздавили на ринзі, і ви справді вважаєте, що ви зможете перемогти тих, хто на голову сильніший від цих дурачків? Ну що ж, тоді ви ще більші придурки ніж я думав, і вам слід звернутись до лікарів, оскільки проблеми з алкоголем погано на вас впливають, так ще й крякнете до початку нашого бою, а мені цього б взагалі не хотілось, я хочу бачити обличчя кожного з вас, коли ми розвалимо вас вщент.

Глядачі скандують:

Hardy Bros! Hardy Bros! Hardy Bros! 

Джефф Харді передає мікрофон Метту Ріддлу:

Ви часто згадуєте що ми наркомани, що у нас психологічні проблеми і т.д. і т.п. У мене питання, а когось цікавить думка алкоголіків? 

Глядачі скандують: 

Ні! Ні! Ні!

Метт Ріддл:

Я думаю це питання можна закрити, я готовий в будь-який момент, пройти будь-який тест на наркотики. Я абсолютно чистий перед вами як і мій командний партнер. Як би мали такі проблеми, то не стояли б зараз перед вами на цій арені з титулами в руках. Тому моя вам порада, лікуйтесь шановні Mox-Gun.

Звучить музична тема Mox-Gun, і вся трійця виходить на арену. Мокслі почав зразу говорити:

Шеймус, кому взагалі не похрін на те, що ти про мене думаєш? Тим хто поряд з тобою, і тим хто тут на цій арені кричать ваші імена? І не більше. Ви всі нікчемні виродки. Бажай мені хоч смерті, але ти залишишся таким самим. Тобі не подобається, що я роблю? Мені начхати. Абсолютно. Начхати, чи це низько, чи не низько. Я не буду згадувати те, ким ти був до повернення, як ти згадуєш, що тобі каже постійно психолог. Продовжуй жалітись і далі. Що тебе зупинило мене порішати у моєму домі? Скажи, давай. Ти взявся за те скло, треба було продовжувати діло. А ні, то і нічого було приходити до мене додому. Ти мене звинувачуєш у нечесності? А те що ти зробив на минулому тижні? Напав на мене з-за кущів, покликав оператора, щоб він це все зафільмував, показово для всіх. Ти дофіга чесний? Про яку повагу ти сказав там, якщо сам безчесна скотина. Ти бридка потвора. І це я не просто кидаюсь дитячими образами. Це мова фактів. Ти, твої придурки поряд, твої дорослі фанати з дитячою натурою в душі. Ви всі придурки. Цей світ повністю просякнутий гівном, в якому немає місця якомусь добру. Це вже є константа, це вже є закон. А хто його порушує, зразу ж буде або знищений, або завербований у ці ряди злих придурків. І ні, ми себе не виставляємо кращими. Ми такі самі, і ви теж. Вам варто позбутись гордині у собі, а якщо ні — то це зробить хтось інший.

Себіан продовжує:

Ну Джефф, ти виграв на минулому тижні, окей. Але як бачиш, зі мною все добре, я не б'юсь в агонії знищеної людини. А для тебе це перемога всього життя, я ж просто на інтерес побився. Ви що там собі взагалі накрутили? Ми постійно  говоримо про те що ви наркомани? А кому не байдуже? Ми всього лиш один раз констатували факт, і ніяк не засудили вас. Бляха, я не буду вам вбивати у голови вашу неправоту, бо у вас в голові туман, самі знаєте звідки він там. І так, це вже аж другий раз було сказано від нашого лиця що ви наркомани. І знову не осудливо. Але можете ще сказати багато раз що ми алкоголіки. Все одно. Ви просто хворі та попаяні дурники, з якими немає сенсу говорити.

Фантазмо продовжив:

Ця вся ситуація виглядає дуже тупо. Нам приходиться сходитись з ненормальними особистостями. Подивіться на нас: ми гарні, ми б'ємось за те що хочемо, всіма способами. Виграємо, програємо, і з нами все добре. Що б там не було, ми живемо гарно. А тепер, ті, хто ще не попаяний через велич цих трьох недоумків, подивіться на них: один лікує голову побиту і не може вилікуватись, інший матчі хрінові проводить і не може в рестлінг взагалі, третій взагалі незрозуміло що тут робить, переплутав парк з рингом. Чуваки, втирайте свої безглузді промови цим гівнюкам які вас звеличують і далі, продовжуйте бути моралістами і далі. Ці просто господи, люди, ще не знають хто ви. ДОСИТЬ ЛІПИТИ З СЕБЕ ХРІН ПОЙМИ КОГО, І ПОКАЖІТЬ ХТО ВИ Є НАСПРАВДІ!!! Вам дай купу перемог, для вас це буде звичайний день, а варто вам лиш раз програти — ви будете ридати і плакати! Ви зажерлись, гниди! Вам тут бляха не місце, зникніть!

Мокслі продовжив:

Шеймус... Мені одночасно подобається і бридко з тобою мати справу. Ти робиш все те, що роблю і я. Так само як і я, робиш все те що ти хочеш. І не списуй це на якусь помсту, ні. Це не помста. Тобі подобається бути таким самим як і я — придурком. Але ти цього не хочеш визнати. І ти не визнаєш. Ти впертий віслюк. Заставляти мінятись я тебе і не збираюсь. Ти і не змінювався ніколи. І не змінишся. Ти просто будеш надягати різні костюми, щоб тебе спочатку не впізнали. Але ті хто з тобою зустрічався ближче, ніж потиснув руку, уже живуть з тією думкою, хто ти. Гаргано, Крюс, Містеріо, Кара, твої колишні друзі — Сезаро і Макінтайр. Зараз може хтось з них і каже, що ти хороший, але вважатиме зовсім протилежне. Я з тобою покінчу на даний момент цього клятого життя на King of the Ring, як це зроблять і мої хлопці з твоїми. Але це буде точно не остаточна зустріч. Ти бридкий, Харді та Ріддл бридкі. Ми знищимо вас, і забудемо надовго, але точно не назавжди. Цей світ круглий.


Брон Строуман проти Шенкі — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 3.5


Після матчу Брон Строуман бере мікрофон:

Тайтус, ти можеш розповідати свої історії, але мене не вразить твоє намагання виглядати загадково чи таємничо. Я тут не для того, щоб насолоджуватися твоїм бажанням побачити мене страждаючим. Я тут, щоб виграти титул на King of the Ring і показати всім, чому я найсильніший. Твої слова про те, як тобі подобалося, спостерігаючи за стражданням і плачем на похоронах, можуть залишитися у твоєму минулому. Але моя мета – майбутнє, де я тримаю титул і доводжу свою перевагу над кожним, хто стане на мій шлях. Тобі може здаватися, що ти відкрив для мене якусь велику таємницю, висловивши свої дивні уподобання. Але мене це не цікавить. Моя мета – це перемога. Ти можеш говорити про свої подорожі з батьком, але це не зробить тебе сильнішим на ринзі. У мене немає часу на твої емоційні висловлювання. Моя мета – це домінувати, і на King of the Ring я зроблю все, щоб залишитися королем. Твої слова – це лише спроба відволіктися від справжнього виклику, що чекає тебе на King of the Ring. Так що готуйся до битви, Тайтус. Якщо ти думаєш, що я прийду сюди для того, щоб страждати, ти глибоко помиляєшся. Я прийду сюди, щоб виграти, і ти будеш тим, хто буде страждати від моєї сили й визначеності. Так що підготуйся до найтяжчого бою свого життя.


Кевін Оуенс проти Кармело Хейса — матч один на один

Переможець: Кармело Хейс

Оцінка: 4


На титантроні ми бачимо Пол Хеймана, який сидить в своєму кабінеті, він каже:

Я чув, що сьогодні шість реслерів влаштували вербальну бійку. Але я дозволю влаштувати їм бійку і на ринзі. Сьогодні в мейн-івенті відбудеться командний Tornado матч, в якому зустрінуться Шеймус, Метт Ріддл та Джефф Харді з повним складом Mox-Gun. Метт, Джефф, Кіп та Ель, у вас буде командний Tornado матч за командні титули Burning Ground на King of the Ring. Шеймус та Джон, у вас буде матч один на один за титул чемпіона світу у важкій вазі. Але по яким правилам? Той, чия команда виграє сьогодні — обере правила на ваш матч.

Після цих слів шоу вийшло на рекламу.


Звучить музична тема Кріса Джеріко, він виходить на ринг та починає говорити:

Доброго вечора, громадо UCW, я лише в одному кроці від своєї мрії стати королем рингу. Минулого року я вже був за крок від мети, але я програв Р-Труфу. З цього я зробив висновки, що треба зробити, щоб перемогти. Після перемоги та отриманої можливості я здійсню свою найголовнішу мрію і стану новим світовим чемпіоном, крихітко! Тому що я найкращий у світі на цьому ринзі, на цьому клятому мікрофоні та в цій чарівній компанії!

Джеріко кидає мікрофон на ринг та йде.


Шеймус, Метт Ріддл та Джефф Харді проти Mox-Gun (Джон Мокслі, Кіп Себіан та Ель Фантазмо) — командний Tornado матч три на три

Переможці: Mox-Gun

Оцінка: 3.5


ОЦІНКА ШОУ - 8.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається